Vermenselijking en mentale fitheid

9 mrt 21

15.00-18.00 uur

LOCATIE: Online, live vanuit ons Service Station in Hilversum


PRIJS: Kosteloos voor deelnemers van de People Circle

Vermenselijking en mentale fitheid

‘De rek is eruit’, ‘het energieniveau zakt weg’, ‘er is weinig perspectief’, ‘ik raak de focus kwijt’, ‘zo is de lol er vanaf’. Je teamleden en collega’s missen de borrels, de lunches, de snelle 1-op-1 afstemming, de klop op hun schouder. De mentale impact van de pandemie eist overal z’n tol. Hoe gaan we om met de toename van stress, demotivatie, frustratie en eenzaamheid?

Meer dan ooit is het belangrijk om te werken aan de mentale fitheid en veerkracht van onze mensen en teams. De kennis over hoe we mentaal beter, efficiënter en gezonder kunnen functioneren – als individu en als team – is de laatste decennia enorm toegenomen. Deze crisis biedt ons de kans om die kennis te verkennen en toe te passen.

In deze sessie gaan we onder andere aan de slag met het thema Mentale Fitheid. Hoe geven andere organisaties hier vorm aan? En hoe geven ook organisaties in andere culturen hier vorm aan? Hoe werkt mentale fitheid in de Aziatische cultuur, hoe kijken ze er in de Arabische cultuur naar en wat doen we in het westen? Deze sessie biedt ons hierop een eerlijk en verrijkend perspectief, met enkele sprekers werkzaam in deze culturen. Niemand mag nog reizen, dus halen we de wereld naar ons toe, met sprekers vanuit Shanghai, Kaapstad, Cairo en New York.

Daarnaast ontmoet je in deze sessie inspirerende vakgenoten. Gelijkgestemden waar je kennis en ervaring mee uitwisselt. Wat heeft de pandemie voor jou onder druk gezet? En wat zijn de belangrijkste topics op het gebied van humanification en leiderschapsontwikkeling waar we vol op zouden moeten gaan inzetten.

Je gaat aan de slag, in gesprek met vakgenoten en gaat naar huis met concrete ideeën hoe je de mentale fitheid voor jouw organisatie kan versterken.

Ik wil me aanmelden voor de bijeenkomst over mentale fitheid op 9 maart

Vul hier je gegevens in:

IK WIL ME AANMELDEN VOOR DE LUNAR COMMUNITY OF FREE MINDS

Interesse om aan te sluiten en in gesprek te gaan met mensen met een vergelijkbaar profiel? Kijk hier voor meer info of meld je direct aan voor de People Circle van onze LUNAR Community of Free Minds.

Gerelateerd

Meer items
4 Nov 24

Leadership Circle – november 2024

Het Community event voor CEO’s, directeuren en bestuurders

Lees meer

15 Oct 24

Community Event voor HR directeuren – Oktober 2024

Het community event voor HR-directeuren.

Lees meer

30 Sep 24

LUNAR Free Minds Dinner – September 2024

Een bijzonder diner. Vanuit rust en ruimte gaan we met Johan van der Zanden in gesprek over urgente leiderschapsthema’s.

Lees meer