LUNAR Institute zoekt Senior Leadership Trainer (Incompany Programma’s)

LUNAR Institute is op zoek naar een Senior Leiderschapstrainer. Een bevlogen en ervaren expert op het gebied van leiderschaps- en teamontwikkeling die organisaties op hoog niveau kan trainen en begeleiden in hun transformatie.

 

Wat ga je in deze rol doen?

 • Samen met het LUNAR-team ontwikkel je op basis van de LUNAR signature je leiderschapstrainingen voor directie- en managementteams. Vanuit je ervaring ben je in staat om je klant elke keer weer de juiste sleutels aan te bieden waardoor de klant écht die stap verder kan zetten
 • Je bent verantwoordelijk voor het geven van de trainingen. Je geeft ze zelf of samen met een andere LUNAR-trainer. Je houdt ervan mensen en teams verder te brengen in hun ontwikkeling en hen uit te dagen een stap verder te zetten
 • Je onderhoudt samen met het LUNAR-team de relatie met de klant. Dit gaat over de afstemming voor-, tijdens en na de programma’s. Je hebt er plezier in je klant mee te nemen in het proces en begrijpt welke dynamiek er mogelijk bij komt kijken. Je bent een sparringpartner voor Raden van Bestuur en directies.
 • Je gelooft in de visie en aanpak van LUNAR en gaat daar in je vakmanschap voor staan.

Wie is LUNAR Institute en wat doen we?

LUNAR Institute is er voor organisaties en leiders die zich in de frontlinie van verandering en vooruitgang willen begeven. De changemakers, de veldspelers die grenzen durven te verleggen om hun organisatie en zichzelf sterker, toekomstbestendig en impactvoller te maken.

Onze klanten zijn de topspelers in de markt die weten waar ze heen willen en daar een heldere visie op hebben. Met LUNAR maken we een directe koppeling tussen de organisatiedoelen (strategie/purpose) en ontwikkeling van het menselijk potentieel (talent, intrinsieke motivatie en gedrag). Wij helpen deze organisaties hun visie te vertalen naar leiderschap, gedrag en mentaliteit. Dit doen we op zowel directie- als organisatieniveau.

We hebben een grote diversiteit aan klanten, variërend van commerciële partijen, maatschappelijke- en publieke organisaties.

Onze programma’s

Wij geloven dat mensen en organisaties meer betekenis, impact en toegevoegde waarde creëren als ze vanuit hun persoonlijke verlangen en positieve energie aan de slag gaan met hun leiderschap en strategie. Het unieke talent en de wijsheid van de medewerker is altijd ons uitgangspunt. Dan ontstaat werkelijk een blijvende verandering.

Geen vaardigheidstrainingen dus, maar programma’s waarin leiders en professionals zich bewust (leren) worden van hun eigen waarden, trouw zijn daaraan en vanuit dialoog met elkaar samenwerken. We werken daarin vanuit een duidelijke filosofie van Business by Desire.

Voorbeelden van type programma’s:

 • Leiderschapsontwikkeling: Leiderschapsprogramma’s voor directieteams om de purpose voor te leven in hun leiderschap, rolmodelschap en samenwerking. Hoe werken we als leiderschapsteam vanuit ons talent met elkaar samen en hoe brengen we de organisatie in beweging?
 • Mentaliteit & gedrag: Organisatie-transformatieprogramma’s waarin collega’s vanuit hun persoonlijke waarden en talent de purpose van de organisatie leren voorleven. De visie van papier, tot leven gebracht in concreet gedrag en samenwerking in de organisatie in de dagelijkse praktijk

We zijn op zoek naar een nieuwe teamgenoot

Vier jaar geleden zijn we als LUNAR Institute gestart en op dit moment maken we als organisatie een sterke groei door. Daarom zijn we op zoek naar een nieuwe, ondernemende teamgenoot die onze organisatie minimaal vier dagen per week, in een vast dienstverband, komt versterken.

In het LUNAR-team zijn andere collega’s verantwoordelijk voor de acquisitie, sales en visieontwikkeling van LUNAR. Ook heb je collega’s die je ondersteunen in de praktische coördinatie rondom programma’s (bv. locatiehuur, catering, etc.). Hierdoor kan jij je als trainer voornamelijk richten op de voorbereiding en uitvoering van programma’s.

Wie ben jij?

 • Je bent een ervaren leiderschapstrainer met minimaal 5 jaar trainingservaring in uiteenlopende sectoren (bv. zakelijke dienstverlening, zorg, FMCG, etc.)
 • Je hebt veel kennis op het gebied van leiderschapsontwikkeling, zowel voor individuen als voor teams
 • Juist het werken vanuit de strategie of purpose van een organisatie spreekt je aan;
  je vindt het een uitdaging om organisaties van daaruit te helpen om hun visie te vertalen naar leiderschap, gedrag en mentaliteit
 • Je bent onderlegd in het gedachtengoed van Deep Democracy
 • Je bent een gesprekspartner op directieniveau
 • Je kan zowel live als online trainingen geven
 • Je bent resultaatgericht en nieuwsgierig naar wat de klant beweegt, wat er in de wereld om je heen gebeurt en eager om de beste oplossing voor je klant te ontwikkelen
 • Je steekt graag je handen uit de mouwen en bent ondernemend
 • Je kleurt graag buiten de lijntjes en daagt jezelf en de klant uit om het elke keer net weer even anders, mooier, beter, spannender te maken
 • Je bent een heldere denker en doener: geen wollig taalgebruik, gewoon lekker nuchter

Enthousiast?
Word jij enthousiast van de diversiteit en de vele mogelijkheden in deze functie? Laat ons dan voor 10 september weten wat jou motiveert om bij LUNAR Institute aan de slag te gaan. Dat mag via een (kort) filmpje waarin je jezelf voorstelt én je cv (een brief mag natuurlijk ook) naar: Renata@lunarinstitute.com. Wij laten je dan weten of, en hoe we met jou de volgende stap gaan zetten.

Gerelateerd

5 min Elian

AI: het rendement van een mensgerichte aanpak

‘Uit onderzoek blijkt dat de grootste hindernis voor de implementatie van AI het niet begrijpen en het niet

Lees meer

5 min

Opgejaagde leiders en bedrijfskundige onzin

Het valt me steeds meer op dat de meeste leidinggevenden die ik ontmoet, haast hebben, ongeduldig zijn, de

Lees meer