Lunar Free Minds podcasts

Lunar Free Minds podcasts

Jempi Moens in gesprek met vrijdenkers over leiderschap en organisatieontwikkeling.

Jempi Moens, founder van het LUNAR Institute, gaat vanaf 2020 ‘de lucht in’ met onze LUNAR Free Minds Podcast. Vanuit de prestigieuze, Amsterdamse VondelCS-studio van AVRO en TROS spreekt Jempi iedere twee weken, bij de nieuwe en de volle maan, met een bij LUNAR betrokken ‘Free Mind’ over leiderschap en organisatieontwikkeling. Daarnaast zal bij elke podcast onze huisfilosoof Ignaas Devisch een beschouwing geven.

Abonneer je nu op onze podcasts dan sta je er nog sterker voor.

 

 

#003 Farid Tabarki over de veranderende tijdgeest en transformatie

Farid Tabarki en Jempi Moens

Verdwijnen de vaste structuren en systemen in onze samenleving en is  verandering de enige constante?

Op de volle maan van zondag 9 februari gaat Jempi Moens in gesprek met Farid Tabarki van Studio Zeitgeist over de veranderende tijdgeest, de transformatie van de maatschappij en de economie.

#002 Guy van Liemt over het rendement van geluk

Guy van Liemt en Jempi Moens

Zijn je medewerkers wel bevlogen aan het werk? En wat gebeurt er als je geluk niet benadert als een softe nice-to-have maar als een zeer impactvolle en interessante KPI.

Op de eerste nieuwe maan van 2020 gaat Jempi Moens  in gesprek met bedrijfseconoom Guy van Liemt over het rendement van geluk. Volgens voorspellingen kampt een kwart van de werknemers in Nederland in 2030 met burn-out klachten. Zijn er manieren om met stress en werkdruk om te gaan?

#001 Ad van Nieuwpoort: roeping en relfectie.

Ad van Nieuwpoort en Jempi Moens

Neemt technologie ons leven over? EN wat is de noodzaak tot ‘meaningfull business’? Hoe kijkt een theoloog naar leiderschapsvraagstukken?

Op de eerste volle maan van 2020 gaat Jempi Moens  in gesprek met theoloog Ad van Nieuwpoort, over zingeving, het nut van reflectie en het stellen van hogere doelen, over de noodzaak tot ‘meaningful business’, maar ook een boeiende waarschuwing over technologie. Neemt het ons over? Hebben we het allemaal nog wel een beetje in de hand? Waar willen we naartoe?