Het Lunar Team

De programma’s worden ontwikkeld en uitgevoerd door creatieve professionals in nauwe samenwerking met sprekers en professionals uit een divers netwerk van wetenschappers, auteurs en ondernemers.

Dagelijks bouwen we met het volgende kernteam:

Het Lunar Team

Jempi Moens

Founder

Met de oprichting van LUNAR wil ik meer vaart geven aan positieve kansen in bedrijfsleven en maatschappij. Daarbij is het mijn doel om mensen te inspireren en te laten ervaren dat werken vanuit verlangen individuen, teams en organisaties sterker en impactvoller maakt. Veel sterker, en ook veel gelukkiger.

Als psycholoog en strateeg met 35 jaar ervaring in strategievraagstukken ben ik helemaal thuis in en gefascineerd door de mechanismen van gedragsverandering. Het toepasbaar maken van (vaak onontdekte en onderschatte) kennis uit de positieve psychologie en de neurowetenschappen in organisaties, het echt aanspreken van alle talent in mensen is waar ik het meeste voldoening uithaal.

Elian Swinkels

New Alchemist

Als New Alchemist ben ik verantwoordelijk voor de business- en programmaontwikkeling bij LUNAR. Welke verbindingen, welke inhoud, brengen die spark? Dat ene extra waardoor het vuur wordt aangewakkerd en je impact maakt.

De rode draad in mijn werk is het doorgronden van menselijk gedrag en dat omzetten naar een impactvolle strategie. De afgelopen jaren heb ik als strateeg toporganisaties hierin mogen begeleiden. Naast mijn werk bij LUNAR ben ik ook integraal coach. In LUNAR komt voor mij de mix van strategie, ondernemerschap en persoonlijk leiderschap op een unieke manier samen.

Niels Hansen

Futurise® Maestro

In mijn rol van Futurise® Maestro breng ik maatschappelijke trends en ontwikkelingen in kaart, die ik vervolgens vertaal naar heldere en toegankelijke toekomstvisies. Ons zelfontwikkelde Futurise®-trendmodel is mijn belangrijkste gereedschap en stelt me in staat om inzicht te krijgen in de behoeftes en drijfveren achter gedrag. Ik help vrije denkers en nieuwsgierige geesten om door de bril van Futurise® naar de wereld te kijken; dat opent de wereld, geeft richting en biedt nieuwe perspectieven. 

Als Maestro beoefen ik de kunst van het herkennen, begrijpen en vertalen van maatschappelijke bewegingen naar vernieuwing. Die vertaling maken we bij LUNAR naar persoonlijke groei en toekomstgerichte leiderschapsvormen. Bij Fresh Forward gebruiken we het tijdens klanttrajecten als inspiratiebron bij de ontwikkeling van future-proof visies en strategieën. Bovendien deel ik mijn kennis met grote regelmaat in de vorm van lezingen op congressen en events. 

Ilco van der Linde

Future Architect

Voor LUNAR ben ik de trotse Toekomstarchitect. Ik mag deze groep van nu al tientallen vrije geesten uitbouwen tot een spraakmakende community.Hoe zien en pakken we kansen? Hoe blijven we optimistisch en sterk? Hoe kunnen we altijd weer verbinden en betrekken. Samen met LUNAR draag ik daar graag antwoorden, kennis en ervaringen voor aan.

Voor mij komen die voort uit het werken en reizen in meer dan 100 landen. En uit het opbouwen van maatschappelijke projecten en bedrijven, waar miljoenen mensen jaarlijks bij betrokken zijn: dance4life, MasterPeace, Bevrijdingsfestivals.

Barbara Sakkers

Experience Design

Als Experience Designer ben ik verantwoordelijk voor het design van de programma’s en creëren we onvergetelijke ervaringen waarbij onze deelnemers de ruimte krijgen om zich persoonlijk te ontwikkelen en bijzondere verbindingen tot stand komen.

Al meer dan 20 jaar heb ik bij verschillende organisaties (strategie en marktonderzoek) rollen gehad waarbij ik me bezig heb gehouden met de organisatie van diverse projecten en heb ik teams mogen begeleiden. Bij Lunar krijg ik de ruimte om de verbinding te maken tussen intuïtie, praktijk en inhoud.

Renata van der Teems

Co-Creator

In mijn rol als Co-Creator voor marketing, communicatie en sales bij Fresh Forward en LUNAR Institute mag ik meedenken over en meewerken aan de ontwikkeling van personen, teams en organisaties; we nemen onze klanten en deelnemers letterlijk en figuurlijk mee op (een persoonlijke) reis om tot een next level te komen. Hoe mooi is dat om hier iedere dag weer aan te mogen bijdragen.

Pim van de Berg

Straat-o-loog

Mijn naam is Pim van den Berg. Ik ben straatoloog. Waarnemer en verkenner van de wereld.
Verkoop mijn ogen aan organisaties die op een andere manier willen kijken. Altijd weer op zoek naar eye-openers die meestal binnen handbereik liggen. Als je het wilt zien.
Die bevoorrechte rol vervul ik al een groot deel van mijn leven. Eerst bij de Commando’s en daarna bij prachtbedrijven als Nestlé en Koninklijke Bijenkorf Beheer. Daarna als zelfstandig ondernemer. Samen met mijn vrouw.
Oh ja. Ik ben een groot bewonderaar van Mahler en Bach.