Het Lunar Team

De programma’s worden ontwikkeld en uitgevoerd door creatieve professionals in nauwe samenwerking met sprekers en professionals uit een divers netwerk van wetenschappers, auteurs en ondernemers.

Dagelijks bouwen we met het volgende kernteam:

Het Lunar Team

Jempi Moens

Founder

Met de oprichting van LUNAR wil ik meer vaart geven aan positieve kansen in bedrijfsleven en maatschappij. Daarbij is het mijn doel om mensen te inspireren en te laten ervaren dat werken vanuit verlangen individuen, teams en organisaties sterker en impactvoller maakt. Veel sterker, en ook veel gelukkiger.

Als psycholoog en strateeg met 35 jaar ervaring in strategievraagstukken ben ik helemaal thuis in en gefascineerd door de mechanismen van gedragsverandering. Het toepasbaar maken van (vaak onontdekte en onderschatte) kennis uit de positieve psychologie en de neurowetenschappen in organisaties, het echt aanspreken van alle talent in mensen is waar ik het meeste voldoening uithaal.

Elian Swinkels

New Alchemist

Als New Alchemist ben ik verantwoordelijk voor de business- en programmaontwikkeling bij LUNAR. Welke verbindingen, welke inhoud, brengen die spark? Dat ene extra waardoor het vuur wordt aangewakkerd en je impact maakt.

De rode draad in mijn werk is het doorgronden van menselijk gedrag en dat omzetten naar een impactvolle strategie. De afgelopen jaren heb ik als strateeg toporganisaties hierin mogen begeleiden. Naast mijn werk bij LUNAR ben ik ook integraal coach. In LUNAR komt voor mij de mix van strategie, ondernemerschap en persoonlijk leiderschap op een unieke manier samen.

Barbara Sakkers

Experience Design

Als Experience Designer ben ik verantwoordelijk voor het design van de programma’s en creëren we onvergetelijke ervaringen waarbij onze deelnemers de ruimte krijgen om zich persoonlijk te ontwikkelen en bijzondere verbindingen tot stand komen.

Al meer dan 20 jaar heb ik bij verschillende organisaties (strategie en marktonderzoek) rollen gehad waarbij ik me bezig heb gehouden met de organisatie van diverse projecten en heb ik teams mogen begeleiden. Bij Lunar krijg ik de ruimte om de verbinding te maken tussen intuïtie, praktijk en inhoud.

Ilco van der Linde

Future Architect

Voor LUNAR ben ik de trotse Toekomstarchitect. Ik mag deze groep van nu al tientallen vrije geesten uitbouwen tot een spraakmakende community.Hoe zien en pakken we kansen? Hoe blijven we optimistisch en sterk? Hoe kunnen we altijd weer verbinden en betrekken. Samen met LUNAR draag ik daar graag antwoorden, kennis en ervaringen voor aan.

Voor mij komen die voort uit het werken en reizen in meer dan 100 landen. En uit het opbouwen van maatschappelijke projecten en bedrijven, waar miljoenen mensen jaarlijks bij betrokken zijn: dance4life, MasterPeace, Bevrijdingsfestivals.

Pim van de Berg

Straat-o-loog

Mijn naam is Pim van den Berg. Ik ben straatoloog. Waarnemer en verkenner van de wereld.
Verkoop mijn ogen aan organisaties die op een andere manier willen kijken. Altijd weer op zoek naar eye-openers die meestal binnen handbereik liggen. Als je het wilt zien.
Die bevoorrechte rol vervul ik al een groot deel van mijn leven. Eerst bij de Commando’s en daarna bij prachtbedrijven als Nestlé en Koninklijke Bijenkorf Beheer. Daarna als zelfstandig ondernemer. Samen met mijn vrouw.
Oh ja. Ik ben een groot bewonderaar van Mahler en Bach.

Marieke Hermans

Captain Dragon

Ik ben goed in creatief strategisch denken én doen. Als redacteur werk ik aan de inhoud van de LUNAR programma’s en de communicatie daarover en als facilitator, breng ik jou en je team op een aanstekelijke manier in beweging. Relevante inhoud vertalen in inspirerende werkvormen waar je écht wat aan hebt, daar ga ik voor!

Van oorsprong ben ik innovatie manager in de media, met een track record in het inhoudelijk vormgeven van (inter-), nationale events voor kennisprofessionals. Als media maker ben ik een specialist in het bedenken en maken van educational marketing content: dat wat jij moet weten goed uitleggen, zodat jij het onthoudt.

 

Renata van der Teems

 

Co-Creator

 

Onze nieuwe collega bij het Lunar Institute tevens werkzaam voor Fresh Forward.