Psychisch welzijn van medewerkers

16 sep 21

16.30 - 20.30

LOCATIE: Fresh Forward Service Station
Larenseweg 279, 1222 HJ
Hilversum


PRIJS: Kosteloos voor deelnemers van de Leadership Circle

over werkgeluk en mentale fitheid

Jempi Moens en Guy van Liemt (bedrijfseconoom en executive director Erasmus Happiness Economics Research Organisation) delen hun inzichten over de belangrijkste sleutels van een gezonde organisatieontwikkeling: werkgeluk en mentale fitheid. Ergens ‘weten’ we het als leiders wel: als mensen niet betrokken en bevlogen zijn, wordt het moeizaam trekken, duwen en overtuigen om ze mee te krijgen. En we weten ook: zo werkt het niet. Bevlogenheid en enthousiasme kan je niet afdwingen. En we weten ook dat geluk en een positieve intrinsieke motivatie een organisatie succesvol maken. Niet voor niets noemen ze het bij EHERO: het rendement van geluk of … geluk als de meest interessante en meest ondergewaardeerde KPI.

De coronacrisis heeft ook duidelijk gemaakt dat mentaal fitte teams meer energie en veerkracht hebben en dus beter presteren. Dat wisten we ook al, maar het kwam nu explicieter aan het licht dat we te gemakkelijk denken dat de samenwerking in een team ‘best goed’ is. In onze LUNAR Human Design-programma’s en interventies leren we dat een gebrek aan mentale fitheid en echte betrokkenheid teams verzwakt en ook een rem zet op het succesvol realiseren van de ambities en visie van organisaties.

Jempi en Guy kijken vooruit naar (het nieuwe) werken: gaat alles terug naar het oude/vertrouwde of vinden we nieuwe hybride werkvormen die de voordelen van online en kantoorwerken combineren…in de wetenschap dat veel reizen en verblijven op open kantoortuinen ook niet bevorderend waren voor ons mentaal welzijn.

Een interactieve sessie voor en door deelnemers van de LUNAR Leadership Circle. Deze bijeenkomst is vrij toegankelijk voor reeds aangesloten deelnemers van onze community.

Graag aanmelden via onderstaand formulier:

De bijeenkomsten worden georganiseerd op ons coronaproof Service Station in Hilversum.

NB: We houden de huidige gezondheidscrisis in de gaten. Als er redenen zijn om het programma aan te passen, dan vermelden we dat op deze pagina.

Ik wil aanwezig zijn bij de sessie met Jempi en Guy op 16 september 2021

Vul hier svp je gegevens in:

De bijeenkomsten worden georganiseerd op ons coronaproof Service Station in Hilversum.

NB: We houden de huidige gezondheidscrisis in de gaten. Als er redenen zijn om het programma aan te passen, dan vermelden we dat op deze pagina.

Ik wil me aanmelden voor de LUNAR Community of Free Minds

Interesse om aan te sluiten en in gesprek te gaan met mensen met een vergelijkbaar profiel? Kijk hier voor meer info of meld je direct aan voor onze LUNAR Community of Free Minds.

 

Inschrijfformulier Community of Free Minds

 

Gerelateerd

Meer items
23 May 23

Free Minds in business – de kracht van magie en wijsheid

Onverwachte ontmoetingen en ervaringen met mensen en onderwerpen waarvan je van tevoren niet wist dat dit je verder ging brengen. Via de rauwe randjes van de samenleving, ontmoetingen met bijzondere mensen (zoals bijzondere musici, kunstenaars en ondernemers), gaan we op zoek naar de magische aspecten van leiderschap.

Lees meer

23 Jan 23

Humanification of business and organisation

In deze module gaan we op zoek naar de toekomst en betekenis van werk en organisaties. We verkennen nieuwe invalshoeken zoals het belang van rituelen, flow, vitaliteit en wellbeing. Na deze module weet je hoe de systeem- en de mensdynamiek elkaar kunnen versterken.

Lees meer

21 Sep 22

Sharpen the Saw

Sharpen the saw. Over het behouden, verfijnen en verrijken van je grootste leiderschapsbron: jijzelf. Je (her-) ontdekt wat jouw drijfveren en waarden zijn, en hoe je je als leider mentaal en gedragsmatig verder kunt ontwikkelen.

Lees meer