Met wie wil jij in gesprek tijdens het LUNAR Free Minds Dinner?

Met wie wil jij in gesprek tijdens het LUNAR Free Minds Dinner?

De oude Lunar Society startte in 1765 onder leiding van Erasmus Darwin haar bijeenkomsten bij volle maan. Het was een genootschap van denkers, wetenschappers, ondernemers en innovators die het verlangen hadden om kennis uit te wisselen, elkaar te inspireren en samen vorm te geven aan de vooruitgang.

Deze mooie ambitie en traditie hebben we binnen LUNAR Institute vanaf het begin omarmd. Zo hebben we al mooie tafelgasten mogen ontvangen tijdens de Free Minds Dinner-bijeenkomsten. Innovatieve ondernemers als Duncan Stutterheim, bevlogen leiders zoals Gerard Dielessen, business leaders zoals Jeanine Holscher, journalist en auteur Jeroen Smit, maar ook Jane Goodall. Kenmerkend voor de LUNAR-bijeenkomsten is dat we deze mensen niet vragen om ‘hun verhaal’ te vertellen, maar om in een plezierige en intieme setting het gesprek met elkaar te voeren.

Regelmatig vragen we ons in ons team af met wie onze relaties een volgende keer graag in gesprek zouden gaan. Daarom doen we graag beroep op jou! Onderaan deze pagina kan je je tips en korte motivatie kwijt.

Onze nominatielijst

Deze mensen staan alvast op onze nominatielijst, met een korte motivatie waarom wij graag met ze in gesprek zouden willen:

  • Bas van der Veldt, ceo en boegbeeld van AFAS Software. Innovatief ondernemerschap met liefde als drijvende kracht!
  • Inge Brakman, multi-commissaris. Brengt als ervaren toezichthouder zakelijkheid, warmte en een maatschappelijke blik. Mooie basis om in gesprek te gaan over de rol van de rvt en de verhoudingen in de top van organisaties (directie-rvb-rvt)
  • Sander de Kramer, journalist, schrijver en TV-presentator. Wereldverbeteraar pur sang. Met Sander wordt het altijd hart-rakend, betekenisvol en plezierig.
  • Ignaas Devisch, Belgische professor in de filosofie, medische filosofie en ethiek, directeur van de denktank Itinera en ‘huisfilosoof’ van LUNAR Institute. In gesprek over actuele maatschappelijke kwesties in de volle breedte.
  • Joep Verbugt, bestuursvoorzitter GGZ Eindhoven en mede-initiatiefnemer van het boek en de denktank Mentale Vooruitgang. In gesprek over hoe we mentale vooruitgang van Nederland kunnen bevorderen. Inclusief ideeën, voorstellen en initiatieven.

Met wie ga jij een keer graag in gesprek tijdens een LUNAR Free Minds Dinner?

 

Wat is jouw naam?

Gerelateerd

5 min

Werken aan je eigen ‘next level’ als Free Mind-leider

We zijn recent gestart met het samenstellen van een nieuwe groep directeuren en bestuurders voor het vijfde LUNAR

Lees meer

5 min

BOEKLANCERING: ZUURSTOF

Hilversum, 6 februari 2024 – ‘Een MUSTREAD over eigentijds leiderschap en organisatieontwikkeling, met louter noodzakelijke inzichten voor eigentijdse leiders

Lees meer