Programma's

Binnen LUNAR bieden we drie soorten programmalijnen aan. De LUNAR Impact Circles voor CEO's en directeuren, Incompany programma's en open modules waar je je voor kan aanmelden op basis van je persoonlijke leerbehoeften.

Programma's

LUNAR Impact Circles

Programma’s voor nieuwsgierige leiders, die positief en ondernemend met verandering en vooruitgang willen omgaan. Pioniers, bouwers, aanjagers op zoek naar nieuwe kennis, nieuwe verbindingen en toepasbare inzichten voor zichzelf én hun organisatie. Gedurende 2 jaar ga je aan de slag met een groep van circa 12 andere directeuren, bestuurders, ondernemers. Sluit je aan bij dit cross-industry netwerk van free minds in business.

Lees meer op Lunar Impact Circles

LUNAR Incompany Programma's

Met onze Incompany programma’s maken we (nieuwe) kennis toegankelijk en toepasbaar voor organisaties. We bieden onverwachte invalshoeken en relevante oplossingen voor actuele burning issues en talentontwikkeling. Vanuit co-creatie ontwikkelen we een inspirerend en ervaringsgericht programma dat past bij de ambities en de leerhonger van de organisatie. Denk bijvoorbeeld aan programma’s rondom de Impact van geluk, Mindpower of Disruptive Change.

Lees meer op Lunar Incompany programma’s

LUNAR Open Modules

Programma’s voor jonge talenten, senior managers en directeuren. Voor deze programma’s kun je je aanmelden op basis van je persoonlijke leerbehoeften. Gedurende het jaar kunnen programma’s op basis van recente ontwikkelingen worden toegevoegd. Op onze website vind je altijd de meest recente programma’s en data.

Lees meer op: Open modules