LUNAR Livestream met Marcel van Wing

19 nov 20

LOCATIE: Online streaming
15.00 - 15.30 uur


PRIJS: Gratis

LUNAR Livestream met Marcel van Wing

Margarine met een missie

Een aantal jaren geleden woonde hij in Indonesië en heeft Marcel het oerwoud gezien toen het nog oerwoud was. In de periode tussen 1995 en 2015 is het oerwoud verwoest, dat is in nog minder dan een generatie. De missie van Marcel is dat de industrie aan de vraag naar palmolie kan voldoen zonder dat er regenwoud wordt verwoest. Daarnaast wil hij op een positieve manier bijdragen, door enerzijds de vraag naar palmolie te verminderen en anderzijds de discussie aan te wakkeren. In margarine zit vaak veel palmolie verwerkt. Dit vond hij dus een goede categorie om mee te starten. In de margarine van The Flower Farm is palmolie vervangen door shea boter, een alternatief waarvoor niet wordt ontbost.

Marcel van Wing is de man achter het duurzame merk, The Flower Farm. Marcel heeft een achtergrond in de reclame. In gesprek over strijdlust. Margarine met een missie: Wij zetten ons in tegen de ontbossing van tropisch regenwoud door niet duurzame palmolie plantages. De margarine is 100% plantaardig en de palmolie is vervangen door een alternatief waarvoor niet is ontbost: Shea boter.

Gratis registreren voor de livestream met Marcel van Wing?

Op 19 november gaat Niels Hansen om 15.00 uur live in gesprek met Marcel van Wing van The Flower Farm. Kijk en luister je ook mee? Of wil je Marcel zelf iets vragen? Registreer je hier voor gratis deelname en ontvang van ons de deelnamelink voor de livestream.

Gerelateerd

Meer items
1 Jan 24

Gilde Programma 2024

Het LUNAR Gilde Programma is een bewustwordingsprogramma dat gaat over het werkelijk zijn van een leider. Je doet nieuwe perspectieven op en krijgt kraakhelder in beeld waar je voor wil staan en wie je als leider bent. Je leert van ‘oude meesters’: topbestuurders, directeuren en experts die hun ervaringen en persoonlijke dilemma’s met je delen.

Lees meer

27 Nov 23

Toekomstbestendige organisaties: jaarlijkse blik op mentale mindset in de maatschappij

Event voor de Community of Free Minds. Een jaarlijkse blik op de mentale mindset in de maatschappij.

Lees meer

12 Oct 23

Ethiek en moraliteit: van standpunten naar uitgangspunten

Event voor de Community of Free Minds. Over de moeilijke worsteling rondom de thema’s ethiek en moraliteit.

Lees meer