De battle for talent vanuit het perspectief van de (veranderende) tijdgeest

27 nov 23

18.00 - 21.00 uur

LOCATIE: Service Station
Larenseweg 279, 1222 HJ
Hilversum


PRIJS: Kosteloos voor deelnemers aan de Community of Free Minds

Community-event

Wat kunnen organisaties doen om de productiviteit van hun medewerkers te vergroten of misschien zelfs wel te verdubbelen? Of hoe kan je met veel minder mensen toch dezelfde productie draaien?  En op welke manier word en blijf je als werkgever aantrekkelijk voor nieuwe en bestaande medewerkers?

Deze vragen staan centraal tijdens de komende inspiratiesessie met onze community op 27 november.

Voor veel leidinggevenden zijn arbeidsschaarste en the battle for talent belangrijke burning issues op dit moment. Het zijn onderwerpen die vaker op de agenda staan om met elkaar te bespreken. Deze keer willen we die uitdagingen vanuit een heel ander perspectief bekijken: het perspectief van (de veranderende) tijdgeest.

Bij LUNAR Institute en Fresh Forward gebruiken we ons zelfontwikkelde Futurise®-trendmodel om naar trends en ontwikkelingen te kijken. Door gebruik te maken van het model zijn we in staat om de veranderende tijdgeest beter te begrijpen, te duiden en te voorspellen. Eén ding is zeker: Futurise® leert ons dat er van werkgevers de komende jaren een andere manier van organiseren en leiding geven wordt verwacht. Hoe dan precies? Dat hoor je op 27 november van onze collega Niels Hansen, Futurise® Lead en Tijdgeestexpert.

 

Programma

Graag ontvangen we je op maandag 27 november tussen 18.00 en 18.30 uur. Om 18.30 uur starten we met het inhoudelijke programma en zal Jempi de avond inleiden. Hierna zal Niels zijn inzichten delen en daarover gaan we dan met elkaar in gesprek. We ronden de avond rond 21.00 uur af. We zorgen natuurlijk ook voor lekker eten 😉

 

Prijs

Deelname aan deze bijeenkomst is gratis en exclusief voor leden van de Community of Free Minds.

 

Gratis kennismaken?

Ben je (nog) geen lid en wil je graag een keer (gratis) meedoen? Dat kan. Neem dan even contact op met Barbara voor de mogelijkheden.

Aanmelden voor deze bijeenkomst?

Je kunt je hieronder aanmelden:

 

Naam
Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.

Gerelateerd

Meer items
1 Jan 24

Gilde Programma 2024

Het LUNAR Gilde Programma is een bewustwordingsprogramma dat gaat over het werkelijk zijn van een leider. Je doet nieuwe perspectieven op en krijgt kraakhelder in beeld waar je voor wil staan en wie je als leider bent. Je leert van ‘oude meesters’: topbestuurders, directeuren en experts die hun ervaringen en persoonlijke dilemma’s met je delen.

Lees meer

12 Oct 23

Ethiek en moraliteit: van standpunten naar uitgangspunten

Event voor de Community of Free Minds. Over de moeilijke worsteling rondom de thema’s ethiek en moraliteit.

Lees meer

13 Jun 23

Boeien en binden van medewerkers: pijnlijke Achilleshiel? (HR)

Event voor de Community of Free Minds. Over werkende oplossingen voor het boeien en binden van medewerkers.

Lees meer