Werken aan je eigen ‘next level’ als Free Mind-leider

We zijn recent gestart met het samenstellen van een nieuwe groep directeuren en bestuurders voor het vijfde LUNAR Impact Programma dat in Q4 van dit jaar van start gaat. Het is een avontuurlijk en ervaringsgericht programma voor persoonlijke ontwikkeling als mens en als leider.

Met aandacht voor alle noodzakelijke thema’s en inzichten, die je groei en ontwikkeling stimuleren, en ook je persoonlijke effectiviteit een boost geven. We gaan aan de slag met buitenwereldthema’s als digitale innovatie (inclusief AI en de pixeleconomie), (toekomstige) maatschappelijke ontwikkelingen, transities en geopolitieke ontwikkelingen. En met binnenwereldthema’s als zingeving, legacy, reflectie, geluk, wellbeing en het verbeteren van je eigen functioneren en je impact.

We maken inzichten uit de psychologie en neurowetenschappen praktisch toepasbaar. Verder zorgen creatieve en verdiepende werkvormen, interactie met je peers en een professionele begeleiding voor een onvergetelijke ervaring en een concreet plan voor je eigen ontwikkeling en je levenspad.

Het programma bestaat uit 5 modules van 2,5 dagen, verspreid over 1,5 jaar. Het programma wordt begeleid door Jempi Moens, Elian Swinkels en Barbara Sakkers.

 

Quotes van Impact-alumni

“Impact gaat over alles waarvan je niet weet dat je het (nog) niet weet…”

“Anders dan anders… en mindblowing

“Je werkt aan jezelf, maar je kan ook veel meenemen naar je organisatie en je team”

“Diepgaand en verrijkend, een boost voor je persoonlijke ontwikkeling”

“Er valt niets om als je het niet doet, maar je mist wel heel veel”

“Heel verfrissend om tijd voor jezelf te maken… te lang gedacht dat het niet nodig was”

 

Meer informatie?

IMPACT PROGRAMMA

Gerelateerd

5 min

BOEKLANCERING: ZUURSTOF

Hilversum, 6 februari 2024 – ‘Een MUSTREAD over eigentijds leiderschap en organisatieontwikkeling, met louter noodzakelijke inzichten voor eigentijdse leiders

Lees meer

5 min

Zuurstof voor jouw organisatie

Al meer dan 30 jaar mag ik, samen met mijn bevlogen collega’s, organisaties en merken helpen om te

Lees meer