Codekrakers van geluk

Ontdek de codekrakers naar meer rendement, geluk en mentale fitheid in je organisatie.

11 feb 21

10.00-12.00 uur

LOCATIE: Online

Codekrakers van geluk

De Erasmus Happiness Economics Research Organisation (EHERO) en LUNAR Institute bundelen per 1 januari 2021 de krachten om het rendement van geluk in organisaties te gaan verhogen. Gelukkige medewerkers zijn tenslotte de katalysator voor duurzame groei en rendement! Lees hier het volledige persbericht.

Omdat de bevlogenheid van medewerkers wereldwijd nog steeds teleurstellend laag is, en het voor organisaties steeds lastiger wordt om de beste mensen te vinden, te binden en te boeien, gaan we met verschillende organisaties in de zorg en in de dienstverlening allianties aan om te zien hoe het rendement van geluk werkt en vergroot kan worden binnen deze organisaties.

Onze gezamenlijke ambitie: kennis en inzichten delen waarmee organisaties en mensen zélf meer weloverwogen keuzes kunnen maken en next-level-oplossingen (helpen) aanreiken die voor organisaties hét verschil gaan maken. Geen quick fixes, maar betekenisvolle, duurzame interventies die het rendement van geluk vergroten.

Wil je meer weten wat geluk voor jouw organisatie kan betekenen? Meld je dan aan voor het webinar dat Guy van Liemt (EHERO) en Jempi Moens (LUNAR Institute) geven op 11 februari van 10.00-12.00 uur. Wat is geluk en wat is het economisch sociaal-maatschappelijk en persoonlijk rendement hiervan voor je organisatie? In dit webinar kraken Guy en Jempi enkele van dé codes voor happy people & profit. Op naar meer doelgerichte, vitale en veerkrachtige organisaties en teams!

Dit webinar is speciaal voor HR-verantwoordelijken, directies en verantwoordelijken voor geluk in organisaties. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar dus meld je vandaag nog aan! Je ontvangt van ons een link.

ik wil aanwezig zijn bij het Webinar op 11 februari 2021

 

Gerelateerd

Meer items
4 Nov 24

Leadership Circle – november 2024

Het Community event voor CEO’s, directeuren en bestuurders

Lees meer

15 Oct 24

Community Event voor HR directeuren – Oktober 2024

Het community event voor HR-directeuren.

Lees meer

30 Sep 24

LUNAR Free Minds Dinner – September 2024

Een bijzonder diner. Vanuit rust en ruimte gaan we met Johan van der Zanden in gesprek over urgente leiderschapsthema’s.

Lees meer