LUNAR Livestream met Marcel van Wing

19 nov 20

LOCATIE: Online streaming
15.00 - 15.30 uur


PRIJS: Gratis

LUNAR Livestream met Marcel van Wing

Margarine met een missie

Een aantal jaren geleden woonde hij in Indonesië en heeft Marcel het oerwoud gezien toen het nog oerwoud was. In de periode tussen 1995 en 2015 is het oerwoud verwoest, dat is in nog minder dan een generatie. De missie van Marcel is dat de industrie aan de vraag naar palmolie kan voldoen zonder dat er regenwoud wordt verwoest. Daarnaast wil hij op een positieve manier bijdragen, door enerzijds de vraag naar palmolie te verminderen en anderzijds de discussie aan te wakkeren. In margarine zit vaak veel palmolie verwerkt. Dit vond hij dus een goede categorie om mee te starten. In de margarine van The Flower Farm is palmolie vervangen door shea boter, een alternatief waarvoor niet wordt ontbost.

Marcel van Wing is de man achter het duurzame merk, The Flower Farm. Marcel heeft een achtergrond in de reclame. In gesprek over strijdlust. Margarine met een missie: Wij zetten ons in tegen de ontbossing van tropisch regenwoud door niet duurzame palmolie plantages. De margarine is 100% plantaardig en de palmolie is vervangen door een alternatief waarvoor niet is ontbost: Shea boter.

Gratis registreren voor de livestream met Marcel van Wing?

Op 19 november gaat Niels Hansen om 15.00 uur live in gesprek met Marcel van Wing van The Flower Farm. Kijk en luister je ook mee? Of wil je Marcel zelf iets vragen? Registreer je hier voor gratis deelname en ontvang van ons de deelnamelink voor de livestream.

Gerelateerd

Meer items
15 Oct 24

ZUURSTOF voor leiders

Op speciaal verzoek van meerdere oud-deelnemers aan onze LUNAR-programma’s Impact, Gilde en Changemakers, organiseren wij een eenmalige alumni-module: ZUURSTOF voor leiders.

Lees meer

4 Nov 24

Leadership Circle – november 2024

Het Community event voor CEO’s, directeuren en bestuurders

Lees meer

15 Oct 24

Community Event voor HR directeuren – Oktober 2024

Het community event voor HR-directeuren.

Lees meer