Flashback

Het LUNAR Institute kijkt terug op een succesvol 2019 met een aantal bijzondere hoogtepunten. Het LUNAR Free Minds Festival werd georganiseerd met een tsunami aan nieuwe, inspirerende kennis van twaalf toonaangevende sprekers.Op 25 mei 2020 staat de tweede editie gepland.
In de zomer organiseerden we het LUNAR Free Minds Dinner met voormalig Minister-President Jan Peter Balkenende als hoofdgast. Vijftien uitverkoren business leaders konden met hem, in een hele bijzondere setting tijdens de volle maan, de diepte in op de uitdagingen voor het komende decennium.
Op 7 december, tijdens de LUNAR Free Minds Lunch, was niemand minder dan de wereldberoemde Dr. Jane Goodall onze eregast. Ze werd vergezeld door de meest succesvolle natuurfotograaf Frans Lanting. Ze deelde haar ontroerende persoonlijke verhaal, haar ‘Reasons for hope’ en sprak over het soort leiderschap dat nodig is om een toekomst veilig te stellen voor onze kinderen. En uiteraard hadden we een aantal zeer succesvolle programma’s, waar we je ook in het komende jaar graag bij betrekken.

Gerelateerd

5 min

De echte mechanismen van gedragsverandering

Ik ontmoet over het algemeen bijzonder weinig leiders die tegen een groeimindset zijn. Eigenlijk zijn ze allemaal voor.

Lees meer

5 min Christel

Collectieve wijsheid

  Organisaties worden meer en meer gechallenged op hun veerkracht. De spanning in de buitenwereld en in de

Lees meer