Lunar Sprekers

Lunar Sprekers

Onze sprekers

Met de mensen die betrokken zijn bij Lunar bouwen we aan een ambitieuze community. Wat ons bindt, is het werken vanuit verlangen, bevlogenheid, inspiratie, kansen en impact. We delen kennis en inspiratie en willen een toonaangevend platform zijn voor vernieuwing en vooruitgang.

Op maat

Elke bijeenkomst wordt op maat gemaakt. Voor elk programma voegen we docenten, wetenschappers, filosofen coaches of vrije geesten toe die ieder op een eigen en unieke manier iets kunnen toevoegen aan het programma. Hieronder vind je een lijst van een aantal van de sprekers, allemaal unieke mensen die je kan ontmoeten bij een programma, podcasts, free minds diner of ander evenement.

Ad van Nieuwpoort

Ad van Nieuwpoort is theoloog, predikant en publicist graag geziene gast en heeft een aantal mooie bijdragen gehad in onze Impact programma’s. in gesprek over zingeving bezinning en andere mooie thema’s. Van Nieuwpoort is tevens de eerste gast van onze Podcast reeks in 2020,

Erik Schoppen

Erik Schoppen, neurowetenschapper, gedragsonderzoeker en auteur. Schoppen is een graag geziene gast voor inhoudelijke bijdragen over de werking van het brein.

Theo Compernolle

Theo Compernolle een wereldwijd erkend specialist, professor en neuro psychiater op het terrein van stress, het brein, veerkracht en werkplezier.

Jonathan Holslag

Jonathan Holslag, auteur, politicoloog, Azie-kenner en professor of International  Politics aan de VUB Brussel, thought leader geopolitiek en bijzonder adviseur van de Europese Commissie Frans Timmermans. Holslag is onder andere auteur van o.a. Het boek Vrede en Oorlog, een wereldgeschiedenis

Guy van Liemt

Guy van Liemt RM is bedrijfseconoom en specialist in marketing, branding en marketingcommunicatie. Guy werkt momenteel als docent-trainer, adviseur en spreker, en als executive director bij EHERO (Erasmus Happiness Economics Research Organization), het kennis- en onderzoekscentrum van de Erasmus Universiteit over geluk in een economische context.

Met Guy organiseren we programma’s rondom het rendement van geluk in het bedrijfsleven .

Rick Koster

Rick Koster is expert in leiderschapsontwikkeling en verandering. Hij doceert in diverse internationale leiderschapsprogramma’s waarin hij leiders begeleidt om transities vorm te geven vanuit optimisme en authenticiteit. Als (neuro)bioloog en presentatie-expert is hij bijzonder gefascineerd door de grote uitdagingen die het coronavirus ons als mensheid aanbiedt.

Willemijn Verloop

Willemijn Verloop is oprichter van Social Enterprise NL en Social Impact Ventures, haar bijdragen gaan onder andere over de impact van sociaal ondernemerschap.

Rick Pastoor

Rick Pastoor is werkzaam bij Blendle en auteur van het boek Grip, hoe je slimmer kan werken. Rick werkt met millenials en is dit zelf ook. Wij werken  samen met hem rondom de struggles van millenials.

Talitha Muusse

Talitha Muusse is sociaal ondernemer, spreker en oprichter van vele jongereninitiatieven. Talitha is de drijvende kracht achter de Energieboot: de accelerator voor young professionals die duurzame energieprojecten ontwikkelen! Recent lanceerde zij de stichting Blikverruimers: het eerste opleidingsprogramma in Nederland voor Young Professionals die toezichthouder of commissaris willen worden. Haar bijdragen gaan onder andere over de generaties.

De komende evenementen met vrije geesten

6 apr 21

Changemaker Mindset 2020

Hoe inspireer, mobiliseer en motiveer ik de talenten van nu om vanuit focus, nieuwsgierigheid en aandacht impact te maken en anderen in beweging te brengen? Een programma waarin je (nog meer) exponentieel vooruit gaat denken en vooral doen.

Lees meer

25 mei 20

Festival of the Free Minds 2020

Het Festival of the Free Minds 2020! Met een topcast van bevlogen Free Minds duiken we in de duivelse dilemma’s van managers, leiders en ondernemers rondom leiderschap.

Lees meer

2 sep 20

Free Minds Dinner met Duncan Stutterheim en Minyeshu Kifle Tedla

In gesprek op 2 september 2020 met Duncan Stutterheim oprichter ID&T.

Lees meer