LUNAR Livestream met Bart de Ridder

10 sep 20

LOCATIE: Online streaming
15.00 - 15.30 uur


PRIJS: Gratis

LUNAR Livestream met Bart de Ridder

Hoe kijken jongeren naar de toekomst?

Door de bril van ons eigen Futurise®-trendmodel zien we de wereld de komende jaren significant veranderen. Dit hebben we vertaald naar 6 grote thema’s voor dit decennium. Maar hoe kijken jongeren naar de toekomst? Wat zijn de belangrijkste thema’s die bij hen spelen? En hoe communiceer je met jongeren, nu en in de toekomst?

Bart de Ridder is directeur van YoungWorks. “Wat wij als professionals, organisaties en merken aan jongeren vertellen en meegeven, heeft invloed op hoe zij hun toekomst zien. Op wat ze daarin belangrijk vinden, op wat ze willen bereiken en hoe ze dat proberen waar te maken. Wij willen jongeren niet alleen begrijpen en beïnvloeden, maar onze klanten ook inspireren en helpen om een positieve impact te realiseren op het leven van jongeren.”

Gratis registreren voor de livestream met Bart de Ridder?

Op 10 september gaat Niels Hansen om 15.00 uur live in gesprek met Bart de Ridder van YoungWorks. Kijk en luister je ook actief mee? Of wil je Bart zelf iets vragen? Registreer je hier voor gratis deelname en ontvang van ons de deelnamelink voor de livestream.

 

Gerelateerd

Meer items
23 May 23

Free Minds in business – de kracht van magie en wijsheid

Onverwachte ontmoetingen en ervaringen met mensen en onderwerpen waarvan je van tevoren niet wist dat dit je verder ging brengen. Via de rauwe randjes van de samenleving, ontmoetingen met bijzondere mensen (zoals bijzondere musici, kunstenaars en ondernemers), gaan we op zoek naar de magische aspecten van leiderschap.

Lees meer

23 Jan 23

Humanification of business and organisation

In deze module gaan we op zoek naar de toekomst en betekenis van werk en organisaties. We verkennen nieuwe invalshoeken zoals het belang van rituelen, flow, vitaliteit en wellbeing. Na deze module weet je hoe de systeem- en de mensdynamiek elkaar kunnen versterken.

Lees meer

21 Sep 22

Sharpen the Saw

Sharpen the saw. Over het behouden, verfijnen en verrijken van je grootste leiderschapsbron: jijzelf. Je (her-) ontdekt wat jouw drijfveren en waarden zijn, en hoe je je als leider mentaal en gedragsmatig verder kunt ontwikkelen.

Lees meer