LUNAR Livestream met Erik Gerritsen

3 sep 20

LOCATIE: Online streaming
15.00 - 15.30 uur


PRIJS: Gratis

LUNAR Livestream met Erik Gerritsen

Welke rol speelt sport in de toekomst?

We leven in een tijd waarin steeds meer aandacht komt voor fysieke en mentale gezondheid. Welke rol speelt sport in de toekomst? Natuurlijk is sporten goed voor lichaam en geest, maar sportverenigingen en -bonden denken en doen verder dan dat. Zo stelde de Hockeybond aan het begin van de coronacrisis bijvoorbeeld hun clubhuizen beschikbaar voor basisscholen. Welke maatschappelijke en sociale bijdrage kan de sport nog meer leveren?

Erik Gerritsen is sinds 2014 de algemeen directeur  van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB). Hij werkte eerder voor onder andere als consultant bij BMC, Deloitte en Capgemini en heeft jarenlange ervaring op het gebied van sport en de publieke sector. Ook speelde hij jarenlang zelf in de Hoofdklasse voor Kampong en Amsterdam, hij is manager geweest van Jong Oranje Heren en hij is bestuurslid Tophockey bij Hockeyclub Amsterdam geweest.

Gratis registreren voor de livestream met Erik Gerritsen?

Op 3 september gaat Niels Hansen om 15.00 uur live in gesprek met Erik Gerritsen KNHB (Koninklijke Nederlandse Hockey Bond). Kijk en luister je ook actief mee? Of wil je Erik zelf iets vragen? Registreer je hier voor gratis deelname en ontvang van ons de deelnamelink voor de livestream.

 

Gerelateerd

Meer items
4 Nov 24

Leadership Circle – november 2024

Het Community event voor CEO’s, directeuren en bestuurders

Lees meer

15 Oct 24

Community Event voor HR directeuren – Oktober 2024

Het community event voor HR-directeuren.

Lees meer

30 Sep 24

LUNAR Free Minds Dinner – September 2024

Een bijzonder diner. Vanuit rust en ruimte gaan we met Johan van der Zanden in gesprek over urgente leiderschapsthema’s.

Lees meer