Flashback

Het LUNAR Institute kijkt terug op een succesvol 2019 met een aantal bijzondere hoogtepunten. Het LUNAR Free Minds Festival werd georganiseerd met een tsunami aan nieuwe, inspirerende kennis van twaalf toonaangevende sprekers.Op 25 mei 2020 staat de tweede editie gepland.
In de zomer organiseerden we het LUNAR Free Minds Dinner met voormalig Minister-President Jan Peter Balkenende als hoofdgast. Vijftien uitverkoren business leaders konden met hem, in een hele bijzondere setting tijdens de volle maan, de diepte in op de uitdagingen voor het komende decennium.
Op 7 december, tijdens de LUNAR Free Minds Lunch, was niemand minder dan de wereldberoemde Dr. Jane Goodall onze eregast. Ze werd vergezeld door de meest succesvolle natuurfotograaf Frans Lanting. Ze deelde haar ontroerende persoonlijke verhaal, haar ‘Reasons for hope’ en sprak over het soort leiderschap dat nodig is om een toekomst veilig te stellen voor onze kinderen. En uiteraard hadden we een aantal zeer succesvolle programma’s, waar we je ook in het komende jaar graag bij betrekken.

Gerelateerd

5 min Renata

Interview met Piet Decuypere, CEO Danerolles

Op 8 maart kwam de Leadership Circle van de LUNAR Community weer bijeen op ons Service Station in

Lees meer

5 min Niels

Is angst onze redding?

De laatste ontwikkelingen in de Metaverse. Hoe tech kan bijdragen aan gezondheid en bijvoorbeeld patiënten met Alzheimer kan

Lees meer