Tijdens deze woelige crisisperiode en geleidelijke ‘recovery’ spreek ik steeds vaker relaties die de blik weer vooruit willen en kunnen richten. Voor sommigen is het nog te vroeg, maar ik zie een verlangen naar het creëren van nieuwe perspectieven en plannen. Ik hoor woorden als doorpakken, de noodrem eraf halen, nieuwe kansen benutten. Misschien ben je zelf ook toe aan nieuwe inspiratie en inzichten rondom de tijdgeest, de toekomst en de nieuwste ontwikkelingen rondom leiderschap en organisatieontwikkeling. We bevinden ons overigens ook op een bijzonder kantelpunt in de tijdgeest (volgens ons Futurise®-gedachtegoed), waardoor alles nog wat uitdagender wordt.

Bij LUNAR Institute starten we dit jaar met de vierde editie van het Impact Programma. Ik nodig hiervoor mensen uit van wie ik weet dat ze nieuwsgierige, open en veranderingsgezinde leiders zijn. En zich dus senang voelen met onze ambitie om een platform en ontmoetingsplek te zijn voor ‘Free Minds’. Ik kijk ernaar uit om met je in gesprek te gaan.

Geen klassiek leiderschapsprogramma

Even de korte versie van wat het LUNAR Impact Programma is. Of eigenlijk niet is. In tegenstelling tot de klassieke leiderschapsprogramma’s, ligt de nadruk in het LUNAR Impact Programma namelijk op het slim combineren en toepassen van kennis: nieuw en oud. Niet zomaar kennis die in de klassieke leiderschapsopleidingen voorhanden en ‘gelegitimeerd’ is, maar nieuwe, onontgonnen en onverwacht relevante kennis. Een excellent programma voor directeuren en ondernemers die op zoek zijn naar kennis die volop in ontwikkeling is en nog maar in beperkte mate wordt toegepast in organisaties. Én volop nieuwe perspectieven biedt. Voor vrije geesten die samen avontuurlijk willen leren en concreet willen werken aan hun burning issues en hun ontwikkeling als leider.

De context waarin we dit doen is de vloeibare samenleving (bewustzijn van permanente verandering) en de shift naar vermenselijking in en van organisaties (humanification). We werken vanuit vier thema’s en kennisgebieden die enorm in ontwikkeling zijn: de positieve psychologie, de toegepaste neurowetenschappen, humanized technologyen de betekeniseconomie.

On the edge of the unknown

Het LUNAR Impact Programma bestaat uit vijf modules, verspreid over twee jaar. Eind oktober start een nieuwe groep. In het programma komen brandende onderwerpen rondom leiderschap en vooruitgang aan bod. Van zingeving en legacy tot de toekomst van werken of de impact van technologie op ons gedrag. We werken vanuit energie, verlangen en een vleugje rebellie. We proeven, verdiepen, verrijken en gaan met elkaar in gesprek ‘on the edge of the unknown’, met bijzondere gastsprekers waarvan de verhalen en ervaringen je nog vele jaren bij zullen blijven.

Je weet niet wat je nog niet weet

Dit programma reikt je bruikbare handvatten en fundamentele inzichten aan die je in staat stellen om je leiderschap verder te ontwikkelen, voor jezelf én voor je organisatie. Veel deelnemers omschrijven hun leerervaring als mindblowing, impactvol en verrijkend (je weet niet wat je nog niet weet).

Meer informatie
Meer informatie over de modules, de sprekers, de ervaringen van andere vrije geesten bij eerdere Impact Circles, vind je via hier. Zullen we er samen eens een goed gesprek aan wijden? Ik maak er heel graag tijd voor vrij!

Gerelateerd

5 min Elian

AI: het rendement van een mensgerichte aanpak

‘Uit onderzoek blijkt dat de grootste hindernis voor de implementatie van AI het niet begrijpen en het niet

Lees meer

5 min

Opgejaagde leiders en bedrijfskundige onzin

Het valt me steeds meer op dat de meeste leidinggevenden die ik ontmoet, haast hebben, ongeduldig zijn, de

Lees meer