Impact Circles

Programma’s voor nieuwsgierige leiders, die positief en ondernemend met verandering en vooruitgang willen omgaan. Pioniers, bouwers, aanjagers op zoek naar nieuwe kennis, nieuwe verbindingen en toepasbare inzichten voor zichzelf én hun organisatie.

3 jan 22

LUNAR Institute

Impact Circles

LUNAR Impact


ONTDEK DE SLEUTELS VOOR JOUW PERSOONLIJKE GROEI EN IMPACT

Op avontuurlijke wijze ondervind je de kennis waar je meestal niet aan toekomt maar wat je eigenlijk eerder had willen weten omdat het zowel persoonlijk als voor de organisatie van grote toegevoegde waarde is. Tijdens het programma gaan we ervaringsgericht ontdekken en toepassen; we gaan buiten de gebaande paden en openen nieuwe, verassende deuren. De kennis die je gaat ervaren zijn onderwerpen en thema’s die belangrijk zijn voor nu en de toekomst: (1) positieve psychologie, (2) neurowetenschappen (alle kennis rondom het brein en het hart), (3) mensgerichte technologie, en (4) de betekeniseconomie (de impact van zingeving, purpose en maatschappelijke relevantie).

Het LUNAR Impact-programma is bedoeld voor nieuwsgierige leiders, die verandering en vooruitgang omarmen. Pioniers, bouwers, aanjagers, op zoek naar nieuwe kennis, nieuwe verbindingen en toepasbare inzichten voor zichzelf en hun organisatie.

Gedurende1,5 jaar ga je aan de slag met een groep van circa 12 andere directeuren, bestuurders, ondernemers. Sluit je aan bij dit cross-industry netwerk van Free Minds in business.

In 1,5 jaar tijd zie je elkaar op verschillende momenten.

  • Dag 1: We verzamelen en starten in de avond met een bijzondere spreker, aansluitend diner en een overnachting
  • Dag 2: Een programma vanaf ca 8.30 uur, inclusief avond programma en overnachting
  • Dag 3: Een programma vanaf ca 8.30 uur . Om 15.30 uur ronden we af

Modules

Het LUNAR impact programma zal op onderstaande data plaatsvinden:

  • 24, 25 & 26 Januari 2022
  • 18, 19 en 20 Mei 2022
  • 21, 22 en 23 September 2022
  • 23, 24 en 25 Januari 2023
  • 23, 24 en 25 Mei 2023

Nieuwsgierig geworden of wil je meer informatie?

Lees hier meer over het LUNAR impact-progrmma.

 

Bekijk hier een aantal filmpjes van huidige deelnemers en neem contact op met Jempi Moens.

Mail: jempi@lunarinstitute.com

 

Gerelateerd

Meer items
13 Oct 21

Kantelpunt in leiderschap

De kansen en uitdagingen voor HR directors en wat is de impact an de veranderende wereld op leiderschap? Een bijeenkomst voor de LUNAR People Circle

Lees meer

22 Sep 21

De impact van de veranderende wereld en de toekomst

Inzichten vanuit verschillende perspectieven: van geopolitieke machtsverhoudingen tot technologie, innovatie en disruptie, filosofie en ethiek, psychologie en leiderschap, economie en futurologie.

Lees meer

11 Oct 21

Vitaliteit, vermenselijking en persoonlijke effectiviteit

Vanuit een persoonlijk perspectief en ontwikkeling (regie over je eigen leven en welzijn), maar ook in de context van de organisatie (medewerkers, vitaliteit op het werk) en de maatschappij.

Lees meer