Collectieve wijsheid

De kracht van verbinding

 

Organisaties worden meer en meer gechallenged op hun veerkracht. De spanning in de buitenwereld en in de binnenwereld hebben aandacht, zorg en ontwikkeling nodig.
Hoe kun je daarin als nieuwsgierige leider, business developer of HR-manager gevoed worden en blijven?

Door je te bewegen in een groep gelijkgestemden, een community, kun je je verbinden met vakgenoten die – net als jij – nieuwsgierig zijn, die nieuwe mogelijkheden willen ontdekken en op een positieve en betekenisvolle manier omgaan met verandering en vooruitgang. Samen met andere changemakers, de veldspelers die grenzen durven te verleggen om hun organisatie en zichzelf sterker, toekomstbestendig en impactvoller te maken. Je werkt hierin vanuit eigen keuze en vanuit de essentie. Je kunt je inzichten uitspreken en toetsen. De collectieve wijsheid die in zo’n groep vanuit de kracht van verbinding ontstaat, vraagt om toewijding, aandachtigheid en vertrouwen.

Het is de missie van LUNAR Institute om, in het belang van de veerkrachtige organisatie, voor díe leiders een community te zijn om op een avontuurlijke manier te leren en te groeien.

Dat doen we met onze drie community-circles:

De circles zijn branche-overstijgend en juist rol- en taakgerelateerd. Binnen de community-circles dragen we op verzoek of op eigen initiatief actuele thema’s en vraagstukken aan op basis waarvan de groep leert en zich verrijkt. Met betekenis voor jezelf als nieuwsgierige professional en ten dienste aan de organisatieontwikkeling waar je je aan gecommitteerd hebt.

Resoneert het idee om bij te dragen aan en te ontvangen van een van de communities? Voel je welkom om een keer vrijblijvend kennis te komen maken en een bijeenkomst bij te wonen.

Check voor meer informatie: https://lunarinstitute.com/community/ of neem contact op met Barbara Sakkers.

Gerelateerd

5 min

Zuurstof voor jouw organisatie

Al meer dan 30 jaar mag ik, samen met mijn bevlogen collega’s, organisaties en merken helpen om te

Lees meer

5 min Barbara

Ethiek in leiderschap

“Vroeger was alles beter” Was vroeger echt alles beter of keken we anders en hanteerden we een ander

Lees meer