Programma's

Binnen LUNAR bieden we drie soorten programmalijnen aan. LUNAR Impact voor CEO's en directeuren, Incompany programma's en open modules waar je je voor kan aanmelden op basis van je persoonlijke leerbehoeften.

Programma's

LUNAR Impact

Programma’s voor nieuwsgierige leiders, die positief en ondernemend met verandering en vooruitgang willen omgaan. Pioniers, bouwers, aanjagers op zoek naar nieuwe kennis, nieuwe verbindingen en toepasbare inzichten voor zichzelf én hun organisatie. Gedurende 2 jaar ga je aan de slag met een groep van circa 12 andere directeuren, bestuurders, ondernemers. Sluit je aan bij dit cross-industry netwerk van free minds in business.

Lees meer op Lunar Impact

LUNAR Incompany Programma's

Je bent ervan overtuigd waar je heen wil als organisatie en hebt een heldere visie. Een drijvende kracht in de transformatie en het daadwerkelijk realiseren van de visie, is de mentaliteit en de gedragsontwikkeling van leiders en teams in de organisatie. In de LUNAR Incompany-programma’s zetten we hun vuur (nog meer) aan in relatie tot het hogere organisatiedoel. Vanuit co-creatie ontwikkelen we een inspirerend en ervaringsgericht programma dat past bij de ambities en de leerhonger van de organisatie. Hierin ontwikkelen we onder andere leiderschapsprogramma’s voor directieteams, alsook cultuur- en transformatieprogramma’s voor de bredere managementlaag en teams in de organisatie en changemaker- programma’s voor ambitieuze talenten.

Lees meer op Lunar Incompany programma’s

LUNAR Open Modules

Programma’s voor jonge talenten, senior managers en directeuren. Voor deze programma’s kun je je aanmelden op basis van je persoonlijke leerbehoeften. Gedurende het jaar kunnen programma’s op basis van recente ontwikkelingen worden toegevoegd. Op onze website vind je altijd de meest recente programma’s en data.

Lees meer op: Open modules