van groeien naar bloeien | Leadership Circle

28 jun 22

16.30 - 20.30 uur

LOCATIE: Fresh Forward
Larenseweg 279, 1222 HJ
Hilversum


PRIJS: Kosteloos voor deelnemers van de Leadership Circle

Community-event

Thema

Het efficiency-denken heeft ons veel gebracht. Alles kan sneller, beter en tegen lagere kosten. Maar er is ook een tol: we worden ‘moe’ (en ziek) van alle systemen, processen en tools die bij het machinaal organiseren horen. Lineair denken heeft ook zo zijn beperkingen. De betekeniseconomie (purpose) heeft ons wakker geschud, mede geholpen door een dreigende klimaatcrisis. De Sustainable Development Goals zijn niet meer weg te denken. We denken dus steeds meer circulair en het is niet meer de machine als metafoor, maar de natuur die ons vaker gaat inspireren: organisaties als ecosystemen, wendbaarheid en aanpassingsvermogen, snelheid afwisselen met herstel, duurzaamheid, inclusiviteit en mentaal welzijn echt serieus nemen in plaats van het te vatten in een KPI. Daarover gaat de bijeenkomst van de Leadership Circle op 28 juni a.s.

 

PROGRAMMA

Je bent vanaf 16.30 uur welkom op ons Service Station in Hilversum en we verwelkomen je onder het genot van wat lekkers. Om 17.00 uur start het inhoudelijke deel. Details over de inhoud van het programma en de (mogelijke) sprekers volgen nog. Rond 19.00 uur start het diner waarbij we ons gesprek tijdens het diner vervolgen. Om 20.00 uur ronden we af.

 

PRIJS

Deelname aan deze bijeenkomst is gratis en exclusief voor leden van de Community of Free Minds.

 

GRATIS KENNISMAKEN?

Ben je (nog) geen lid en wil je graag een keer (gratis) meedoen? Dat kan. Neem dan even contact op met Barbara voor de mogelijkheden.

Direct aanmelden voor onze community?

Gerelateerd

Meer items
21 May 24

Community Event voor HR-directeuren

Het community event voor HR-directeuren.

Lees meer

27 Feb 24

ZUURSTOF HOE ORGANISATIES IN BEWEGING KOMEN

Het community event voor HR-directeuren.

Lees meer

1 Jan 24

Gilde Programma 2024

Het LUNAR Gilde Programma is een bewustwordingsprogramma dat gaat over het werkelijk zijn van een leider. Je doet nieuwe perspectieven op en krijgt kraakhelder in beeld waar je voor wil staan en wie je als leider bent. Je leert van ‘oude meesters’: topbestuurders, directeuren en experts die hun ervaringen en persoonlijke dilemma’s met je delen.

Lees meer