LEIDERS, HOUD KOERS!

Deep Dive on leadership & change

Deep Dive on leadership & change
4 en 5 november 2020

Intensief 2-daags leiderschapsprogramma met spraakmakende experts als Feike Sijbesma, Jeroen Smit, Ynzo van Zanten en vele anderen.

Meer dan ooit vraagt deze tijd om leiders die koers houden. Leiders die accepteren dat fluïditeit een gegeven is en vanuit die rust hun leiderschap vormgeven. Free Minds die uit de polarisatie blijven, niet of/of-denken, maar een goede omgangsvorm vinden met de paradoxen en tegenstellingen van deze tijd: korte-termijn-targets of lange-termijn-purpose, maatschappelijke belangen of economische doelen, krachtig sturen of mensen ruimte geven.

Tijdens de LUNAR Deep Dive op 4 en 5 november, ‘duik’ je met spraakmakende experts als Feike Sijbesma, Jeroen Smit, Ynzo van Zanten en Pien de Ruig in de belangrijkste leiderschapsparadoxen van deze tijd, word je aan het denken gezet over de paradoxen die voor jou en je organisatie cruciaal zijn en krijg je de praktische en mentale tools om ze de baas te blijven.

 

Nog maar één stap te gaan

Ben jij een leider met lef die wil ontdekken wat de belangrijkste leiderschapsparadoxen zijn? Wil je, geïnspireerd door theorie en praktijkvoorbeelden, leren hoe je jouw leiderschap kunt versterken? En heb je behoefte aan handvatten om bewuster, creatiever en slimmer om te gaan met de fluïde samenleving? Ga dan op 4 en 5 november aan de slag met andere vooraanstaande business leaders, spraakmakende sprekers en andere Free Minds.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

 

Over LUNAR Institute

Samen met ons netwerk van Free Minds helpen wij leiders bij het versterken van persoonlijk en toekomstgericht leiderschap; leiderschap dat klaar is voor de uitdagingen van het komende decennium.

Gerelateerd

5 min Elian

AI: het rendement van een mensgerichte aanpak

‘Uit onderzoek blijkt dat de grootste hindernis voor de implementatie van AI het niet begrijpen en het niet

Lees meer

5 min Claire

CASE | The power of true joy: hoe Cloetta de purpose naar leiderschap en gedrag heeft vertaald

Waar visie en menskracht samenkomen, ontstaat energie en impact. Cloetta heeft dit de afgelopen jaren op consequente en

Lees meer