LUNAR People Circle

LUNAR COMMUNITY - PEOPLE CIRCLE

De mechanische opvatting over leiderschap (command and control) is voorgoed achterhaald. Medewerkers verlangen vertrouwen, ruimte om te groeien en een mate van autonomie. Van hun bazen verwachten ze eigenschappen als authenticiteit, empathie, passie en verbinding. Dát zijn dan ook de nieuwe sleutelwoorden als het om leiderschap gaat. Voor sommigen klinkt dit soms nog wat soft: kun je hiermee sturen, je targets halen en groeien, kwantitatief? In een harde, competitieve wereld waar alles op zijn kop is gezet?

Wij zijn ervan overtuigd dat het kan en… dat deze verschuiving al plaatsvindt. We noemen dit: humanification, de juiste route naar duurzaam succes. Naast de gebruikelijke behoefte aan systemen, efficiency en ratio, plaatst humanification de focus op de behoefte aan menselijkheid, verbinding, betekenis, creatie (innovatie) en verlangen (lees hier meer over humanification en leiderschap). Humanification zorgt voor een balans op al deze terreinen, een gelijkwaardig samenspel, die in zoveel organisaties ontbreekt. Terwijl deze balans er juist voor kan zorgen dat organisaties meer impact hebben, en met meer betekenis en energie succesvol zijn. Veel mensen voelen wel dat deze stappen gezet moeten worden, maar waar begin je, hoe pak je het aan?

Met de LUNAR People Circle hebben we de ambitie deze transitie te versnellen en organisaties en bedrijven hierbij te ondersteunen. Het liefst in samenwerking met jou!

Vooroplopers en vrijdenkers in HR bij elkaar!

In de LUNAR People Circle komen dé vooroplopers en vrijdenkers op het gebied van HR en people development bij elkaar. Het is een ontmoetingsplaats voor HR-directeuren die hun organisatie en het vak vooruit willen brengen. Leidinggevenden die voortdurend bezig zijn met de uitdaging om het menselijk potentieel in hun organisatie vol ‘aan’ te zetten. Voor deze mensen zijn we een ontmoetingsplek, een vrijplaats om geïnspireerd te raken, verder te groeien en sterker te staan.

ALS DEELNEMER HEB JE DE VOLGENDE VOORDELEN

  • Je ontmoet inspirerende vakgenoten. Gelijkgestemden waar je kennis en ervaring mee uitwisselt. We hoeven niet allemaal zelf het wiel uit te vinden. Met de best practices en visie vanuit de hele wereld ga je beter en sneller in op de dagelijkse praktijk binnen je eigen organisatie.
  • Je verwerft kennis op het gebied van humanification: vanuit de wetenschap en filosofie, vanuit kennis en oplossingen, bij gelijkgestemde denkers en doeners. En soms word je juist geïnspireerd vanuit onontgonnen kennisgebieden en nieuwe, disruptieve inzichten.
  • Je draagt bij aan de wereldwijde transitie van ‘humanification in business’. Iedereen wordt daar beter van: bedrijven, personeel en ook de wereld zelf, omdat die ook beter draait op duurzaamheid en persoonlijk engagement.
  • Je kunt per jaar drie People Circles bijwonen. De agenda vind je onderaan deze pagina. Tijdens deze inspirerende online en offline evenementen gaan we aan de slag met de meest prangende uitdagingen op het gebied van humanification. Denk bijvoorbeeld aan thema’s als people engagement, werkgeluk, diversiteit, innovatie-mindset en mentale fitheid. We gaan met elkaar in gesprek en laten ons inspireren door gastsprekers.
  • Je krijgt een gratis ticket voor ons Festival of the Free Minds.
  • Je ontvangt regelmatig updates met crispy, niet–alledaagse kennis en inspiratie.
  • Je krijgt 10% korting op het Impact-programma en/of het Gilde-programma.

Ga hier terug naar de algemene informatie van de LUNAR Community of Free Minds of schrijf je direct in.

Aanmelden?

 

agenda people circle

23 jun 22

Van groeien naar bloeien | People Circle

Community-event voor de People Circle, Hoe zorg je als HR-professional voor de juiste balans tussen groei en bloei in je organisatie? 

Lees meer

27 okt 22

De impact van vertrouwen | People circle

Community-event voor de People Circle. Vertrouwen als belangrijk element voor de balans in je organisatie en de rol die je als HR-professional inneemt.

Lees meer

AANMELDEN VOOR EEN COMMUNITY-EVENT?

Wil je bij een van de bovengenoemde activiteiten aanwezig zijn? Neem contact op met Barbara.