Whitepaper Gedrag & Leiderschap in crisistijd: over adrenaline en mentale kracht

Gedrag & Leiderschap in crisistijd: over adrenaline en mentale kracht
Inspiratie en duiding

Even tijd voor reflectie? De afgelopen weken hebben wel veel weg van een time-lapse: elke dag de nieuwe cijfers van het RIVM, elke dag weer afwachten of de maatregelen helpen, elke dag weer doen wat er moet gedaan worden om je bedrijf overeind te houden en de situatie -voor zover mogelijk- onder controle te brengen.

Het is mentaal zwaar en moeilijk, zeker voor de mensen in vitale beroepen. Voor iedereen is het een onzekere worsteling met ups en downs: ook voor de thuiswerkende ouders met (kleine) kinderen, ondernemers die vechten tegen een faillissement, mensen die niets meer kunnen of mogen doen door de lockdown of ouderen die geen bezoek meer mogen ontvangen.

Met deze whitepaper neem ik je mee in mijn inzichten over de mentale impact die dit alles heeft. Er is mijns inziens veel aandacht voor de instrumentele gevolgen en impact (economisch, financieel, praktisch, organisatorisch), maar (nog) niet zoveel over de psychische of mentale impact. En daar ligt een belangrijke uitdaging, zeker op de langere termijn. Ik neem je mee op basis van mijn inzichten in de psychologie van de mens en van mijn diepgewortelde passie voor en kennis van de mechanismen van gedrag en leiderschap.

LAAT HIERONDER JE GEGEVENS ACHTER EN DOWNLOAD DE COMPLETE WHITEPAPER OVER GEDRAG & LEIDERSCHAP IN CRISISTIJD.

Veel leesplezier!

Jempi Moens, founder LUNAR Institute

 


Whitepaper Gedrag & Leiderschap in crisistijd

Vul hier je contactgegevens in en ontvang de whitepaper


LUNAR Impact Circles

De sleutel naar impact in deze tijd ligt in het slim combineren van kennis: nieuw en oud. Niet zomaar kennis die in de klassieke leiderschapsopleidingen voorhanden en ‘gelegitimeerd’ is, maar nieuwe, onontgonnen en onverwacht relevante kennis. Kennis die in deze context met elkaar gedeeld wordt en nieuwe perspectieven biedt om burning issues van mensen en organisaties anders aan te pakken.

Het LUNAR Impact Programma is speciaal voor nieuwsgierige leiders, pioniers en bouwers, die positief en ondernemend met verandering en vooruitgang willen omgaan en op zoek zijn naar nieuwe kennis, nieuwe verbindingen en toepasbare inzichten voor zichzelf én hun organisatie. Gedurende 2 jaar ga je, samen met 12 andere CEO’s, aan de slag met thema’s die gebaseerd zijn op onze analyse van ruim 150 diepgaande gesprekken met vrijdenkende leiders over hun burning issues en persoonlijke leerhonger. Deze thema’s bieden toegang tot kennis die volop in ontwikkeling is en nog maar in beperkte mate wordt toegepast in organisaties. Lees meer over het LUNAR Impact Programma.