Maximale Impact

Maximale Impact

Het LUNAR Impact-programma is een leiderschapsprogramma maar dan anders: avontuurlijk, diepgaand en impactvol. Eind vorig jaar is het eerste LUNAR Impact-programma afgerond met een groep van directeuren en bestuurders uit zeer diverse organisaties. Na twee jaar zijn deze pioniers veranderd in alumni. Het was echt hartrakend om te horen hoe zij, terwijl ze al aardig gevorderd waren op het vlak van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling, hun nieuwe inzichten en persoonlijke transformatie verwoordden.

Hun laatste sessie ging over zingeving en impact en werd een mooi hoogtepunt van een intens en verrijkend leiderschapsprogramma. Verdiepende gesprekken met onder andere Jonathan Holslag (politicoloog) over de impact van veranderingen op het wereldtoneel en Patrick Anthonissen (Young Impact) over de impact van millennials. Jeroen Smit (journalist, auteur, commentator en columnist) vertelde tijdens een geanimeerd diner over zijn boek ‘Het grote gevecht’ over de struggles, verlangens en ambities van leiders die impact nastreven voor bedrijf én wereld. Het boek lezen voelt als een avontuurlijke reis, maar met de man zelf in gesprek is pas echt een betekenisvolle ervaring! Dit jaar starten twee nieuwe groepen voor een LUNAR Impact-programma van 2 jaar (5 sessies van 2 dagen). Voor meer informatie over het nieuwe programma de thema’s en de deelnemers kijk hier.

Gerelateerd

5 min Anika

Communitybijeenkomst: Boeien en binden van medewerkers: pijnlijke achilleshiel?

“Vriendschap is een duurzame verhouding van wederkerige welwillendheid tussen mensen die elkaar vertrouwen en voldoende gelijk geïnteresseerd zijn

Lees meer

5 min

Doelgericht in beweging komen en blijven

Dit jaar onthullen we de vijf sleutels van gedragsverandering (Behavioural Change Keys). Afgelopen maart behandelden we de sleutel:

Lees meer