Lunar Livestream met Maarten Reijgersberg

15 okt 20

LOCATIE: Online streaming
15.00 - 15.30 uur


PRIJS: Gratis

Lunar Livestream met Maarten Reijgersberg

De rol van virtual humans in de (nabije) toekomst

Ze heet Esther, is 29 jaar, komt uit Zweden en woont nu in Rotterdam. Maar… Ze is is niet echt en is gemaakt van bits en bytes. Oftewel, ze is een virtual human. En met behulp van animatie- en deepfake-technologie komt ze tot leven. Daarmee is ze de allereerste échte virtuele influencer van Nederland. Ze heeft bijna 50.000 volgers op Instagram en is sinds kort ook brand ambassador voor Postillion hotels.

Tijdens deze Livestream praat Niels over Esther met Maarten Reijgersberg, de eindbaas van RauwCC – een Rotterdams communicatiebureau – én de bedenker van Esther. Hoe zit dat precies met Esther en welke droom heeft hij voor deze bijzondere dame bedacht? Welke rol spelen virtual humans in de (nabije) toekomst? En waar zitten de kansen voor merken en organisaties?

Gratis registreren voor de livestream met Maarten Reijgersberg?

Op 15 oktober gaat Niels Hansen om 15.00 uur live in gesprek met Maarten Reijgersberg van RauwCC. Kijk en luister je ook mee? Of wil je Maarten zelf iets vragen? Registreer je hier voor gratis deelname en ontvang van ons de deelnamelink voor de livestream.

Gerelateerd

Meer items
4 Nov 24

Leadership Circle – november 2024

Het Community event voor CEO’s, directeuren en bestuurders

Lees meer

15 Oct 24

Community Event voor HR directeuren – Oktober 2024

Het community event voor HR-directeuren.

Lees meer

30 Sep 24

LUNAR Free Minds Dinner – September 2024

Een bijzonder diner. Vanuit rust en ruimte gaan we met Johan van der Zanden in gesprek over urgente leiderschapsthema’s.

Lees meer