Gea van Kruistum

Gea van Kruistum

Gea van Kruistum – Emergenizer

Als mens èn als trainer vind ik het heerlijk om nieuwe ontwikkelingen te onderzoeken die organisaties versterken in het realiseren van hun droom. Business by Desire is een concept dat daarin helemaal past. In verbinding zijn met verlangen is volgens mij de sleutel die maakt dat de vonk overspringt. In verbinding blijven, óók als het moeilijk wordt, is de uitdaging waar leiders dan voor komen te staan. Hier begint mijn bijdrage: leiders en hun teams gidsen hoe zij de verbinding met de organisatie vanuit inspiratie en kracht vormgeven. Ik noem dit vermogen ‘meesterschap’. Samen met LUNAR Institute ontwikkel ik maatwerktrainingen voor organisaties en leiders die hun next-level willen realiseren; met passie, plezier en vakmanschap!

Voor contact met Gea van Kruistum, mail info@lunarinstitute.com