Codekrakers van geluk

Ontdek de codekrakers naar meer rendement, geluk en mentale fitheid in je organisatie.

11 feb 21

10.00-12.00 uur

LOCATIE: Online

Codekrakers van geluk

De Erasmus Happiness Economics Research Organisation (EHERO) en LUNAR Institute bundelen per 1 januari 2021 de krachten om het rendement van geluk in organisaties te gaan verhogen. Gelukkige medewerkers zijn tenslotte de katalysator voor duurzame groei en rendement! Lees hier het volledige persbericht.

Omdat de bevlogenheid van medewerkers wereldwijd nog steeds teleurstellend laag is, en het voor organisaties steeds lastiger wordt om de beste mensen te vinden, te binden en te boeien, gaan we met verschillende organisaties in de zorg en in de dienstverlening allianties aan om te zien hoe het rendement van geluk werkt en vergroot kan worden binnen deze organisaties.

Onze gezamenlijke ambitie: kennis en inzichten delen waarmee organisaties en mensen zélf meer weloverwogen keuzes kunnen maken en next-level-oplossingen (helpen) aanreiken die voor organisaties hét verschil gaan maken. Geen quick fixes, maar betekenisvolle, duurzame interventies die het rendement van geluk vergroten.

Wil je meer weten wat geluk voor jouw organisatie kan betekenen? Meld je dan aan voor het webinar dat Guy van Liemt (EHERO) en Jempi Moens (LUNAR Institute) geven op 11 februari van 10.00-12.00 uur. Wat is geluk en wat is het economisch sociaal-maatschappelijk en persoonlijk rendement hiervan voor je organisatie? In dit webinar kraken Guy en Jempi enkele van dé codes voor happy people & profit. Op naar meer doelgerichte, vitale en veerkrachtige organisaties en teams!

Dit webinar is speciaal voor HR-verantwoordelijken, directies en verantwoordelijken voor geluk in organisaties. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar dus meld je vandaag nog aan! Je ontvangt van ons een link.

ik wil aanwezig zijn bij het Webinar op 11 februari 2021

 

Gerelateerd

Meer items
23 May 23

Free Minds in business – de kracht van magie en wijsheid

Onverwachte ontmoetingen en ervaringen met mensen en onderwerpen waarvan je van tevoren niet wist dat dit je verder ging brengen. Via de rauwe randjes van de samenleving, ontmoetingen met bijzondere mensen (zoals bijzondere musici, kunstenaars en ondernemers), gaan we op zoek naar de magische aspecten van leiderschap.

Lees meer

23 Jan 23

Humanification of business and organisation

In deze module gaan we op zoek naar de toekomst en betekenis van werk en organisaties. We verkennen nieuwe invalshoeken zoals het belang van rituelen, flow, vitaliteit en wellbeing. Na deze module weet je hoe de systeem- en de mensdynamiek elkaar kunnen versterken.

Lees meer

21 Sep 22

Sharpen the Saw

Sharpen the saw. Over het behouden, verfijnen en verrijken van je grootste leiderschapsbron: jijzelf. Je (her-) ontdekt wat jouw drijfveren en waarden zijn, en hoe je je als leider mentaal en gedragsmatig verder kunt ontwikkelen.

Lees meer