Lunar Livestream met Maarten Reijgersberg

15 okt 20

LOCATIE: Online streaming
15.00 - 15.30 uur


PRIJS: Gratis

Lunar Livestream met Maarten Reijgersberg

De rol van virtual humans in de (nabije) toekomst

Ze heet Esther, is 29 jaar, komt uit Zweden en woont nu in Rotterdam. Maar… Ze is is niet echt en is gemaakt van bits en bytes. Oftewel, ze is een virtual human. En met behulp van animatie- en deepfake-technologie komt ze tot leven. Daarmee is ze de allereerste échte virtuele influencer van Nederland. Ze heeft bijna 50.000 volgers op Instagram en is sinds kort ook brand ambassador voor Postillion hotels.

Tijdens deze Livestream praat Niels over Esther met Maarten Reijgersberg, de eindbaas van RauwCC – een Rotterdams communicatiebureau – én de bedenker van Esther. Hoe zit dat precies met Esther en welke droom heeft hij voor deze bijzondere dame bedacht? Welke rol spelen virtual humans in de (nabije) toekomst? En waar zitten de kansen voor merken en organisaties?

Gratis registreren voor de livestream met Maarten Reijgersberg?

Op 15 oktober gaat Niels Hansen om 15.00 uur live in gesprek met Maarten Reijgersberg van RauwCC. Kijk en luister je ook mee? Of wil je Maarten zelf iets vragen? Registreer je hier voor gratis deelname en ontvang van ons de deelnamelink voor de livestream.

Gerelateerd

Meer items
23 May 23

Free Minds in business – de kracht van magie en wijsheid

Onverwachte ontmoetingen en ervaringen met mensen en onderwerpen waarvan je van tevoren niet wist dat dit je verder ging brengen. Via de rauwe randjes van de samenleving, ontmoetingen met bijzondere mensen (zoals bijzondere musici, kunstenaars en ondernemers), gaan we op zoek naar de magische aspecten van leiderschap.

Lees meer

23 Jan 23

Humanification of business and organisation

In deze module gaan we op zoek naar de toekomst en betekenis van werk en organisaties. We verkennen nieuwe invalshoeken zoals het belang van rituelen, flow, vitaliteit en wellbeing. Na deze module weet je hoe de systeem- en de mensdynamiek elkaar kunnen versterken.

Lees meer

21 Sep 22

Sharpen the Saw

Sharpen the saw. Over het behouden, verfijnen en verrijken van je grootste leiderschapsbron: jijzelf. Je (her-) ontdekt wat jouw drijfveren en waarden zijn, en hoe je je als leider mentaal en gedragsmatig verder kunt ontwikkelen.

Lees meer