Vermenselijking van organisaties

9 nov 21

16.30 -20.30

LOCATIE: Fresh Forward
Larenseweg 279, 1222 HJ
Hilversum


PRIJS: Kosteloos voor deelnemers van de Leadership Circle

NIEUWE INZICHTEN IN LEIDERSCHAP EN ORGANISATIEONTWIKKELING

In 2021 gaat Jempi in gesprek met 12 business leaders en experts in een avontuurlijke zoektocht naar de bouwstenen van vermenselijking van organisatie. Deze gesprekken kan je hier luisteren.

De tijd van het machinaal-rationeel behandelen van visie- en  organisatieontwikkeling en leiderschap (being in control) ligt definitief achter ons. Purpose was de eerste stap in de zoektocht naar zingeving en vermenselijking, als reactie op het doorgeslagen mechanische efficiency denken.

Vermenselijking gaat over het vinden van andere samenwerkingsvormen, andere systemen en ander leiderschap. Gebaseerd op andere waarden: vertrouwen, empathie, authenticiteit…moed, kwetsbaarheid en echte verbinding. Tot voor kort nog afgedaan als ‘soft’ en leuk om over te lezen, maar ondertussen wordt het een nieuwe realiteit en wordt vermenselijking steeds meer iets waar we als leiders naar verlangen en uitkijken. Het wordt voor sommigen bijna een ‘hebbeding’, mede geïnspireerd door mensen als Brenee Brown (Dare to lead, the power of vulnerability) of Frederic Laloux (Reinventing organizations). Maar hoe dan? Wat gaat er dan precies veranderen?

Jempi deelt zijn inzichten over het Human Design Canvas en vermenselijking. Hierin neemt hij ook de inzichten mee uit de podcasts en de research voor zijn boek over vermenselijking van organisaties. Gedurende het seminar gaan we ook met elkaar aan de slag met onze eigen ervaringen en dilemma’s uit de praktijk.

 

 

Ik wil aanwezig zijn bij de bijeenkomst op 9 november 2021 met Jempi

Vul hier svp je gegevens in:

Ik wil me aanmelden voor de LUNAR Community of Free Minds

Interesse om aan te sluiten en in gesprek te gaan met mensen met een vergelijkbaar profiel? Kijk hier voor meer info of meld je direct aan voor onze LUNAR Community of Free Minds.

Inschrijfformulier Community of Free Minds

Gerelateerd

Meer items
23 May 23

Free Minds in business – de kracht van magie en wijsheid

Onverwachte ontmoetingen en ervaringen met mensen en onderwerpen waarvan je van tevoren niet wist dat dit je verder ging brengen. Via de rauwe randjes van de samenleving, ontmoetingen met bijzondere mensen (zoals bijzondere musici, kunstenaars en ondernemers), gaan we op zoek naar de magische aspecten van leiderschap.

Lees meer

23 Jan 23

Humanification of business and organisation

In deze module gaan we op zoek naar de toekomst en betekenis van werk en organisaties. We verkennen nieuwe invalshoeken zoals het belang van rituelen, flow, vitaliteit en wellbeing. Na deze module weet je hoe de systeem- en de mensdynamiek elkaar kunnen versterken.

Lees meer

21 Sep 22

Sharpen the Saw

Sharpen the saw. Over het behouden, verfijnen en verrijken van je grootste leiderschapsbron: jijzelf. Je (her-) ontdekt wat jouw drijfveren en waarden zijn, en hoe je je als leider mentaal en gedragsmatig verder kunt ontwikkelen.

Lees meer