Uitdagingen van organisaties

Uitdagingen van organisaties

 

“We werken als team op de grote lijn meestal prima met elkaar samen, maar het kan beter, met meer focus, impactvoller. Er lijken soms dingen te spelen die niet hardop gezegd worden. Wat vervolgens impact heeft op onze energie en samenwerking. Volgens mij kunnen we als team veel effectiever met elkaar samenwerken.”

“We hebben van alles geprobeerd om onze mensen op een andere manier te laten samenwerken, maar door bijvoorbeeld drukte en kortetermijnfocus knallen we maar door op de oude bekende manier.”

“Soms heb ik het idee dat iedereen het druk heeft op zijn eigen eilandje. Hoe kunnen we onze krachten bundelen en vanuit de visie doelgericht met elkaar samenwerken?

Zomaar een aantal uitdagingen die onze opdrachtgevers de afgelopen tijd met ons deelden. Trots zijn we er dan ook op dat we het afgelopen half jaar voor veel teams en organisaties (van FMCG, retail en zorg tot sport en finance) bijzonder mooie opdrachten hebben mogen uitvoeren.

Samen met onze opdrachtgevers ontwikkelen we programma’s die naadloos aansluiten bij de organisatie-uitdagingen. Zo ontstaat energie, intrinsieke motivatie, daadkracht en de gewenste gedragsverandering. Deze opdrachten voeren we uit voor organisaties die het menselijk potentieel in hun organisaties willen ontsluiten en hun business en maatschappelijke impact willen vergroten. We verbinden een visie, ambitie of purpose (het externe spel) met de motivatie, het gedrag en de mentaliteit van de mensen in de organisatie (het interne spel).

 

Na een fijne zomer zijn we weer op stoom en kijken we ernaar uit om samen met onze bevlogen trainers aan de slag te gaan voor diverse teams en organisaties.

 

Benieuwd naar onze incompanyprogramma’s? Klik hier.

Gerelateerd

5 min

Zuurstof voor jouw organisatie

Al meer dan 30 jaar mag ik, samen met mijn bevlogen collega’s, organisaties en merken helpen om te

Lees meer

5 min Barbara

Ethiek in leiderschap

“Vroeger was alles beter” Was vroeger echt alles beter of keken we anders en hanteerden we een ander

Lees meer