LUNAR LIVESTREAM

Vanaf donderdag 25 juni starten we met een nieuwe serie met Futurise®-verhalen en -inspiratie. Vanuit onze nieuwe Skylounge Studio in Hilversum gaan we in gesprek met bijzondere gasten die betrokken zijn bij inspirerende initiatieven die naadloos inspelen op de behoeftes van de toekomst. Van FMCG’s tot gezondheidszorg, van architecten tot sportverenigingen. Hoe is het ontstaan? Wat is de impact? En wat kunnen we ervan leren?

 

Futurise®-trendmodel

Elk gesprek start met een korte introductie van ons Futurise®-trendmodel. Het model toont aan dat maatschappelijk gedrag een cyclisch karakter heeft en dat we ons op een bijzonder kantelpunt in de tijd begeven: dit nieuwe decennium wordt significant anders dan de afgelopen 25 jaar. Tijdens de afleveringen zoomen we in op die verschillende thema’s en bespreken we inspirerende praktijkcases met bijzondere gasten. Leer dus van anderen hoe je slim op alle ontwikkelingen in kunt spelen.

 

Kijk, luister en praat live mee

  • We zenden online uit en meekijken is gratis
  • Tijdens de uitzending kun je reageren en vragen stellen
  • Een aflevering duurt maximaal 30 minuten

 

Bekijk hier de playlist van de meest recente Livestreams. De uitzendingen zijn ook via Youtube te bekijken.

Wil je meer horen en vind je het leuk om mee te kijken naar de livestreams? Bekijk de link voor het overzicht van de aankomende gasten en topics. Je kunt je daar ook direct aanmelden voor de afleveringen en dan ontvang je van ons linkje voor de livestream: www.lunarinstitute.com/livestream.

Gerelateerd

5 min Elian

AI: het rendement van een mensgerichte aanpak

‘Uit onderzoek blijkt dat de grootste hindernis voor de implementatie van AI het niet begrijpen en het niet

Lees meer

5 min Claire

CASE | The power of true joy: hoe Cloetta de purpose naar leiderschap en gedrag heeft vertaald

Waar visie en menskracht samenkomen, ontstaat energie en impact. Cloetta heeft dit de afgelopen jaren op consequente en

Lees meer