Mindpower

Voor leiders die vanuit business by desire impact willen maken en vanuit oprechte aandacht voor de ander én zichzelf willen werken. Je kr gt inzicht in de veranderende wereld en wat dat van jou als leider vraagt. Je leert je gewoontepatronen herkennen en doorbreken om zo vanuit bevlogenheid te werken en op jouw unieke manier impact te realiseren.

Mindpower

Impact realiseren en mensen in beweging brengen. Dat is wat je wil. Energiek, bevlogen,exibel met focus en aandacht leiding geven. Wat vraagt het van jou als leider om in deze razendsnel veranderende wereld hier vorm aan te geven?

Dit programma is voor directeuren en senior managers die vanuit business by desire impact willen maken & vanuit oprechte aandacht voor de ander én zichzelf willen werken.

Wat levert het je op? Je krijgt inzicht in de veranderende wereld en wat dat van jou als leider vraagt. Je leert je gewoontepatronen te herkennen en doorbreken om zo vanuit bevlogenheid te werken. En je ontdekt jouw unieke manier om impact te realiseren.

Contact

Voor meer informatie neem contact op met Barbara Sakkers.