ZUURSTOF voor leiders

15 okt 24

Voor LUNAR-alumni

LOCATIE: Diverse locaties
Details volgen


PRIJS: € 4.500

zuurstof voor leiders

Op speciaal verzoek van meerdere oud-deelnemers aan onze LUNAR-programma’s Impact, Gilde en Changemakers, organiseren wij een eenmalige alumni-module: ZUURSTOF voor leiders.

Het is een unieke gelegenheid voor een boost van je persoonlijke ontwikkeling, om (weer) te connecten met deelnemers uit de eerdere programma’s, maar ook een bijzondere kans om uit te zoomen en weer een volle teug inspiratie en voeding voor jezelf op te doen. En dat alles in de stijl van LUNAR: bijzondere, verrassende en leerzame ontmoetingen, gave locaties, verdiepende gesprekken, lekker eten en genieten.

wat kan je verwachten?

  • Een update over de maatschappelijke en technologische ontwikkelingen die van grote invloed zijn op economie, business en toekomst. Met bijzondere aandacht voor geopolitiek, ESG en andere maatschappelijke ontwikkelingen.
  • Een verdieping in de menselijke aspecten en impact van Artificial Intelligence (AI) en een deep dive in de pixeleconomie.
  • Een verdieping van het ZUURSTOF-gedachtegoed, de 5 sleutels die nodig zijn om transities en mensgerichte verandering te realiseren – leren werken met de 5 sleutels aan de hand van een concrete case of een persoonlijk project.
  • Persoonlijke reflectie op de inspiratie uit deze module in relatie tot je mens-zijn, je leiderschap en je professionele rol.
  • Jempi Moens leidt het programma. Zoals altijd in een mooie co-productie met Barbara Sakkers en met medewerking van de beste van onze LUNAR-experts van de afgelopen 6 jaar. Tipje van de sluier: Jonathan Holslag komt ons bijpraten over de geopolitieke ontwikkelingen en we gaan in gesprek met Jeroen Smit over urgentie en over de maatschappelijke verantwoordelijkheid van leiders.

details

Op 15 oktober komen we einde van de middag samen. We ronden op 17 oktober na de lunch af.

De kosten bedragen € 4.500. Dit is exclusief kosten voor overnachting en de persoonlijke reiskosten.

We organiseren deze module voor minimaal 10 en maximaal 15 deelnemers.

Wil je je aanmelden?

Wil je je aanmelden? Klik dan op onderstaande button!

Wil je graag meedoen maar heb je nog vragen? Neem dan contact op met Jempi of Barbara

Gerelateerd

Meer items
4 Nov 24

Leadership Circle – november 2024

Het Community event voor CEO’s, directeuren en bestuurders

Lees meer

15 Oct 24

Community Event voor HR directeuren – Oktober 2024

Het community event voor HR-directeuren.

Lees meer

30 Sep 24

LUNAR Free Minds Dinner – September 2024

Een bijzonder diner. Vanuit rust en ruimte gaan we met Johan van der Zanden in gesprek over urgente leiderschapsthema’s.

Lees meer