LEIDERS, HOUD KOERS!

Deep Dive on leadership & change

Deep Dive on leadership & change
4 en 5 november 2020

Intensief 2-daags leiderschapsprogramma met spraakmakende experts als Feike Sijbesma, Jeroen Smit, Ynzo van Zanten en vele anderen.

Meer dan ooit vraagt deze tijd om leiders die koers houden. Leiders die accepteren dat fluïditeit een gegeven is en vanuit die rust hun leiderschap vormgeven. Free Minds die uit de polarisatie blijven, niet of/of-denken, maar een goede omgangsvorm vinden met de paradoxen en tegenstellingen van deze tijd: korte-termijn-targets of lange-termijn-purpose, maatschappelijke belangen of economische doelen, krachtig sturen of mensen ruimte geven.

Tijdens de LUNAR Deep Dive op 4 en 5 november, ‘duik’ je met spraakmakende experts als Feike Sijbesma, Jeroen Smit, Ynzo van Zanten en Pien de Ruig in de belangrijkste leiderschapsparadoxen van deze tijd, word je aan het denken gezet over de paradoxen die voor jou en je organisatie cruciaal zijn en krijg je de praktische en mentale tools om ze de baas te blijven.

 

Nog maar één stap te gaan

Ben jij een leider met lef die wil ontdekken wat de belangrijkste leiderschapsparadoxen zijn? Wil je, geïnspireerd door theorie en praktijkvoorbeelden, leren hoe je jouw leiderschap kunt versterken? En heb je behoefte aan handvatten om bewuster, creatiever en slimmer om te gaan met de fluïde samenleving? Ga dan op 4 en 5 november aan de slag met andere vooraanstaande business leaders, spraakmakende sprekers en andere Free Minds.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

 

Over LUNAR Institute

Samen met ons netwerk van Free Minds helpen wij leiders bij het versterken van persoonlijk en toekomstgericht leiderschap; leiderschap dat klaar is voor de uitdagingen van het komende decennium.

Gerelateerd

5 min

De echte mechanismen van gedragsverandering

Ik ontmoet over het algemeen bijzonder weinig leiders die tegen een groeimindset zijn. Eigenlijk zijn ze allemaal voor.

Lees meer

5 min Christel

Collectieve wijsheid

  Organisaties worden meer en meer gechallenged op hun veerkracht. De spanning in de buitenwereld en in de

Lees meer