LUNAR LIVESTREAM

Vanaf donderdag 25 juni starten we met een nieuwe serie met Futurise®-verhalen en -inspiratie. Vanuit onze nieuwe Skylounge Studio in Hilversum gaan we in gesprek met bijzondere gasten die betrokken zijn bij inspirerende initiatieven die naadloos inspelen op de behoeftes van de toekomst. Van FMCG’s tot gezondheidszorg, van architecten tot sportverenigingen. Hoe is het ontstaan? Wat is de impact? En wat kunnen we ervan leren?

 

Futurise®-trendmodel

Elk gesprek start met een korte introductie van ons Futurise®-trendmodel. Het model toont aan dat maatschappelijk gedrag een cyclisch karakter heeft en dat we ons op een bijzonder kantelpunt in de tijd begeven: dit nieuwe decennium wordt significant anders dan de afgelopen 25 jaar. Tijdens de afleveringen zoomen we in op die verschillende thema’s en bespreken we inspirerende praktijkcases met bijzondere gasten. Leer dus van anderen hoe je slim op alle ontwikkelingen in kunt spelen.

 

Kijk, luister en praat live mee

  • We zenden online uit en meekijken is gratis
  • Tijdens de uitzending kun je reageren en vragen stellen
  • Een aflevering duurt maximaal 30 minuten

 

Bekijk hier de playlist van de meest recente Livestreams. De uitzendingen zijn ook via Youtube te bekijken.

Wil je meer horen en vind je het leuk om mee te kijken naar de livestreams? Bekijk de link voor het overzicht van de aankomende gasten en topics. Je kunt je daar ook direct aanmelden voor de afleveringen en dan ontvang je van ons linkje voor de livestream: www.lunarinstitute.com/livestream.

Gerelateerd

5 min Anika

Communitybijeenkomst: Boeien en binden van medewerkers: pijnlijke achilleshiel?

“Vriendschap is een duurzame verhouding van wederkerige welwillendheid tussen mensen die elkaar vertrouwen en voldoende gelijk geïnteresseerd zijn

Lees meer

5 min

Doelgericht in beweging komen en blijven

Dit jaar onthullen we de vijf sleutels van gedragsverandering (Behavioural Change Keys). Afgelopen maart behandelden we de sleutel:

Lees meer