Business circle -juni 2021

9 jun 21

Themasessie 1630-21.30 uur

LOCATIE: Fresh Forward
Larenseweg 279, 1222 HJ
Hilversum


PRIJS: PRIJS: vrij toegankelijk voor deelnemers van de Business Circle

Business circle -juni 2021

Themasessie Strijdlust

Een thema sessie voor en door deelnemers van de LUNAR Business Circle. We gaan samen aan de slag met het thema strijdlust.

VERANTWOORDELIJKHEID

De maatschappij verwacht steeds meer van organisaties, merken en leiders. Met mooie praatjes kom je niet meer weg: de wereld vraagt om storydoing in plaats van storytelling. Toekomstgerichte bedrijven pakken die verantwoordelijkheid actief op en worden ervaren als betekenisvol en kunnen rekenen op respect, steun en sympathie.

Lees hier meer over dit thema. Samen gaan we dit thema verkennen hoe kunnen we dit herkennen en in perspectief plaatsen.

Deze bijeenkomst is vrij toegankelijk voor deelnemers van onze community. Meld je hieronder aan:

 

Aanmelding 9 juni, Business circle - strijdlust

 

De bijeenkomst wordt indien mogelijk georganiseerd op ons coronaproof Service Station in Hilversum.

Community of Free Minds

Interesse om aan te sluiten en in gesprek te gaan met mensen met een vergelijkbaar profiel? Lees hier meer over de community of meld je direct aan.

Inschrijfformulier Community of Free Minds

Gerelateerd

Meer items
23 May 23

Free Minds in business – de kracht van magie en wijsheid

Onverwachte ontmoetingen en ervaringen met mensen en onderwerpen waarvan je van tevoren niet wist dat dit je verder ging brengen. Via de rauwe randjes van de samenleving, ontmoetingen met bijzondere mensen (zoals bijzondere musici, kunstenaars en ondernemers), gaan we op zoek naar de magische aspecten van leiderschap.

Lees meer

23 Jan 23

Humanification of business and organisation

In deze module gaan we op zoek naar de toekomst en betekenis van werk en organisaties. We verkennen nieuwe invalshoeken zoals het belang van rituelen, flow, vitaliteit en wellbeing. Na deze module weet je hoe de systeem- en de mensdynamiek elkaar kunnen versterken.

Lees meer

21 Sep 22

Sharpen the Saw

Sharpen the saw. Over het behouden, verfijnen en verrijken van je grootste leiderschapsbron: jijzelf. Je (her-) ontdekt wat jouw drijfveren en waarden zijn, en hoe je je als leider mentaal en gedragsmatig verder kunt ontwikkelen.

Lees meer