LUNAR Community Leadership Circle

CEO’s, directeuren, bestuurders en ondernemers. Nieuwsgierige leiders, die positief en ondernemend met verandering en vooruitgang willen omgaan. Pioniers, bouwers en aanjagers op zoek naar nieuwe kennis, nieuwe verbindingen en toepasbare inzichten voor zichzelf én hun organisatie.

 

Lunar Impact Circles

De Lunar Impact Circles is een programma waarbij een groep van 12 deelnemers gedurende 2 jaar op verschillende momenten samenkomen. Vanuit energie, verlangen en een vleugje rebellie verkennen we samen de randen van de veranderende wereld (en dat mag soms best een beetje schuren). We proeven, verdiepen, verrijken en gaan met elkaar in gesprek op the edge of the unknown. Frisse inspiratie, samen avontuurlijk leren en concreet werken aan je ontwikkeling als leider. Lees hier meer over het LUNAR Impact Circle programma.

 

Experts

Bij de Leadership Cirlce zijn ook wetenschappers, experts, filosofen, theologen en onderzoekers betrokken. Lees hier meer over onze experts.

 

Voordelen

  • je hebt de mogelijkheid om je aan te melden voor onze online Streaming en Sense making sessies.
  • je krijgt een gratis ticket voor ons jaarlijkse Festival of the Free Minds 
  • je ontvangt maandelijkse updates met crispy, nietalledaagse kennis en inspiratie 
  • je krijg je 10% korting op onze open modules

 

Aanmelden

Nieuwsgierige leiders die eenzelfde interesse en profiel hebben en nu (nog) niet meedoen aan het LUNAR Impact Circle programma kunnen zich aansluiten bij de Lunar Community Leadership Circle.

Ga hier terug naar de algemene informatie van de LUNAR Community of Free Minds of schrijf je direct in.

Inschrijfformulier Community of Free Minds