Vermenselijking van organisaties

9 nov 21

16.30 -20.30

LOCATIE: Fresh Forward
Larenseweg 279, 1222 HJ
Hilversum


PRIJS: Kosteloos voor deelnemers van de Leadership Circle

NIEUWE INZICHTEN IN LEIDERSCHAP EN ORGANISATIEONTWIKKELING

In 2021 gaat Jempi in gesprek met 12 business leaders en experts in een avontuurlijke zoektocht naar de bouwstenen van vermenselijking van organisatie. Deze gesprekken kan je hier luisteren.

De tijd van het machinaal-rationeel behandelen van visie- en  organisatieontwikkeling en leiderschap (being in control) ligt definitief achter ons. Purpose was de eerste stap in de zoektocht naar zingeving en vermenselijking, als reactie op het doorgeslagen mechanische efficiency denken.

Vermenselijking gaat over het vinden van andere samenwerkingsvormen, andere systemen en ander leiderschap. Gebaseerd op andere waarden: vertrouwen, empathie, authenticiteit…moed, kwetsbaarheid en echte verbinding. Tot voor kort nog afgedaan als ‘soft’ en leuk om over te lezen, maar ondertussen wordt het een nieuwe realiteit en wordt vermenselijking steeds meer iets waar we als leiders naar verlangen en uitkijken. Het wordt voor sommigen bijna een ‘hebbeding’, mede geïnspireerd door mensen als Brenee Brown (Dare to lead, the power of vulnerability) of Frederic Laloux (Reinventing organizations). Maar hoe dan? Wat gaat er dan precies veranderen?

Jempi deelt zijn inzichten over het Human Design Canvas en vermenselijking. Hierin neemt hij ook de inzichten mee uit de podcasts en de research voor zijn boek over vermenselijking van organisaties. Gedurende het seminar gaan we ook met elkaar aan de slag met onze eigen ervaringen en dilemma’s uit de praktijk.

 

 

Ik wil aanwezig zijn bij de bijeenkomst op 9 november 2021 met Jempi

Vul hier svp je gegevens in:

Ik wil me aanmelden voor de LUNAR Community of Free Minds

Interesse om aan te sluiten en in gesprek te gaan met mensen met een vergelijkbaar profiel? Kijk hier voor meer info of meld je direct aan voor onze LUNAR Community of Free Minds.

Inschrijfformulier Community of Free Minds

Gerelateerd

Meer items
21 May 24

Community Event voor HR-directeuren

Het community event voor HR-directeuren.

Lees meer

27 Feb 24

ZUURSTOF HOE ORGANISATIES IN BEWEGING KOMEN

Het community event voor HR-directeuren.

Lees meer

1 Jan 24

Gilde Programma 2024

Het LUNAR Gilde Programma is een bewustwordingsprogramma dat gaat over het werkelijk zijn van een leider. Je doet nieuwe perspectieven op en krijgt kraakhelder in beeld waar je voor wil staan en wie je als leider bent. Je leert van ‘oude meesters’: topbestuurders, directeuren en experts die hun ervaringen en persoonlijke dilemma’s met je delen.

Lees meer