Interview: Christel van Mechelen

Interview: Christel van Mechelen

Op 1 februari 2022 hebben we Christel van Mechelen mogen verwelkomen in het team van LUNAR Institute. In onderstaand filmpje stelt Christel zich voor, vertelt ze over haar achtergrond en over haar eerste kennismaking met LUNAR Institute. Ze gaat in op haar eerste deelname aan een LUNAR-bijeenkomst en hoe ze vervolgens als trainer, coach en gesprekspartner voor HR-directeuren en CEO’s in dienst is getreden bij LUNAR Institute.

Ze deelt haar ervaring over wat LUNAR Institute zo bijzonder en magisch maakt. De bijzondere vibe binnen LUNAR, de nieuwsgierigheid, de open mindedness, de free minds. Over hoe LUNAR het contact zoekt met de buitenwereld waardoor nieuwe antwoorden worden gevonden die nodig zijn om grote vraagstukken in de samenleving op te kunnen lossen en de transformatie te kunnen maken. Leiderschap in de maatschappij van nu. De urgentie van sommige vragen maakt dat we op een andere manier moeten durven gaan denken. Iets nieuws te creëren.

Tenslotte vertelt ze over haar rol binnen een van de drie ‘circles’ in de LUNAR Community, de People Circle. Hoe betekenisvol deze community is voor HR-directeuren en voor mensen die zich bezighouden met organisatieontwikkeling en transformatiekunde. De People Circle weet mensen te verbinden zodat zij samen de toekomst kunnen creëren, in de rol van strateeg maar ook in hoe je veranderingen in organisaties teweegbrengt. Vanuit vermenselijking hun vak opnieuw uitvinden. Uitreiken en samenwerken is wat bij deze tijd hoort en daar willen we een platform voor bieden.

 

 

Wil je eens kennismaken met Christel en meer horen over de LUNAR Community en specifiek over de People Circle? Of over de programma’s die we bij LUNAR Institute maken? Neem dan contact met haar op via christel@lunarinstitute.com

 

 

Gerelateerd

5 min

De echte mechanismen van gedragsverandering

Ik ontmoet over het algemeen bijzonder weinig leiders die tegen een groeimindset zijn. Eigenlijk zijn ze allemaal voor.

Lees meer

5 min Renata

Raad van Vooruitgang

De Raad van Vooruitgang van Fresh Forward en LUNAR Institute, opgericht op 28 november 2022, bestaat uit een

Lees meer