Incompany programma's

Bekijk tevens ons programma rondom TeamConnect in deze crisistijd.

Incompany programma's

Incompany programma's op maat

Je bent ervan overtuigd waar je heen wil als organisatie en hebt een heldere visie. Een drijvende kracht in de transformatie en het daadwerkelijk realiseren van de visie, is de mentaliteit en de gedragsontwikkeling van leiders en teams in de organisatie. In de LUNAR Incompany-programma’s zetten we hun vuur (nog meer) aan in relatie tot het hogere organisatiedoel. Wat tot voor kort als ‘soft’ werd bestempeld, wordt steeds meer de nieuwe essentie voor groei, ontwikkeling en succes. We bouwen hiermee aan ‘humanification of business’, een van de belangrijkste ontwikkelingen in het bedrijfsleven, ontstaan in navolging van het purpose denken en onderbouwd door wetenschappelijke inzichten van onderzoekers en auteurs als Brené Brown en Frederic Laloux.

 

In onze programma’s zijn we gericht op de ontwikkeling van leiders die zich bewust zijn van hun eigen waarden, trouw zijn daaraan, gaan staan voor wie ze zijn en wat ze vinden en vanuit dialoog met elkaar en medewerkers samenwerken. We zijn gericht op menselijke groei vanuit een geloof dat de mens zichzelf ten diepste kan ontwikkelen vanuit zijn essentie (vrije zelf). We werken hiermee vanuit de filosofie van Business by Desire en meesterschap en vanuit wetenschappelijke inzichten rondom menselijk gedrag en het brein.

 

Vanuit co-creatie ontwikkelen we een inspirerend en ervaringsgericht programma dat past bij de ambities en de leerhonger van de organisatie. Hierin ontwikkelen we onder andere leiderschapsprogramma’s voor directieteams, alsook cultuur- en transformatieprogramma’s voor de bredere managementlaag en teams in de organisatie en changemaker- programma’s voor ambitieuze talenten.

Team Connect- samen sterk in deze crisis tijd

Het vertrouwde koffiemoment, elkaar een schouderklop geven en de fijne werkomgeving. Allemaal dingen die we nu moeten missen. Hoe zorg je ondanks de fysieke afstand dat teams gemotiveerd en verbonden zijn en blijven?

In TeamConnect gaan we in een inspirerende online en interactieve sessies met jouw team aan de slag.

Het team:

  • Krijgt (beter) zicht op hun eigen unieke talenten en hoe ze dat in de context van het online- en fysiek samenwerken verder kunnen inzetten/ontwikkelen
  • Leert op een speelse manier hoe zij vanuit flow, de purpose en waarden van de organisatie hun (online) samenwerking willen vormgeven
  • Maakt concreet hoe zij samen aan de slag willen in deze nieuwe situatie en hoe zij ieders talent daarvoor willen inzetten.

Lees hier meer over ons aanbod of neem contact op met met Elian voor meer informatie

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over de Incompany programma’s?

Neem contact op met Elian Swinkels.

Of bel haar direct op telefoonnummer: 06-83227988

 

 

 

Incompany brochure

Vraag hier de brochure aan

 

2 sep 20

Free Minds Dinner met Duncan Stutterheim en Minyeshu Kifle Tedla

In gesprek op 2 september 2020 met Duncan Stutterheim oprichter ID&T.

Lees meer

Festival of the Free MInds 2020

Op 25 mei 2020 zal de tweede editie plaatsvinden van het Festival of the Free Minds.

We houden de richtlijnen van het RIVM in de gaten of het Festival in de huidige vorm zal doorgaan

Met een topcast van bevlogen Free Minds duiken we voor deze editie in de duivelse dilemma’s van managers, leiders en ondernemers rondom leiderschap.

“Purpose staat op de kaart, de 17 sustainable development goals staan op de agenda en we beginnen te wennen aan de vloeibare samenleving, inclusief de noodzaak van het omarmen van permanente verandering. Niemand is tegen, maar wat nu?”

In het decennium van DOEN zijn nog niet alle obstakels opgeruimd. De bestaande systemen en routines blijken weerbarstiger dan verwacht. Het magistrale boek van Jeroen Smit over Unilever en Paul Polman schetst 1 van de grote dilemma’s: het verlangen, de ambitie om de wereld te verbeteren, ‘het goede te doen’ VERSUS de druk van het korte termijn rendement, financieel gewin en het in stand houden van de bestaande waarden en systemen.

Maar hoe valt dit te combineren? En wat als we er omheen blijven managen, of alles een beetje doen? Verliezen we dan onze geloofwaardigheid? En wat is het goede tempo? Moet het radicaal of heel geleidelijk? En hoe krijgen we mensen erin mee? Voer voor duivelse dilemma’s en het maken van keuzes. Of kunnen we hier ook blij, hoopvol en strijdvaardig van worden?

 

Ontdekken

Kom het samen met ons ontdekken in een interactief programma, met onder anderen Jeroen Smit (auteur van De Prooi en Het grote gevecht) en Ynzo van Zanten (mede-oprichter en choco-evangelist van Tony Chocolonely). De komende tijd worden de namen van de andere sprekers bekend gemaakt en toegevoegd onderaan deze pagina.

Wil je erbij zijn?

We mogen maximaal tachtig ‘Free Minds’ uit het bedrijfsleven toegang bieden tot het Service Station van Fresh Forward, een oude benzinepomp en creatieve omgeving in Hilversum. Dus als je hier bij wilt zijn bestel dan je ticket. De normale ticketprijs is € 249, (excl. service kosten en btw) maar voor vroege beslissers hanteren we een tarief van € 200,= (excl. service kosten en btw).

Voor deelnemers van de community is dit event kosteloos. Je bent deelnemer als je je hebt aangemeld voor de LUNAR community of Free Minds ofwel deelneemt aan de LUNAR impact circles.

Koop HIER je tickets

Jeroen Smit

Jeroen Smit is onderzoeksjournalist en auteur van diverse bestsellers. Hij studeerde Bedrijfskunde in Groningen en begon zijn carrière in de consultancy. Sinds 1990 schrijft hij over leiderschap in het bedrijfsleven. Als redacteur bij het Financieele Dagblad leerde hij dat wat je opschrijft moet kloppen en bij het Algemeen Dagblad dat journalistiek werk door zoveel mogelijk mensen gelezen moet worden. Smit zoekt daarom steeds het optimum tussen betrouwbaar en toegankelijk. In 1998 werd hij hoofdredacteur en uitgever van FEM/De Week.

Hij is bekend van ‘De Prooi’ en van zijn meest recente boek ‘Het grote gevecht’, over de strijd van Paul Polman: over het verlangen om de wereld op een duurzame manier te verbeteren versus de harde realiteit van een  beursgenoteerd bedrijf en de zakelijke achterban. Hoe ga je hier als leider mee om en welke kant gaat het op? En wie krijgt het voor het zeggen: de moedige leiders die ijveren voor een betere wereld of de zakelijke, risicomijdende controllers?

Ynzo van Zanten

Tony’s Chocolonely is geen doorsnee chocoladebedrijf, maar een chocoladebedrijf met een grootse missie: een einde maken aan moderne slavernij en uitbuiting in de cacao-industrie. Met waanzinnig lekkere chocolade geven ze het voorbeeld en laten ze zien dat chocolade maken anders kan: in smaak, verpakking en de manier waarop ze met de cacaoboeren omgaan: door langetermijnrelaties en een eerlijke, transparante keten.

Ynzo van Zanten, Tony’s “Choco Evangelist”, komt meer vertellen over Tony’s routekaart naar 100% slaafvrije chocolade en hoe iedereen daar aan bij kan dragen.

Festival of the Free minds 2019

In mei 2019 heeft de allereerste editie van het Festival of the Free Minds plaats gevonden. Een tsunami aan bevlogenheid, inspiratie, purpose en impact. Een unieke mix van urgente thema’s en sprekers.

Met Jonathan Holslag, Sinan Can, Rita Zipora, Kees Klomp, Arjan Erkel, Farid Tabarki, Ad van Nieuwpoort, Fatima Akchar, Hans Schnitzler, Ad Verbrugge, Erik Schoppen en Voltaire Xodus. Presentatie door Paul van Liempt en Ilco van der Linde.

Met enthousiasme en trots kijken we terug op deze bijzondere middag. Kijk je mee?