LUNAR livestream met Tim Koldenhof

8 okt 20

LOCATIE: Online streaming
14.30 - 15.00 uur


PRIJS: Gratis

LUNAR livestream met Tim Koldenhof

Het succes van een restaurant met alleen toetjes, escapisme in optima forma?

Een restaurant waar je alleen maar toetjes kunt eten. En niet zomaar toetjes, maar zeven exclusieve gangen uit handen van toppatissiers. Terwijl de meeste horecozaken het in deze tijd ontzettend zwaar hebben, is het na een succesvolle eerste pop-up editie inmiddels mogelijk om voor het tweede seizoen een tafelje te reserveren. Maar door het enorme succes ben je op z’n vroegst pas in januari aan de beurt. Is dit escapisme in optima forma? Een avondje verwennerij, je toetjesdromen waarmaken?

Tim Koldenhof – ondernemer, eigenaar van een eventbureau én de bedenker van dit toetjesconcept – is te gast in de LUNAR Livestream. Hoe kwam hij op het idee? Op welke behoeftes speelt hij in? Waarom is het zo’n enorm succes geworden? En wat kunnen we van deze creatieve ondernemer opsteken?

Gratis registreren voor de livestream met Tim Koldenhof?

Op 8 oktober gaat Niels Hansen om 14.30 uur live in gesprek met Tim Koldenhof van de Dessertclub. Of wil je Tim zelf iets vragen? Registreer je hier voor gratis deelname en ontvang van ons de deelnamelink voor de livestream.

Gerelateerd

Meer items
1 Jan 24

Gilde Programma 2024

Het LUNAR Gilde Programma is een bewustwordingsprogramma dat gaat over het werkelijk zijn van een leider. Je doet nieuwe perspectieven op en krijgt kraakhelder in beeld waar je voor wil staan en wie je als leider bent. Je leert van ‘oude meesters’: topbestuurders, directeuren en experts die hun ervaringen en persoonlijke dilemma’s met je delen.

Lees meer

27 Nov 23

Toekomstbestendige organisaties: jaarlijkse blik op mentale mindset in de maatschappij

Event voor de Community of Free Minds. Een jaarlijkse blik op de mentale mindset in de maatschappij.

Lees meer

12 Oct 23

Ethiek en moraliteit: van standpunten naar uitgangspunten

Event voor de Community of Free Minds. Over de moeilijke worsteling rondom de thema’s ethiek en moraliteit.

Lees meer