Gratis online toekomstinspiratie

Gratis online toekomstinspiratie

Aan het begin van het jaar lanceerden we onze speciale Futurise®-website: futurise.online. Je kunt er terecht voor details over ons Futurise®-trendmodel en je leest, kijkt en luistert er naar inspirerende verhalen over de belangrijkste trends en thema’s op weg naar 2030. Zo kijk je bijvoorbeeld een boeiende uitzending terug over de lancering van het nieuwste boek van Yvonne van Sark ‘Opgroeien terwijl de wereld in brand staat’ (zeker ook interessant in het kader van de klimaattop in Glasgow). Ook vind je er verhalen van onder andere Redband, Ben & Jerry’s en het Rijksmuseum.

LUNAR Livestreams

We voegen regelmatig nieuwe verhalen en cases toe. Zo bouwen we door aan een verzameling van gesprekken met bijzondere gasten die betrokken zijn bij inspirerende initiatieven die naadloos aansluiten bij de behoeftes van de toekomst. Deze LUNAR Livestreams zenden we live uit en de opnames kun je later ook ‘on-demand’ terugkijken op onze site.

Nu gratis registreren

Alle inspiratie is gratis toegankelijk. Het enige wat je hoeft te doen is je even gratis te registreren. Als je dat nu doet, dan krijg je direct toegang tot alle cases. Daarnaast ontvang je als geregistreerde gebruiker ook onze uitnodigingen om mee te kijken naar de live-uitzendingen, en kun je vragen stellen aan de studiogasten.

  • Registratie is gratis
  • Onbeperkte toegang tot inspirerende cases en verhalen
  • Uitnodigingen om online mee te doen met live-opnames


Community of Free Minds

Met onze community gaan we nog een stapje verder. Want naast de Futurise®-cases op de site, komen we met onze community-deelnemers meerdere keren per jaar bij elkaar om alle inspiratie samen door te vertalen naar inzichten en kansen voor de eigen organisatie of business. Nieuwsgierig? Klik hier voor meer informatie over de community.

Gerelateerd

5 min Elian

AI: het rendement van een mensgerichte aanpak

‘Uit onderzoek blijkt dat de grootste hindernis voor de implementatie van AI het niet begrijpen en het niet

Lees meer

5 min Anika

ANDERE NORMEN EN WAARDEN

Mag je nog wel zeggen wat je denkt? Of je uitspreken over je waarden? Het antwoord is onduidelijk.

Lees meer