LUNAR Livestream met Bart de Ridder

10 sep 20

LOCATIE: Online streaming
15.00 - 15.30 uur


PRIJS: Gratis

LUNAR Livestream met Bart de Ridder

Hoe kijken jongeren naar de toekomst?

Door de bril van ons eigen Futurise®-trendmodel zien we de wereld de komende jaren significant veranderen. Dit hebben we vertaald naar 6 grote thema’s voor dit decennium. Maar hoe kijken jongeren naar de toekomst? Wat zijn de belangrijkste thema’s die bij hen spelen? En hoe communiceer je met jongeren, nu en in de toekomst?

Bart de Ridder is directeur van YoungWorks. “Wat wij als professionals, organisaties en merken aan jongeren vertellen en meegeven, heeft invloed op hoe zij hun toekomst zien. Op wat ze daarin belangrijk vinden, op wat ze willen bereiken en hoe ze dat proberen waar te maken. Wij willen jongeren niet alleen begrijpen en beïnvloeden, maar onze klanten ook inspireren en helpen om een positieve impact te realiseren op het leven van jongeren.”

Gratis registreren voor de livestream met Bart de Ridder?

Op 10 september gaat Niels Hansen om 15.00 uur live in gesprek met Bart de Ridder van YoungWorks. Kijk en luister je ook actief mee? Of wil je Bart zelf iets vragen? Registreer je hier voor gratis deelname en ontvang van ons de deelnamelink voor de livestream.

 

Gerelateerd

Meer items
27 Feb 24

ZUURSTOF HOE ORGANISATIES IN BEWEGING KOMEN

Lees meer

1 Jan 24

Gilde Programma 2024

Het LUNAR Gilde Programma is een bewustwordingsprogramma dat gaat over het werkelijk zijn van een leider. Je doet nieuwe perspectieven op en krijgt kraakhelder in beeld waar je voor wil staan en wie je als leider bent. Je leert van ‘oude meesters’: topbestuurders, directeuren en experts die hun ervaringen en persoonlijke dilemma’s met je delen.

Lees meer

27 Nov 23

De battle for talent vanuit het perspectief van de (veranderende) tijdgeest

Event voor de Community of Free Minds. Een jaarlijkse blik op de mentale mindset in de maatschappij.

Lees meer