Toekomstbestendige organisaties: jaarlijkse blik op mentale mindset in de maatschappij

27 nov 23

16.30 - 20.30 uur

LOCATIE: Service Station
Larenseweg 279, 1222 HJ
Hilversum


PRIJS: Kosteloos voor deelnemers aan de Community of Free Minds

Community-event

Tijdens deze community-bijeenkomst staat onze jaarlijkse blik op de mentale mindset in de maatschappij centraal. Iedereen is bezig met de waan van de dag, maar hoe worden we toekomstbestendig? Futurise® Maestro Niels Hansen neemt de community-deelnemers mee in de belangrijkste maatschappelijke trends en ontwikkelingen van dit moment, en vertaalt deze naar heldere en toegankelijke toekomstvisies. Dit doet hij onder andere aan de hand van ons zelfontwikkelde Futurise®-trendmodel om inzicht te krijgen in de behoeftes en drijfveren achter gedrag. Niels helpt de vrije denkers en nieuwsgierige geesten uit de Community of Free Minds om door de bril van Futurise® naar de wereld en de huidige mentale mindset in de maatschappij te kijken; dat opent de wereld, geeft richting en biedt nieuwe perspectieven.  

 

Programma

Je bent op 27 november van harte welkom op ons Service Station in Hilversum waar we je vanaf 16.30 uur verwelkomen met een heerlijk drankje & hapje. Om 17.00 uur gaan we van start met het inhoudelijke deel. Rond 19.00 uur gaan we met elkaar aan tafel en zullen we ons gesprek tijdens het diner vervolgen. Om 20.00 uur ronden we het programma af.

 

Prijs

Deelname aan deze bijeenkomst is gratis en exclusief voor leden van de Community of Free Minds.

 

Gratis kennismaken?

Ben je (nog) geen lid en wil je graag een keer (gratis) meedoen? Dat kan. Neem dan even contact op met Barbara voor de mogelijkheden.

Aanmelden voor deze bijeenkomst?

Je kunt je hieronder aanmelden:

 

Naam
Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.

Direct aanmelden voor onze community?

Inschrijfformulier Community of Free Minds

Gerelateerd

Meer items
14 Nov 23

Gilde Programma 2023

Het LUNAR Gilde Programma is een bewustwordingsprogramma dat gaat over het werkelijk zijn van een leider. Je doet nieuwe perspectieven op en krijgt kraakhelder in beeld waar je voor wil staan en wie je als leider bent. Je leert van ‘oude meesters’: topbestuurders, directeuren en experts die hun ervaringen en persoonlijke dilemma’s met je delen.

Lees meer

12 Oct 23

Ethiek en moraliteit: van standpunten naar uitgangspunten

Event voor de Community of Free Minds. Over de moeilijke worsteling rondom de thema’s ethiek en moraliteit.

Lees meer

13 Jun 23

Boeien en binden van medewerkers: pijnlijke Achilleshiel? (HR)

Event voor de Community of Free Minds. Over werkende oplossingen voor het boeien en binden van medewerkers.

Lees meer