Werken vanuit controle of werken vanuit bevlogenheid?

25 nov 21

14.30 - 17.00 uur (ontvangst vanaf 14.00 uur)

LOCATIE: Fresh Forward
Larenseweg 279, Hilversum


PRIJS: Kosteloos voor deelnemers van de People Circle

MAAK MEER IMPACT MET EEN BEVLOGEN ORGANISATIE

In de meeste organisaties domineren systemen en managementdashboards. Controle hebben en het vermijden van risico’s zijn het leidende overlevingsmechanisme geworden. Als vertegenwoordiger van de mensen binnen jouw organisatie wil jij je er als geen ander sterk voor maken dat er naast controle ruimte blijft voor bevlogenheid. Hoe zet je bevlogenheid aan in een context van systemen en controle? Hoe zorg je ervoor dat de controlemechanismen niet de overhand krijgen? En hoe hou je dit vast in de praktijk?

HR-manager, maak meer impact met een bevlogen organisatie


Bij LUNAR geloven we dat mensen en organisaties meer betekenis, impact en toegevoegde waarde creëren als ze vanuit verlangen en positieve energie aan de slag gaan met hun leiderschap en strategie. Dán ontstaat werkelijk een blijvende verandering.

Op donderdag 25 november komen we bijeen met de LUNAR People Circle en zoomen we verder in op het psychologisch mechanisme achter het continue spanningsveld dat we ervaren tussen werken vanuit controle en werken vanuit bevlogenheid. Collega Jempi Moens en founder  van Fresh Forward en LUNAR institute gaat met ons in gesprek. We leren hoe bevlogenheid weer leidend kan zijn en hoe je dit structureel vasthoudt.  We delen best practices over hoe andere organisaties dit doen en leren van elkaar.

Het resultaat?
Je loopt weg met concrete en direct toepasbare ideeën over hoe je bevlogenheid in je organisatie aan kunt zetten. En welke interventies je kunt doen om dit vast te houden. Ook als de hang naar controle en risico mijden groter wordt. Je leert hoe je met een bevlogen organisatie meer impact kunt maken en zo jouw rol als HR-verantwoordelijke kunt versterken.

Over de LUNAR People Circle

In de LUNAR People Circle komen dé vooroplopers en vrijdenkers op het gebied van HR en people-development bij elkaar. Het is een ontmoetingsplaats voor HR-directeuren die hun organisatie en het vak vooruit willen brengen. Leidinggevenden die voortdurend bezig zijn met de uitdaging om het menselijk potentieel in hun organisatie vol ‘aan’ te zetten.

Ben je erbij op 21 september?
Deze bijeenkomst is vrij toegankelijk voor deelnemers van onze community. Nog geen lid van onze community maar wel benieuwd naar wat je kunt verwachten van een aansluiting bij de People Circle? Dan kun je op 21 september, eenmalig en zonder kosten, meedoen en daarna bepalen of je je definitief aansluit bij onze community. Je kunt je hieronder aanmelden.

Aanmelding 21 september, People circle - pak je rol

Community of Free Minds

Interesse om aan te sluiten en in gesprek te gaan met mensen met een vergelijkbaar profiel? Kijk hier voor meer info of meld je direct aan.

Gerelateerd

Meer items
4 Nov 24

Leadership Circle – november 2024

Het Community event voor CEO’s, directeuren en bestuurders

Lees meer

15 Oct 24

Community Event voor HR directeuren – Oktober 2024

Het community event voor HR-directeuren.

Lees meer

30 Sep 24

LUNAR Free Minds Dinner – September 2024

Een bijzonder diner. Vanuit rust en ruimte gaan we met Johan van der Zanden in gesprek over urgente leiderschapsthema’s.

Lees meer