LUNAR livestream met Tim Koldenhof

8 okt 20

LOCATIE: Online streaming
14.30 - 15.00 uur


PRIJS: Gratis

LUNAR livestream met Tim Koldenhof

Het succes van een restaurant met alleen toetjes, escapisme in optima forma?

Een restaurant waar je alleen maar toetjes kunt eten. En niet zomaar toetjes, maar zeven exclusieve gangen uit handen van toppatissiers. Terwijl de meeste horecozaken het in deze tijd ontzettend zwaar hebben, is het na een succesvolle eerste pop-up editie inmiddels mogelijk om voor het tweede seizoen een tafelje te reserveren. Maar door het enorme succes ben je op z’n vroegst pas in januari aan de beurt. Is dit escapisme in optima forma? Een avondje verwennerij, je toetjesdromen waarmaken?

Tim Koldenhof – ondernemer, eigenaar van een eventbureau én de bedenker van dit toetjesconcept – is te gast in de LUNAR Livestream. Hoe kwam hij op het idee? Op welke behoeftes speelt hij in? Waarom is het zo’n enorm succes geworden? En wat kunnen we van deze creatieve ondernemer opsteken?

Gratis registreren voor de livestream met Tim Koldenhof?

Op 8 oktober gaat Niels Hansen om 14.30 uur live in gesprek met Tim Koldenhof van de Dessertclub. Of wil je Tim zelf iets vragen? Registreer je hier voor gratis deelname en ontvang van ons de deelnamelink voor de livestream.

Gerelateerd

Meer items
23 May 23

Free Minds in business – de kracht van magie en wijsheid

Onverwachte ontmoetingen en ervaringen met mensen en onderwerpen waarvan je van tevoren niet wist dat dit je verder ging brengen. Via de rauwe randjes van de samenleving, ontmoetingen met bijzondere mensen (zoals bijzondere musici, kunstenaars en ondernemers), gaan we op zoek naar de magische aspecten van leiderschap.

Lees meer

23 Jan 23

Humanification of business and organisation

In deze module gaan we op zoek naar de toekomst en betekenis van werk en organisaties. We verkennen nieuwe invalshoeken zoals het belang van rituelen, flow, vitaliteit en wellbeing. Na deze module weet je hoe de systeem- en de mensdynamiek elkaar kunnen versterken.

Lees meer

21 Sep 22

Sharpen the Saw

Sharpen the saw. Over het behouden, verfijnen en verrijken van je grootste leiderschapsbron: jijzelf. Je (her-) ontdekt wat jouw drijfveren en waarden zijn, en hoe je je als leider mentaal en gedragsmatig verder kunt ontwikkelen.

Lees meer