Psychisch welzijn van medewerkers

16 sep 21

16.30 - 20.30

LOCATIE: Fresh Forward Service Station
Larenseweg 279, 1222 HJ
Hilversum


PRIJS: Kosteloos voor deelnemers van de Leadership Circle

over werkgeluk en mentale fitheid

Jempi Moens en Guy van Liemt (bedrijfseconoom en executive director Erasmus Happiness Economics Research Organisation) delen hun inzichten over de belangrijkste sleutels van een gezonde organisatieontwikkeling: werkgeluk en mentale fitheid. Ergens ‘weten’ we het als leiders wel: als mensen niet betrokken en bevlogen zijn, wordt het moeizaam trekken, duwen en overtuigen om ze mee te krijgen. En we weten ook: zo werkt het niet. Bevlogenheid en enthousiasme kan je niet afdwingen. En we weten ook dat geluk en een positieve intrinsieke motivatie een organisatie succesvol maken. Niet voor niets noemen ze het bij EHERO: het rendement van geluk of … geluk als de meest interessante en meest ondergewaardeerde KPI.

De coronacrisis heeft ook duidelijk gemaakt dat mentaal fitte teams meer energie en veerkracht hebben en dus beter presteren. Dat wisten we ook al, maar het kwam nu explicieter aan het licht dat we te gemakkelijk denken dat de samenwerking in een team ‘best goed’ is. In onze LUNAR Human Design-programma’s en interventies leren we dat een gebrek aan mentale fitheid en echte betrokkenheid teams verzwakt en ook een rem zet op het succesvol realiseren van de ambities en visie van organisaties.

Jempi en Guy kijken vooruit naar (het nieuwe) werken: gaat alles terug naar het oude/vertrouwde of vinden we nieuwe hybride werkvormen die de voordelen van online en kantoorwerken combineren…in de wetenschap dat veel reizen en verblijven op open kantoortuinen ook niet bevorderend waren voor ons mentaal welzijn.

Een interactieve sessie voor en door deelnemers van de LUNAR Leadership Circle. Deze bijeenkomst is vrij toegankelijk voor reeds aangesloten deelnemers van onze community.

Graag aanmelden via onderstaand formulier:

De bijeenkomsten worden georganiseerd op ons coronaproof Service Station in Hilversum.

NB: We houden de huidige gezondheidscrisis in de gaten. Als er redenen zijn om het programma aan te passen, dan vermelden we dat op deze pagina.

Ik wil aanwezig zijn bij de sessie met Jempi en Guy op 16 september 2021

Vul hier svp je gegevens in:

De bijeenkomsten worden georganiseerd op ons coronaproof Service Station in Hilversum.

NB: We houden de huidige gezondheidscrisis in de gaten. Als er redenen zijn om het programma aan te passen, dan vermelden we dat op deze pagina.

Ik wil me aanmelden voor de LUNAR Community of Free Minds

Interesse om aan te sluiten en in gesprek te gaan met mensen met een vergelijkbaar profiel? Kijk hier voor meer info of meld je direct aan voor onze LUNAR Community of Free Minds.

 

Inschrijfformulier Community of Free Minds

 

Gerelateerd

Meer items
22 Sep 21

De impact van de veranderende wereld en de toekomst

Inzichten vanuit verschillende perspectieven: van geopolitieke machtsverhoudingen tot technologie, innovatie en disruptie, filosofie en ethiek, psychologie en leiderschap, economie en futurologie.

Lees meer

11 Oct 21

Vitaliteit, vermenselijking en persoonlijke effectiviteit

Vanuit een persoonlijk perspectief en ontwikkeling (regie over je eigen leven en welzijn), maar ook in de context van de organisatie (medewerkers, vitaliteit op het werk) en de maatschappij.

Lees meer

22 Mar 22

Gilde Programma 2022

Het LUNAR Gilde-programma: Een krachtig en diep verrijkend leadership-programma voor young executives. Én een rijke voedingsbodem bieden voor C-level-leiders om hun mentale legacy te delen met de volgende generatie leiders.

Lees meer