HR-manager, pak je rol en maak meer impact met een bevlogen organisatie

Beweeg jij je als HR-eindverantwoordelijke ook regelmatig in het spanningsveld tussen werken vanuit controle en werken vanuit bevlogenheid? Is het voor jou een uitdaging om het menselijk potentieel in jouw organisatie echt vol ‘aan’ te zetten, en te houden? Ook als hier druk op komt?

In de meeste organisaties domineren systemen en managementdashboards. Controle hebben en het vermijden van risico’s zijn het leidende overlevingsmechanisme geworden. Als vertegenwoordiger van de mensen binnen jouw organisatie wil jij je er als geen ander sterk voor maken dat er naast controle ruimte blijft voor bevlogenheid. Hoe zet je bevlogenheid aan in een context van systemen en controle? Hoe zorg je ervoor dat de controlemechanismen niet de overhand krijgen? En hoe hou je dit vast in de praktijk?

HR-manager, pak je rol en maak meer impact met een bevlogen organisatie
Bij LUNAR geloven we dat mensen en organisaties meer betekenis, impact en toegevoegde waarde creëren als ze vanuit verlangen en positieve energie aan de slag gaan met hun leiderschap en strategie. Dán ontstaat werkelijk een blijvende verandering.

Op dinsdag 21 september komen we weer (online) bijeen met de LUNAR People Circle en zoomen we verder in op het psychologisch mechanisme achter het continue spanningsveld dat we ervaren tussen werken vanuit controle en werken vanuit bevlogenheid. We leren hoe bevlogenheid weer leidend kan zijn en hoe je dit structureel vasthoudt.  We delen best practices over hoe andere organisaties dit doen en leren van elkaar.

Het resultaat?
Je loopt weg met concrete en direct toepasbare ideeën over hoe je bevlogenheid in je organisatie aan kunt zetten. En welke interventies je kunt doen om dit vast te houden. Ook als de hang naar controle en risico mijden groter wordt. Je leert hoe je met een bevlogen organisatie meer impact kunt maken en zo jouw rol als HR-verantwoordelijke kunt versterken.

Ben je erbij op 21 september? Voor members van de LUNAR People Circle is deelname kosteloos. Nog geen lid maar wel zin om een keertje mee te doen en in gesprek te gaan met collega’s uit andere organisaties? Kijk hier voor meer info of meld je direct aan voor de People Circle van onze LUNAR Community of Free Minds.

 

Over de LUNAR People Circle
In de LUNAR People Circle komen dé vooroplopers en vrijdenkers op het gebied van HR en people-development bij elkaar. Het is een ontmoetingsplaats voor HR-directeuren die hun organisatie en het vak vooruit willen brengen. Leidinggevenden die voortdurend bezig zijn met de uitdaging om het menselijk potentieel in hun organisatie

Gerelateerd

5 min

De echte mechanismen van gedragsverandering

Ik ontmoet over het algemeen bijzonder weinig leiders die tegen een groeimindset zijn. Eigenlijk zijn ze allemaal voor.

Lees meer

5 min Barbara

Uitdagingen van organisaties

  “We werken als team op de grote lijn meestal prima met elkaar samen, maar het kan beter,

Lees meer