van groeien naar bloeien | Leadership Circle

28 jun 22

16.30 - 20.30 uur

LOCATIE: Fresh Forward
Larenseweg 279, 1222 HJ
Hilversum


PRIJS: Kosteloos voor deelnemers van de Leadership Circle

Community-event

Thema

Het efficiency-denken heeft ons veel gebracht. Alles kan sneller, beter en tegen lagere kosten. Maar er is ook een tol: we worden ‘moe’ (en ziek) van alle systemen, processen en tools die bij het machinaal organiseren horen. Lineair denken heeft ook zo zijn beperkingen. De betekeniseconomie (purpose) heeft ons wakker geschud, mede geholpen door een dreigende klimaatcrisis. De Sustainable Development Goals zijn niet meer weg te denken. We denken dus steeds meer circulair en het is niet meer de machine als metafoor, maar de natuur die ons vaker gaat inspireren: organisaties als ecosystemen, wendbaarheid en aanpassingsvermogen, snelheid afwisselen met herstel, duurzaamheid, inclusiviteit en mentaal welzijn echt serieus nemen in plaats van het te vatten in een KPI. Daarover gaat de bijeenkomst van de Leadership Circle op 28 juni a.s.

 

PROGRAMMA

Je bent vanaf 16.30 uur welkom op ons Service Station in Hilversum en we verwelkomen je onder het genot van wat lekkers. Om 17.00 uur start het inhoudelijke deel. Details over de inhoud van het programma en de (mogelijke) sprekers volgen nog. Rond 19.00 uur start het diner waarbij we ons gesprek tijdens het diner vervolgen. Om 20.00 uur ronden we af.

 

PRIJS

Deelname aan deze bijeenkomst is gratis en exclusief voor leden van de Community of Free Minds.

 

GRATIS KENNISMAKEN?

Ben je (nog) geen lid en wil je graag een keer (gratis) meedoen? Dat kan. Neem dan even contact op met Barbara voor de mogelijkheden.

Direct aanmelden voor onze community?

Gerelateerd

Meer items
23 May 23

Free Minds in business – de kracht van magie en wijsheid

Onverwachte ontmoetingen en ervaringen met mensen en onderwerpen waarvan je van tevoren niet wist dat dit je verder ging brengen. Via de rauwe randjes van de samenleving, ontmoetingen met bijzondere mensen (zoals bijzondere musici, kunstenaars en ondernemers), gaan we op zoek naar de magische aspecten van leiderschap.

Lees meer

23 Jan 23

Humanification of business and organisation

In deze module gaan we op zoek naar de toekomst en betekenis van werk en organisaties. We verkennen nieuwe invalshoeken zoals het belang van rituelen, flow, vitaliteit en wellbeing. Na deze module weet je hoe de systeem- en de mensdynamiek elkaar kunnen versterken.

Lees meer

21 Sep 22

Sharpen the Saw

Sharpen the saw. Over het behouden, verfijnen en verrijken van je grootste leiderschapsbron: jijzelf. Je (her-) ontdekt wat jouw drijfveren en waarden zijn, en hoe je je als leider mentaal en gedragsmatig verder kunt ontwikkelen.

Lees meer