LUNAR Livestream met Erik Gerritsen

3 sep 20

LOCATIE: Online streaming
15.00 - 15.30 uur


PRIJS: Gratis

LUNAR Livestream met Erik Gerritsen

Welke rol speelt sport in de toekomst?

We leven in een tijd waarin steeds meer aandacht komt voor fysieke en mentale gezondheid. Welke rol speelt sport in de toekomst? Natuurlijk is sporten goed voor lichaam en geest, maar sportverenigingen en -bonden denken en doen verder dan dat. Zo stelde de Hockeybond aan het begin van de coronacrisis bijvoorbeeld hun clubhuizen beschikbaar voor basisscholen. Welke maatschappelijke en sociale bijdrage kan de sport nog meer leveren?

Erik Gerritsen is sinds 2014 de algemeen directeur  van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB). Hij werkte eerder voor onder andere als consultant bij BMC, Deloitte en Capgemini en heeft jarenlange ervaring op het gebied van sport en de publieke sector. Ook speelde hij jarenlang zelf in de Hoofdklasse voor Kampong en Amsterdam, hij is manager geweest van Jong Oranje Heren en hij is bestuurslid Tophockey bij Hockeyclub Amsterdam geweest.

Gratis registreren voor de livestream met Erik Gerritsen?

Op 3 september gaat Niels Hansen om 15.00 uur live in gesprek met Erik Gerritsen KNHB (Koninklijke Nederlandse Hockey Bond). Kijk en luister je ook actief mee? Of wil je Erik zelf iets vragen? Registreer je hier voor gratis deelname en ontvang van ons de deelnamelink voor de livestream.

 

Gerelateerd

Meer items
23 May 23

Free Minds in business – de kracht van magie en wijsheid

Onverwachte ontmoetingen en ervaringen met mensen en onderwerpen waarvan je van tevoren niet wist dat dit je verder ging brengen. Via de rauwe randjes van de samenleving, ontmoetingen met bijzondere mensen (zoals bijzondere musici, kunstenaars en ondernemers), gaan we op zoek naar de magische aspecten van leiderschap.

Lees meer

23 Jan 23

Humanification of business and organisation

In deze module gaan we op zoek naar de toekomst en betekenis van werk en organisaties. We verkennen nieuwe invalshoeken zoals het belang van rituelen, flow, vitaliteit en wellbeing. Na deze module weet je hoe de systeem- en de mensdynamiek elkaar kunnen versterken.

Lees meer

21 Sep 22

Sharpen the Saw

Sharpen the saw. Over het behouden, verfijnen en verrijken van je grootste leiderschapsbron: jijzelf. Je (her-) ontdekt wat jouw drijfveren en waarden zijn, en hoe je je als leider mentaal en gedragsmatig verder kunt ontwikkelen.

Lees meer