LUNAR Livestream met Marcel van Wing

19 nov 20

LOCATIE: Online streaming
15.00 - 15.30 uur


PRIJS: Gratis

LUNAR Livestream met Marcel van Wing

Margarine met een missie

Een aantal jaren geleden woonde hij in Indonesië en heeft Marcel het oerwoud gezien toen het nog oerwoud was. In de periode tussen 1995 en 2015 is het oerwoud verwoest, dat is in nog minder dan een generatie. De missie van Marcel is dat de industrie aan de vraag naar palmolie kan voldoen zonder dat er regenwoud wordt verwoest. Daarnaast wil hij op een positieve manier bijdragen, door enerzijds de vraag naar palmolie te verminderen en anderzijds de discussie aan te wakkeren. In margarine zit vaak veel palmolie verwerkt. Dit vond hij dus een goede categorie om mee te starten. In de margarine van The Flower Farm is palmolie vervangen door shea boter, een alternatief waarvoor niet wordt ontbost.

Marcel van Wing is de man achter het duurzame merk, The Flower Farm. Marcel heeft een achtergrond in de reclame. In gesprek over strijdlust. Margarine met een missie: Wij zetten ons in tegen de ontbossing van tropisch regenwoud door niet duurzame palmolie plantages. De margarine is 100% plantaardig en de palmolie is vervangen door een alternatief waarvoor niet is ontbost: Shea boter.

Gratis registreren voor de livestream met Marcel van Wing?

Op 19 november gaat Niels Hansen om 15.00 uur live in gesprek met Marcel van Wing van The Flower Farm. Kijk en luister je ook mee? Of wil je Marcel zelf iets vragen? Registreer je hier voor gratis deelname en ontvang van ons de deelnamelink voor de livestream.

Gerelateerd

Meer items
23 May 23

Free Minds in business – de kracht van magie en wijsheid

Onverwachte ontmoetingen en ervaringen met mensen en onderwerpen waarvan je van tevoren niet wist dat dit je verder ging brengen. Via de rauwe randjes van de samenleving, ontmoetingen met bijzondere mensen (zoals bijzondere musici, kunstenaars en ondernemers), gaan we op zoek naar de magische aspecten van leiderschap.

Lees meer

23 Jan 23

Humanification of business and organisation

In deze module gaan we op zoek naar de toekomst en betekenis van werk en organisaties. We verkennen nieuwe invalshoeken zoals het belang van rituelen, flow, vitaliteit en wellbeing. Na deze module weet je hoe de systeem- en de mensdynamiek elkaar kunnen versterken.

Lees meer

21 Sep 22

Sharpen the Saw

Sharpen the saw. Over het behouden, verfijnen en verrijken van je grootste leiderschapsbron: jijzelf. Je (her-) ontdekt wat jouw drijfveren en waarden zijn, en hoe je je als leider mentaal en gedragsmatig verder kunt ontwikkelen.

Lees meer