Hoe we door onwetendheid ons brein ketenen

Hoe we door onwetendheid ons brein ketenen

Om de optimale synergie te krijgen tussen je brein en de informatie- en communicatietechnologie, moet je je ICT de baas zijn, in plaats van andersom. Je moet jezelf loskoppelen en de technologie in de tijd en ruimte zijn eigen, beperkte plek geven. Het is de enige manier om zowel je brein als je ICT optimaal te benutten.

“Onze toekomst hangt af van de manier waarop we ons verbazingwekkende maar onbekende brein zullen gebruiken in combinatie met de alomtegenwoordige ICT. Wij weten weinig van ons brein en gebruiken het bovendien inefficiënt. Hoe kan het beter?”

Lees meer: Hoe we door onwetendheid ons brein ketenen

Prof. Dr. Theo Compernolle is een onafhankelijke internationale consultant, executive (team)coach, trainer en keynote/motivational speaker. Hij is Adjunct professor aan het CEDEP European Centre for Executive Development. Daarvoor was hij professor aan verschillende universiteiten en businessscholen in binnen- en buitenland.

Gerelateerd

5 min Anika

Global Connectors Network

Escapisme, Naturiteit, Strijdlust, Aandacht, Kwaliteit en Samen Sterk. Het zijn de zes Futurise®-trends die we richting 2030 regelmatig

Lees meer

5 min Elian

Nieuwe dimensies van mens-ontwikkeling

Iedereen heeft het. Bij de een is het vanaf geboorte al sterk ontwikkeld, bij de ander groeit het

Lees meer