Lunar Community

Samen met iedereen die bij onze programma’s betrokken is, bouwen we aan een ambitieuze community. Wat ons bindt, is het werken vanuit verlangen: bevlogenheid, inspiratie, kansen, purpose en impact. We delen kennis en inspiratie en willen een toonaangevend platform zijn voor vernieuwing en vooruitgang.

Lunar Community

Welkom bij de Community of Free Minds

Vrije geesten zijn de smaakmakers voor wetenschap, kunst en bedrijfsleven. Ze vernieuwen, want alles dat leeft beweegt. Ze verbinden, want niemand kan het alleen. Ze luisteren en betrekken, want zo halen zij het beste uit de mensen om hen heen. Ze zijn positief en zien overal kansen. Want alles kan anders, beter, mooier, leuker, nu. Ze vinden hun kennis en oplossingen bij gelijkgestemde denkers en doeners. Of juist bij culturen en bronnen, die door de meesten worden genegeerd. Vrije geesten bouwen, waar anderen alleen maar van durven te dromen. Vrije geesten zijn als het zuurstof voor de samenleving. En die samenleving kampt met ademnood. Daarom werven en verbinden wij de vrije geesten. Daarom betrekken we jou.

De kosten zijn slechts 500 Euro per jaar. En daar krijg je veel voor terug:

Ø  Gratis toegang tot inspirerende evenementen, zoals het jaarlijkse Festival of the Free Minds

Ø  10% korting op alle trainingen en workshops die door LUNAR worden georganiseerd

Ø  Als eerste de mogelijkheid om je aan te melden voor het exclusieve, maandelijkse LUNAR diner in de serre van Herberg het Mandelahuisje (Amsterdam). Met muziek, diner en sprekers van hoog niveau. Per keer kunnen slechts zestien vrije geesten deelnemen

Ø  Regelmatige inspiratievonk d.m.v. artikelen en video’s die op LUNAR site gepubliceerd worden.

De huidige community

Van onderstaande organisaties hebben Free Minds  zich aangesloten bij de community

 

Free Minds Dinners

12 nov 19

Free Minds Dinner met Duncan Stutterheim en Minyeshu Kifle Tedla

In gesprek met bijzondere gasten, 12 november met Duncan Stutterheim oprichter ID&T en 10 februari 2020 met Gerard Dielessen algemeen directeur van NOC*NSF.

Lees meer

10 feb 20

Free Minds Dinner met Gerard Dielessen NOC*NSF

In gesprek met bijzondere gasten, 12 november met Duncan Stutterheim oprichter ID&T en 10 februari 2020 met Gerard Dielessen algemeen directeur van NOC*NSF.

Lees meer

Ik schrijf mij in

Inschrijfformulier Community of Free Minds

Nieuwsgierig geworden? En eerst nog even persoonlijk contact? Neem contact met ons op voor meer informatie of een kop koffie.

 

Lunar Community: “We don’t talk about the future, we build it”