VOORMALIG MINISTER-PRESIDENT BALKENENDE OPENT LUNAR FREE MINDS DINNERS

Niemand minder dan Jan Peter Balkende heeft de Free Minds Dinners geopend.

Van 2002 tot 2010 was Balkenende Minister-President van ons land. Nu werkt hij voor EY en stuurt hij de Maatschappelijke Alliantie aan, dat de grote bedrijven stimuleert om meer te doen met de Sustainable Development Goals. Ook is hij hoogleraar bij de Erasmus Universiteit.

Tijdens het diner werd er met hem gesproken over leiderschap, maatschappelijke veranderingen, duurzaamheid en thema’s aangedragen door de aanwezigen. Geen hit and run en weg is de spreker weer, maar echt tijd om dieper te gaan.

Met supergoed eten, goede wijnen en bijzondere muziek door Eric Vaarzon Morel. En dat alles op één van de allermooiste locaties: de glazen serre van Herberg Het Mandelahuisje, aan het IJ in hartje Amsterdam. En boven het glazen plafond hangt de volle maan.

Net zoals dat 250 jaar geleden was bij de voorgangers van het Lunar Institute, de Britse Lunar Society. Illustere innovators als Darwin, Wedgwood en James Watt kwamen regelmatig bij volle maan bijeen om met open geest antwoorden te ontwikkelen voor de uitdagingen van die tijd. En dat is ook nu weer nodig: antwoorden, innovatie, open geest. Ook daarom de Lunar Free Minds Dinners!

https://lunarinstitute.com/evenementen/lunar-dinner/

Gerelateerd

5 min Renata

Interview met Piet Decuypere, CEO Danerolles

Op 8 maart kwam de Leadership Circle van de LUNAR Community weer bijeen op ons Service Station in

Lees meer

5 min Elian

Unleash het potentieel in je organisatie

“De visie en waarden staan op papier, maar in de praktijk zie ik daar nog niet zo veel

Lees meer