Incompany programma's

Bekijk tevens ons programma rondom TeamConnect in deze crisistijd.

Incompany programma's

Incompany programma's op maat

Je bent ervan overtuigd waar je heen wil als organisatie en hebt een heldere visie. Een drijvende kracht in de transformatie en het daadwerkelijk realiseren van de visie, is de mentaliteit en de gedragsontwikkeling van leiders en teams in de organisatie. In de LUNAR Incompany-programma’s zetten we hun vuur (nog meer) aan in relatie tot het hogere organisatiedoel. Wat tot voor kort als ‘soft’ werd bestempeld, wordt steeds meer de nieuwe essentie voor groei, ontwikkeling en succes. We bouwen hiermee aan ‘humanification of business’, een van de belangrijkste ontwikkelingen in het bedrijfsleven, ontstaan in navolging van het purpose denken en onderbouwd door wetenschappelijke inzichten van onderzoekers en auteurs als Brené Brown en Frederic Laloux.

 

In onze programma’s zijn we gericht op de ontwikkeling van leiders die zich bewust zijn van hun eigen waarden, trouw zijn daaraan, gaan staan voor wie ze zijn en wat ze vinden en vanuit dialoog met elkaar en medewerkers samenwerken. We zijn gericht op menselijke groei vanuit een geloof dat de mens zichzelf ten diepste kan ontwikkelen vanuit zijn essentie (vrije zelf). We werken hiermee vanuit de filosofie van Business by Desire en meesterschap en vanuit wetenschappelijke inzichten rondom menselijk gedrag en het brein.

 

Vanuit co-creatie ontwikkelen we een inspirerend en ervaringsgericht programma dat past bij de ambities en de leerhonger van de organisatie. Hierin ontwikkelen we onder andere leiderschapsprogramma’s voor directieteams, alsook cultuur- en transformatieprogramma’s voor de bredere managementlaag en teams in de organisatie en changemaker- programma’s voor ambitieuze talenten.

Team Connect- samen sterk in deze crisis tijd

Het vertrouwde koffiemoment, elkaar een schouderklop geven en de fijne werkomgeving. Allemaal dingen die we nu moeten missen. Hoe zorg je ondanks de fysieke afstand dat teams gemotiveerd en verbonden zijn en blijven?

In TeamConnect gaan we in een inspirerende online en interactieve sessies met jouw team aan de slag.

Het team:

  • Krijgt (beter) zicht op hun eigen unieke talenten en hoe ze dat in de context van het online- en fysiek samenwerken verder kunnen inzetten/ontwikkelen
  • Leert op een speelse manier hoe zij vanuit flow, de purpose en waarden van de organisatie hun (online) samenwerking willen vormgeven
  • Maakt concreet hoe zij samen aan de slag willen in deze nieuwe situatie en hoe zij ieders talent daarvoor willen inzetten.

Lees hier meer over ons aanbod of neem contact op met met Elian voor meer informatie

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over de Incompany programma’s?

Neem contact op met Elian Swinkels.

Of bel haar direct op telefoonnummer: 06-83227988

 

 

 

Incompany brochure

Vraag hier de brochure aan

 

ons aanbod

1 dec 20

Incompany programma – TeamConnect

Doorlopende programma’s, op aanvraag. Incompanyprogramma TeamConnect in deze crisistijd. Hoe zorg je, ondanks de fysieke afstand, dat teams gemotiveerd en verbonden zijn en blijven?

Lees meer

9 apr 20

FUTURISE®-LEZING

Voor iedereen die zich graag in de toekomst verdiept. Op donderdagmiddag 9 april a.s. geeft Niels een online Futurise®-lezing.

Lees meer