Lunar Community

Onze Community of Free Minds bestaat uit vrije denkers, changemakers en architecten van de toekomst. Professionals en leiders uit organisaties, wetenschappers, filosofen, theologen en andere experts.

Lunar Community

Aanmelden

Lees hieronder meer informatie of meld je direct aan:

 

 

De community is exclusief toegankelijk voor professionals uit organisaties; zzp-ers en consultants kunnen helaas niet deelnemen.

de Community of Free Minds

Vrije geesten zijn de smaakmakers voor wetenschap, kunst, overheid, onderwijs en bedrijfsleven. 

  • Wij zijn positief en zien overal kansen. Alles kan beter, mooier, leuker, nu. 
  • Wij betrekken. Zo halen we het beste uit iedereen om ons heen. 
  • Wij verbinden. Niemand kan het alleen. Wij vernieuwen. Alles wat leeft beweegt. 
  • Wij vinden onze kennis en oplossingen bij gelijkgestemde denkers en doeners. Of juist bij culturen en bronnen, die door de meesten worden genegeerd. 

Herken je jezelf ook in dit profiel? Meld je dan aan voor een community-lidmaatschap. Want vrije geesten bouwen waar anderen alleen maar van durven te dromen. Ze zijn als het zuurstof voor de samenleving. En die samenleving kampt met ademnood.  Daarom betrekken we jou. We bouwen aan een ambitieuze community. Wat ons bindt, is het werken vanuit verlangen: bevlogenheid, inspiratie, kansen, purpose en impact. We delen kennis en inspiratie en willen een toonaangevend platform zijn voor vernieuwing en vooruitgang.

Voordelen van deelname

Door deel te nemen aan de community werk je aan je eigen duurzame ontwikkeling en daarmee versterk je de toekomstbestendigheid van jezelf en van de organisatie waarvoor je werkt. Als deelnemer geniet je van de volgende voordelen: 

  • Gratis naar alle inspiratiesessies
  • Onbeperkt premium inspiratie
  • In contact met wetenschappers en experts
  • Gratis ticket voor het Festival of the Free Minds
  • 10% korting op de open modules van LUNAR Institute

Community Circles

Onze community kent momenteel drie LUNAR Community Circles waarin personen uit hetzelfde vakgebied en/of met vergelijkbare expertise aangesloten zijn. Je maakt een keuze bij welke Circle je graag wil aansluiten.

 

1) Leadership Circle

In de Leadership Circle zijn CEO’s, directeuren, bestuurders en ondernemers verbonden. De deelnemers van het LUNAR Impact programma en de deelnemer van het LUNAR Gilde programma zijn ook aangesloten bij deze circle. Bij de Leadership Cirlce zijn bovendien ook de met LUNAR Institute verbonden experts en docenten aangesloten (wetenschappers, onderzoekers, auteurs en trainers/praktijkmensen). Lees hier meer informatie over onze  experts. Op de pagina van de LUNAR Leadership Circle lees je de specifieke voordelen.

 

2) Business Circle

In deze circle kijken we samen door de bril van Futurise® naar ontwikkelingen in de wereld om dat vervolgens te vertalen naar inzichten en kansen voor de eigen organisatie of business. De groep bestaat voornamelijk uit strategen, marketeers, brandmanagers, business developers en innovatiemanagers uit zeer uiteenlopende sectoren en branches. De deelnemers komen drie keer per jaar samen tijdens inspiratiesessies. Klik hier om voor details, een overzicht van de huidige deelnemers en aanmelden.

 

3) People Circle

In de LUNAR People Circle komen dé vooroplopers en vrijdenkers op het gebied van HR en people development bij elkaar. Het is een ontmoetingsplaats voor HR-directeuren die hun organisatie en het vak vooruit willen brengen. Leidinggevenden die voortdurend bezig zijn met de uitdaging om het menselijk potentieel in hun organisatie vol ‘aan’ te zetten. Voor deze mensen zijn we een ontmoetingsplek, een vrijplaats om geïnspireerd te raken, verder te groeien en sterker te staan. Lees hier meer over deze groep.

 

TERUG NAAR DE AANMELDING

bekijk hier de brochure

 

Brochure Community of the Free Minds 2020

Lunar Community: “We don’t talk about the future, we build it”