Hoe we door onwetendheid ons brein ketenen

Hoe we door onwetendheid ons brein ketenen

Om de optimale synergie te krijgen tussen je brein en de informatie- en communicatietechnologie, moet je je ICT de baas zijn, in plaats van andersom. Je moet jezelf loskoppelen en de technologie in de tijd en ruimte zijn eigen, beperkte plek geven. Het is de enige manier om zowel je brein als je ICT optimaal te benutten.

“Onze toekomst hangt af van de manier waarop we ons verbazingwekkende maar onbekende brein zullen gebruiken in combinatie met de alomtegenwoordige ICT. Wij weten weinig van ons brein en gebruiken het bovendien inefficiënt. Hoe kan het beter?”

Lees meer: Hoe we door onwetendheid ons brein ketenen

Prof. Dr. Theo Compernolle is een onafhankelijke internationale consultant, executive (team)coach, trainer en keynote/motivational speaker. Hij is Adjunct professor aan het CEDEP European Centre for Executive Development. Daarvoor was hij professor aan verschillende universiteiten en businessscholen in binnen- en buitenland.

Gerelateerd

5 min Niels

Is angst onze redding?

De laatste ontwikkelingen in de Metaverse. Hoe tech kan bijdragen aan gezondheid en bijvoorbeeld patiënten met Alzheimer kan

Lees meer

5 min Barbara

LUNAR Podcasts & Livestreams

LUNAR Podcast Voor de LUNAR Free Minds Podcast-reeks, spreekt Jempi Moens, founder van het LUNAR Institute, iedere maand

Lees meer