Lunar Community

Onze Community of Free Minds bestaat uit vrije denkers, changemakers en architecten van de toekomst. Professionals en leiders uit organisaties, wetenschappers, filosofen, theologen en andere experts.

Door onze kennis en inspiratie met elkaar te delen, jagen we vernieuwing en vooruitgang in organisaties aan. We leren van elkaar en van andere branches en sectoren. Wat ons bindt, is het werken vanuit verlangen: bevlogenheid, inspiratie, kansen, purpose en impact.

Lunar Community

de Community of Free Minds

Vrije geesten zijn de smaakmakers voor wetenschap, kunst, overheid, onderwijs en bedrijfsleven. 

 • Wij zijn positief en zien overal kansen. Alles kan beter, mooier, leuker, nu. 
 • Wij betrekken. Zo halen we het beste uit iedereen om ons heen. 
 • Wij verbinden. Niemand kan het alleen. Wij vernieuwen. Alles wat leeft beweegt. 
 • Wij vinden onze kennis en oplossingen bij gelijkgestemde denkers en doeners. Of juist bij culturen en bronnen, die door de meesten worden genegeerd. 

Herken je jezelf ook in dit profiel? Meld je dan aan voor een community-lidmaatschap. Want vrije geesten bouwen waar anderen alleen maar van durven te dromen. Ze zijn als het zuurstof voor de samenleving. En die samenleving kampt met ademnood.  Daarom betrekken we jou. We bouwen we aan een ambitieuze community. Wat ons bindt, is het werken vanuit verlangen: bevlogenheid, inspiratie, kansen, purpose en impact. We delen kennis en inspiratie en willen een toonaangevend platform zijn voor vernieuwing en vooruitgang.

 

Voordelen van deelname

Door deel te nemen aan de community werk je aan je eigen duurzame ontwikkeling en daarmee versterk je de toekomstbestendigheid van jezelf en van de organisatie waarvoor je werkt. Als deelnemer geniet je van de volgende voordelen: 

 • Je bent in contact met andere vrije denkers, experts en onderzoekers 
 • Je krijgt een gratis ticket voor ons jaarlijkse Festival of the Free Minds 
 • Je ontvangt periodieke updates met crispy, nietalledaagse kennis en inspiratie 
 • Je krijgt 10% korting op onze open modules 
 • Je kunt deelnemen aan expertgroepen binnen de community, zoals onze Business Expertgroep.

Een individueel lidmaatschap kost slechts €400,00 per jaar. Bekijk hier de verschillende lidmaatschappen. 

De huidige community

Van onderstaande organisaties hebben Free Minds  zich aangesloten bij de community

 

lidmaatschap en prijzen

Individueel lidmaatschap

Een individueel lidmaatschap van de Community of Free Minds kost €400,- per deelnemer per jaar. Facultatieve deelname aan een expertgroep is bij deze prijs inbegrepen. 

 

Bedrijfslidmaatschap 

Daarnaast is het ook mogelijk om een bedrijfslidmaatschap af te sluiten. Drie personen uit de organisatie zijn dan lid voor in totaal €1.000,- per jaar. 

 

Partnerlidmaatschap 

Wil je als organisatie in de breedte en de diepte aan de slag met vooruitgang en vernieuwing? Kies dan voor het Community Partnerlidmaatschap. Voor €15.0000,- per jaar ontvang je dan: 

 • Voor 4 personen een individueel community-lidmaatschap 
 • Voor 2 personen deelname aan een Open Module naar keuze 
 • Voor 1 persoon deelname aan de LUNAR Impact Circle 
 • Jaarlijks een LUNAR-masterclass naar keuze 

Het lidmaatschap gaat in op het moment van aanmelden en betreft een lidmaatschap van een jaar. Na het verstrijken van dit jaar kan je je opnieuw aanmelden. 

BUSINESS-EXPERTGROEP

Samen leren om door de bril van Futurise® naar de trends en ontwikkelingen in de wereld te kijken en dat vervolgens vertalen naar inzichten en kansen voor de eigen organisatie of business. Dat is de Business Expertgroep, onderdeel van de Community of Free Minds. Deze groep bestaat voornamelijk uit marketeers, business developers en innovatiemanagers. 

 

Slimmer 

De business-experts zien dingen die anderen niet zien. Ze kijken met behulp van een uniek trendmodel naar de belangrijkste trends en ontwikkelingen en krijgen hierdoor inzicht in de behoeften en drijfveren die erachter zitten. 

 

Vaardiger 

Ze ontwikkelen vaardigheden die anderen niet hebben. Door samen met Futurise® aan de slag te gaan, leren de business-experts om zelf belangrijke ontwikkelingen te herkennen, te doorgronden en te vertalen naar de eigen organisatie. 

 

Inspiratiesessies 

De business-experts komen twee keer per jaar bij elkaar tijdens inspiratiesessies om uitgebreid in te zoomen op de details en de achtergronden van het Futurise®-trendmodel. Ze bespreken dan samen de laatste ontwikkelingen en delen hun inzichten en ervaringen met elkaar. 

Ik schrijf mij in

Inschrijfformulier Community of Free Minds

Nieuwsgierig geworden en eerst nog even persoonlijk contact? Neem contact met ons op.

 

Laat hier je gegevens achter als je wilt dat wij contact opnemen.

Lunar Community: “We don’t talk about the future, we build it”

ons aanbod

17 apr 20

Houvast & Reflectie in crisistijd

Intiem en interactieve webinar waarin je als leider houvast, duiding en extra perspectief krijgt over de transitie waar we middenin zitten.

Lees meer

13 apr 20

Incompany online programma – TeamConnect

DOORLOPENDE PROGRAMMA’S OP AANVRAAG. Incompany programma TeamConnect in deze crisistijd. Hoe zorg je ondanks de fysieke afstand dat teams gemotiveerd en verbonden zijn en blijven?

Lees meer

2 sep 20

Free Minds Dinner met Duncan Stutterheim en Minyeshu Kifle Tedla

In gesprek op 2 september 2020 met Duncan Stutterheim oprichter ID&T.

Lees meer