Lunar Livestream met Maarten Reijgersberg

15 okt 20

LOCATIE: Online streaming
15.00 - 15.30 uur


PRIJS: Gratis

Lunar Livestream met Maarten Reijgersberg

De rol van virtual humans in de (nabije) toekomst

Ze heet Esther, is 29 jaar, komt uit Zweden en woont nu in Rotterdam. Maar… Ze is is niet echt en is gemaakt van bits en bytes. Oftewel, ze is een virtual human. En met behulp van animatie- en deepfake-technologie komt ze tot leven. Daarmee is ze de allereerste échte virtuele influencer van Nederland. Ze heeft bijna 50.000 volgers op Instagram en is sinds kort ook brand ambassador voor Postillion hotels.

Tijdens deze Livestream praat Niels over Esther met Maarten Reijgersberg, de eindbaas van RauwCC – een Rotterdams communicatiebureau – én de bedenker van Esther. Hoe zit dat precies met Esther en welke droom heeft hij voor deze bijzondere dame bedacht? Welke rol spelen virtual humans in de (nabije) toekomst? En waar zitten de kansen voor merken en organisaties?

Gratis registreren voor de livestream met Maarten Reijgersberg?

Op 15 oktober gaat Niels Hansen om 15.00 uur live in gesprek met Maarten Reijgersberg van RauwCC. Kijk en luister je ook mee? Of wil je Maarten zelf iets vragen? Registreer je hier voor gratis deelname en ontvang van ons de deelnamelink voor de livestream.

Gerelateerd

Meer items
1 Jan 24

Gilde Programma 2024

Het LUNAR Gilde Programma is een bewustwordingsprogramma dat gaat over het werkelijk zijn van een leider. Je doet nieuwe perspectieven op en krijgt kraakhelder in beeld waar je voor wil staan en wie je als leider bent. Je leert van ‘oude meesters’: topbestuurders, directeuren en experts die hun ervaringen en persoonlijke dilemma’s met je delen.

Lees meer

27 Nov 23

Toekomstbestendige organisaties: jaarlijkse blik op mentale mindset in de maatschappij

Event voor de Community of Free Minds. Een jaarlijkse blik op de mentale mindset in de maatschappij.

Lees meer

12 Oct 23

Ethiek en moraliteit: van standpunten naar uitgangspunten

Event voor de Community of Free Minds. Over de moeilijke worsteling rondom de thema’s ethiek en moraliteit.

Lees meer