IMPACT PROGRAMMA

ONTDEK DE SLEUTELS VOOR PERSOONLIJKE GROEI EN IMPACT

IMPACT PROGRAMMA

IMPACT-PROGRAMMA

In deze snel veranderende maatschappij wordt het steeds lastiger om díe kennis en inzichten te vinden die jou als leider vooruitbrengen en laten groeien. De condities veranderen zo snel dat je er nog nauwelijks in slaagt ze te overzien of te consolideren in (nieuwe) gewoonten of routines. Als alles fluïde is of wordt, wat zijn dan onze nieuwe uitdagingen, onze nieuwe houvasten? En welke kennis is er nodig om antwoord te bieden op deze complexe vraagstukken en dilemma’s?

In het LUNAR Impact-programma brengen we die kennis en inzichten op een avontuurlijke manier samen. Onze thema’s bieden toegang tot kennis die volop in ontwikkeling is en nog maar in beperkte mate wordt toegepast in organisaties. En die naar onze overtuiging cruciale kennis bevatten om te groeien als leider. Denk aan de nieuwste inzichten en toepassingen uit de positieve psychologie, neurowetenschappen, moderne filosofie en mensgerichte technologie. In dit onconventionele programma van anderhalf jaar en 5 modules, staat ervaringsgericht leren, diepgang, het toepassen en eigen maken van de inzichten centraal.

Naar het voorbeeld van de oude LUNAR Society ontmoet je elkaar vanuit een honger naar nieuwe kennis, inspiratie en ervaringen. Het programma is gericht op persoonlijke ontwikkeling en op het vergroten van de positieve impact van leiders. Met altijd aandacht voor de toepasbaarheid in je werk en je organisatie.

Vanuit energie, verlangen en een vleugje rebellie verkennen we met een groep van 12 andere CEO’s, directeuren, bestuurders en ondernemers, de randen van de veranderende wereld, en dat mag soms best een beetje schuren. We proeven, verdiepen, verrijken en gaan met elkaar in gesprek op the edge of the unknown. Frisse inspiratie, samen avontuurlijk leren en concreet werken aan je ontwikkeling als leider.

Voor wie?

LUNAR Impact is voor slimme denkers en nieuwsgierige leiders die verandering en vooruitgang omarmen. Voor pioniers, bouwers, aanjagers, op zoek naar nieuwe kennis, nieuwe verbindingen en toepasbare inzichten voor zichzelf en hun organisatie.

Het programma

 • 5 modules van 2½ dag, verspreid over 18 maanden.
 • 12 CEO’s, directeuren, bestuurders en ondernemers.
 • Geen klassieke ‘klasjes’ of standaard trainingsaccommodaties, maar altijd op verrassende locaties en met bijzondere, soms magische ontmoetingen die je nooit meer vergeet.
 • Kennis en expertise van wetenschappers en professionals. Meestal niet de usual suspects, maar frisse denkers die waarde en diepgang en andere perspectieven kunnen toevoegen.
 • Gericht op persoonlijk ervaren en doen met als doel het creëren van diepgang door interactie, openheid, nieuwsgierigheid en kwetsbaarheid.
 • Creatieve methoden en gesprekstechnieken, gebaseerd op kennis uit de positieve psychologie, gedragspsychologie en neurowetenschappen, gericht op zelfreflectie, verinnerlijking en duurzame gedragsverandering.
 • Expertise op het vlak van werken vanuit verlangen, intrinsieke motivatie en betekenis en hoe dit vorm te geven in je eigen gedrag.
 • Kennis en expertise over de tijdgeest en de toekomstige ontwikkeling van de maatschappij (Futurise®-model) en de impact hiervan op organisaties, gedrag en leiderschap.
 • Verrassende inspiratie, perspectieven, ervaringen en plekken, die nieuwe elementen toevoegen en dit programma maken tot een avontuurlijke ontdekkingstocht met elkaar.

Startdata

 • 16 maart 2022

De vijf modules

 • Module A: de wereld, de maatschappij een de toekomst in kaart, inclusief paradoxen, dilemma’s en nieuwe perspectieven: 16, 17 & 18 maart 2022
 • Module B: Van sustainable naar transformational leadership – aan de slag met de bouwstenen van hedendaags leiderschap: 18, 19 en 20 mei ‘22
 • Module C: Persoonlijke effectiviteit en mentaal welzijn: 21, 22 en 23 september 2022
 • Module D: Vermenselijking van economie en organisaties: een nieuwe mentaliteit van werken en organiseren: 23, 24 en 25 januari 2023
 • Module E: Free Minds in business: de kracht van magie en wijsheid: 23, 24 en 25 mei 2023

Lid van de LUNAR Community

Als deelnemer aan het Impact-programma ben je automatisch lid van één van de drie circles van de LUNAR Community: de leadership circle. Tijdens community-activiteiten, bijvoorbeeld  het Free Minds Dinner, ontmoet je bijzondere vrijdenkers, wetenschappers en vakmensen. Eerder waren dat bijvoorbeeld Mo Gawdat, Jane Goodall, Jonathan Holslag, Sinan Can en Jeroen Smit.  Lees hier meer over de LUNAR Community.

Investering

De totale investering voor deelname aan alle vijf modules van het Impact-programma bedraagt € 20.000. Dit is inclusief materialen en f&b, en exclusief hotelovernachtingen en btw.

Meer info of contact?

Direct aanmelden?

Meld je hier aan:

 

Bekijk hieronder de reactie van deelnemers