Lunar lunch met Jane Goodall & Frans Lanting

7 dec 19

12.15-15.30 uur

LOCATIE: SERVICESTATION FRESHFORWARD
Larenseweg 279, 1222 HJ
Hilversum

Lunar lunch met Jane Goodall & Frans Lanting

Dr. Jane Goodall

Het Jane Goodall Instituut Nederland / janegoodall.nl

Ter ere van haar 85e verjaardag komt Jane Goodall PhD, DBE (Founder of the Jane Goodall Institute & UN Messenger of Peace) voor drie dagen naar Nederland. Met het Jane Goodall Institute spoort zij jong en oud over de hele wereld aan tot bescherming en behoud van de natuur op onze planeet. We zijn zeer vereerd om met haar samen te werken bij het Lunar Institute.

Tijdens een (Engelstalige) intieme lunchbijeenkomst op het Service Station van Fresh Forward op zaterdag 7 december (12.15-15.30 u) vertelt zij over haar levenswerk, haar ‘Reasons for hope’, maar ook over het leiderschap dat nodig is om een toekomst veilig te stellen voor onze kinderen. Er is ruim de gelegenheid om ook echt in gesprek te gaan.

Frans Lanting

© Frans Lanting / lanting.com

Jane Goodall wordt vergezeld door de wereldberoemde natuurfotograaf Frans Lanting.

Met beelden brengt hij net als Jane zijn passie en bezorgdheid over voor de natuur en zet hij zich in voor het samenbrengen van mens en dier.

Visie

De visie van Dr Jane Goodall past naadloos bij de belangrijkste thema’s van Lunar. Het LUNAR Impact programma draait om het vormgeven van meaningful business en het reikt handvatten aan om als leiders bij te dragen aan positieve vooruitgang. Lunar richt zich met al haar werk op honger naar meer kennis en inspiratie, gebracht door spraakmakende voorlopers. In het LUNAR Changemaker programma staat voor de deelnemende toekomstige leiders het werken vanuit bevlogenheid centraal, en men leert grensverleggend vooruit te denken én te doen.

Inschrijving

Een unieke kans om met deze 2 pioniers in gesprek te gaan. We kunnen een maximum aantal mensen toelaten. Na aanmelding valt er altijd een definitieve bevestiging. Wij vragen een bijdrage van € 200 welke ten goede komt aan het Jane Goodall Instituut. Voor deelnemers van de Lunar Community, is dit event kosteloos. Een vrijwillige bijdrage aan het Instituut wordt op prijs gesteld door middel van een donatie dit kan hier worden gedaan ofwel een bijdrage aan een van de projecten. Voor een overzicht van de projecten:  Afrika projectenoverzicht.

 

Gerelateerd

Meer items
6 Apr 20

Changemaker Mindset 2020

Hoe inspireer, mobiliseer en motiveer ik de talenten van nu om vanuit focus, nieuwsgierigheid en aandacht impact te maken en anderen in beweging te brengen? Een programma waarin je (nog meer) exponentieel vooruit gaat denken en vooral doen.

Lees meer

9 Dec 19

Introductie Changemaker Mindset

Een voorproefje voor het uitgebreide en meerdaagse programma dat we jaarlijks vanuit Lunar aanbieden.

Lees meer

10 Feb 20

Free Minds Dinner met Gerard Dielessen NOC*NSF

In gesprek met bijzondere gasten, op 10 februari 2020 met Gerard Dielessen NOC*NSF over de Olympische spelen 2020 en op 2 september 2020 met Duncan Stutterheim oprichter ID&T.

Lees meer