LUNAR Leadership Circle

LUNAR Community - Leadership Circle

In de Leadership Circle zijn CEO’s, directeuren, bestuurders en ondernemers uit zeer diverse sectoren aangesloten. Nieuwsgierige leiders, die positief en ondernemend met verandering en vooruitgang willen omgaan en die wij blijvend willen verbinden en inspireren . Pioniers, bouwers en aanjagers op zoek naar nieuwe kennis, nieuwe verbindingen en toepasbare inzichten voor zichzelf én hun organisatie.

Experts

Bij de Leadership Cirlce zijn ook de met LUNAR Institute verbonden experts en docenten aangesloten (wetenschappers, onderzoekers, auteurs en trainers/praktijkmensen).

Lees hier meer over onze experts.

Als deelnemer heb je de volgende voordelen

  • je ontvangt updates met crispy, niet–alledaagse kennis en inspiratie
  • je krijgt 10% korting op onze open modules
  • je krijgt gratis toegang tot het Festival of the Free Minds
  • gratis deelname aan onze LUNAR Free Minds Dinners. Het enige wat we je vragen is om een introducee mee te nemen, die je kennis wil laten maken met LUNAR Institute. Bij elk diner nodigen we een bijzondere gast uit. Eerder waren onze tafelgasten/inleiders bijvoorbeeld Jeroen Smit, Jan Peter Balkenende, Gerard Dielessen en Duncan Stuttherheim
  • een jaarlijkse sessie rondom een inhoudelijk, actueel leiderschapsthema, zoals bijvoorbeeld ‘Humanification’, ‘Engagement van medewerkers’ en ‘geluk als KPI’. Als deelnemer kun je ook zelf thema’s aandragen
  • daarnaast zorgen we voor kruisbestuiving met de LUNAR Business Circle en de LUNAR People Circle en organiseren we gemeenschappelijke bijeenkomsten
  • onderaan deze pagina vind je de meest recente agenda.

Aanmelden?

Nieuwsgierige leiders die eenzelfde interesse en profiel hebben en nu (nog) niet meedoen aan het LUNAR Impact- of het Gilde-programma, kunnen zich aansluiten bij de LUNAR Community Leadership Circle.

Ga hier terug naar de algemene informatie van de LUNAR Community of Free Minds of schrijf je direct in.

 

Agenda Leadership Circle

8 mrt 22

De Tirannie van het nu | Leadership Circle

Community-event voor de Leadership Circle. Hoe creëer je een goed evenwicht tussen het belang op de korte termijn en de impact op de lange termijn?

Lees meer

28 jun 22

van groeien naar bloeien | Leadership Circle

Community-event voor de Leadership Circle. Van lineaire denken naar duurzame vormen van organiseren, leiderschap, innovatie en branding (flourishing leadership, vermenselijking).

Lees meer

6 okt 22

De impact van vertrouwen | Leadership Circle

Community-event voor de Leadership Circle. Vertrouwen als motor om ambities te realiseren en geloofwaardig te blijven (als organisatie, als merk en als leider).

Lees meer

Extra activiteiten

16 feb 22

LUNAR Free Minds Dinner | februari

Community-event voor de Leadership Circle. Een bijzonder diner rondom de volle maan over leiderschap, social impact, de veranderende wereld en duurzaamheid. Vanuit rust en ruimte In gesprek met Michel Baars van New Horizon over de circulaire economie als het nieuwe economische model.

Lees meer

13 jun 22

LUNAR Free Minds Dinner | Juni

Community-event voor de Leadership Circle. Een bijzonder diner rondom de volle maan over leiderschap, social impact, de veranderende wereld en duurzaamheid vanuit rust en ruimte in gesprek met elkaar.

Lees meer

12 sep 22

LUNAR Free Minds Dinner | september

Community-event voor de Leadership Circle. Een bijzonder diner rondom de volle maan over leiderschap, social impact, de veranderende wereld en duurzaamheid vanuit rust en ruimte in gesprek met elkaar.

Lees meer

Aanmelden voor een Leadership community-event?

Wil je bij een van de bovengenoemde activiteiten aanwezig zijn? Neem contact op met Barbara.