Werken vanuit controle of werken vanuit bevlogenheid?

21 sep 21

15.00 - 19.00 uur

LOCATIE: Online


PRIJS: Kosteloos voor deelnemers van de People Circle

HR-manager, pak je rol en maak meer impact met een bevlogen organisatie

In de meeste organisaties domineren systemen en managementdashboards. Controle hebben en het vermijden van risico’s zijn het leidende overlevingsmechanisme geworden. Als vertegenwoordiger van de mensen binnen jouw organisatie wil jij je er als geen ander sterk voor maken dat er naast controle ruimte blijft voor bevlogenheid. Hoe zet je bevlogenheid aan in een context van systemen en controle? Hoe zorg je ervoor dat de controlemechanismen niet de overhand krijgen? En hoe hou je dit vast in de praktijk?

HR-manager, pak je rol en maak meer impact met een bevlogen organisatie
Bij LUNAR geloven we dat mensen en organisaties meer betekenis, impact en toegevoegde waarde creëren als ze vanuit verlangen en positieve energie aan de slag gaan met hun leiderschap en strategie. Dán ontstaat werkelijk een blijvende verandering.

Op dinsdag 21 september komen we weer (online) bijeen met de LUNAR People Circle en zoomen we verder in op het psychologisch mechanisme achter het continue spanningsveld dat we ervaren tussen werken vanuit controle en werken vanuit bevlogenheid. We leren hoe bevlogenheid weer leidend kan zijn en hoe je dit structureel vasthoudt.  We delen best practices over hoe andere organisaties dit doen en leren van elkaar.

Het resultaat?
Je loopt weg met concrete en direct toepasbare ideeën over hoe je bevlogenheid in je organisatie aan kunt zetten. En welke interventies je kunt doen om dit vast te houden. Ook als de hang naar controle en risico mijden groter wordt. Je leert hoe je met een bevlogen organisatie meer impact kunt maken en zo jouw rol als HR-verantwoordelijke kunt versterken.

Over de LUNAR People Circle
In de LUNAR People Circle komen dé vooroplopers en vrijdenkers op het gebied van HR en people-development bij elkaar. Het is een ontmoetingsplaats voor HR-directeuren die hun organisatie en het vak vooruit willen brengen. Leidinggevenden die voortdurend bezig zijn met de uitdaging om het menselijk potentieel in hun organisatie vol ‘aan’ te zetten.

Ben je erbij op 21 september?
Deze bijeenkomst is vrij toegankelijk voor deelnemers van onze community. Nog geen lid van onze community maar wel benieuwd naar wat je kunt verwachten van een aansluiting bij de People Circle? Dan kun je op 21 september, eenmalig en zonder kosten, meedoen en daarna bepalen of je je definitief aansluit bij onze community. Je kunt je hieronder aanmelden.

Aanmelding 21 september, People circle - pak je rol

Community of Free Minds

Interesse om aan te sluiten en in gesprek te gaan met mensen met een vergelijkbaar profiel? Kijk hier voor meer info of meld je direct aan.

Gerelateerd

Meer items
22 Mar 22

Gilde Programma 2022

Het LUNAR Gilde-programma: Een krachtig en diep verrijkend leadership-programma voor young executives. Én een rijke voedingsbodem bieden voor C-level-leiders om hun mentale legacy te delen met de volgende generatie leiders.

Lees meer

21 Oct 21

Lunar Free Minds dinner

Een avond met een bijzondere gast bij de volle maan.

Lees meer

19 Oct 21

People Circle 19 oktober 2021

Een thema sessie voor en door deelnemers van de LUNAR People Circle. 

Lees meer