LUNAR Leadership Circle

LUNAR Community - Leadership Circle

Bij de Leadership Circle zijn CEO’s, directeuren, bestuurders en ondernemers uit zeer diverse sectoren aangesloten. Nieuwsgierige leiders die positief en ondernemend met verandering en vooruitgang willen omgaan, en die wij blijvend willen verbinden en inspireren. Pioniers, bouwers en aanjagers op zoek naar nieuwe kennis, nieuwe verbindingen en toepasbare inzichten voor zichzelf én hun organisatie.

Dit zijn met name directeuren en bestuurders waarmee wij in de afgelopen jaren hebben gewerkt. Voor HR-managers en -directeuren is de People Circle een klankbordgroep. Voor marketeers, innovatie- en/of business-managers is er de Business Circle.

Alle drie de circles komen regelmatig samen om in gesprek te gaan, een verdieping te maken en van gedachten te wisselen over een relevant en urgent thema. 

Activiteiten 2024

Voor de Leadership Circle staan de volgende activiteiten in de planning:

Free Minds Dinner op woensdag 19 juni vanaf 18.30 uur met Henk Jan Beltman (Impact Entrepreneur) als tafelgast. Henk Jan is een bevlogen impact-ondernemer. Hij was tot anderhalf jaar geleden Chief Chocolate Officer en (12 jaar) mede-eigenaar van Tony’s Chocolonely. Hij heeft laten zien dat een stevige purpose – de chocolade-industrie slaafvrij maken – en commercieel succes goed kunnen samengaan. Ondertussen zit Henk-Jan niet stil en zet hij zich in voor andere impact-initiatieven zoals de Sheltersuit Foundation en Nohousewine. Hij gaat met ons in gesprek over zijn avontuurlijke en bevlogen journey, inclusief de hobbels en uitdagingen.

 

Free Minds Dinner op maandag 30 september vanaf 18.30 uur met Johan van der Zanden, directeur marketing & communicatie van Albert Heijn, als gast. Johan is een echte verbinder. Hij gelooft in de kracht van internal branding en een 360 graden-blik op alle stakeholders. Door mensen mee te nemen brengt hij de visie van AH tot leven. Hij gaat met de aanwezigen in gesprek over de wijze hoe hij dit vorm geeft en hoe performance en purpose samen kunnen gaan.

Tijdens Free Mind Dinners ontvangen we op wisselende locaties een business leader die zijn/haar verhaal deelt en met wie we in een open en verbindende sfeer in gesprek gaan. En verder: heerlijk eten en een muzikale gast.

 

Themabijeenkomst op 4 november vanaf 16.00 uur  (programma volgt)

Experts

Bij de Leadership Cirlce zijn ook de met LUNAR Institute verbonden experts en docenten aangesloten (wetenschappers, onderzoekers, auteurs en trainers/praktijkmensen).

Lees hier meer over onze experts.

Aanmelden

Wil je je aansluiten bij onze Leadership Community of aanwezig zijn bij de People- of Business Community? Neem dan contact op met Barbara.

Activiteiten

19 jun 24

LUNAR Free Minds Dinner – Juni 2024

Een bijzonder diner. Vanuit rust en ruimte gaan we met Henk Jan Beltman in gesprek over urgente leiderschapsthema’s.

Lees meer

30 sep 24

LUNAR Free Minds Dinner – September 2024

Een bijzonder diner. Vanuit rust en ruimte gaan we met Johan van der Zanden in gesprek over urgente leiderschapsthema’s.

Lees meer

4 nov 24

Leadership Circle – november 2024

Het Community event voor CEO’s, directeuren en bestuurders

Lees meer

Zuurstof

5 min

BOEKLANCERING: ZUURSTOF

Hilversum, 6 februari 2024 – ‘Een MUSTREAD over eigentijds leiderschap en organisatieontwikkeling, met louter noodzakelijke inzichten voor eigentijdse leiders

Lees meer