LUNAR Free minds dinner met Jeanine Holscher CEO van Blokker

26 mei 21

VANAF 18.30, START 19.00 UUR

LOCATIE: Herberg het Mandelahuisje
Sixhavenweg 27, 1021 HG
Amsterdam


PRIJS: Kosteloos voor deelnemers van de Leadership Circle

Lunar Free Minds dinner

LUNAR Society – 250 jaar geleden organiseerde de Lunar Society maandelijks in Birmingham (Groot Brittannië) inspirerende diners tijdens de volle maan. Vrije geesten uit de werelden van kunst, wetenschap en bedrijfsleven kwamen bij elkaar. Denk aan Darwin, Wedgwood of James Watt. Hun nieuwe gedachten en oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen vormden al snel de basis voor de industriële revolutie.

LUNAR Institute pakt deze traditie weer op. Want ook nu is het belangrijk dat denkers en doeners, vanuit alle disciplines en denkrichtingen, oplossingen bedenken voor de meest prangende uitdagingen. LUNAR Free Minds Dinners zijn inspirerende diners tijdens de volle maan waarbij vrije geesten uit de werelden van bedrijfsleven, kunst en wetenschap bij elkaar aan een tafel komen.

En boven het glazen plafond hangt de volle maan. Net zoals dat 250 jaar geleden was bij de voorgangers van het Lunar Institute, de Britse Lunar Society. Illustere innovators als Darwin, Wedgwood en James Watt kwamen regelmatig bij volle maan bijeen om met open geest antwoorden te ontwikkelen voor de uitdagingen van die tijd. En dat is ook nu weer nodig: antwoorden, innovatie, open geest.

Gedurende de avond kun je met de hoofdgast onder andere praten over leiderschap,  de veranderende wereld, duurzaamheid of welk thema je ook maar graag aan zou willen dragen. Vanuit rust en ruimte om dieper met elkaar in gesprek te gaan en de echte vragen te stellen. En dat alles op één van de allermooiste locaties: de glazen serre van Herberg Het Mandelahuisje aan het IJ in hartje Amsterdam.

Trots en vereerd zijn we dat we op 26 mei 2020 Jeanine Holscher CEO van Blokker mogen verwelkomen.

Jeanine Holscher

Jeanine Holscher studeerde aan Nyenrode University en ging werken bij de Boston Consulting Group in Milaan. Toen ze terugkwam naar Nederland ging ze aan de slag bij HEMA. Daar werd de liefde voor retail geboren. Niet lang daarna besloot ze haar eigen bedrijf op te richten en verhuurde ze zichzelf als interim-manager. Bij bijna alle grotere retailers in Nederland heeft ze inmiddels gewerkt.

Die ervaring neemt ze mee nu ze – sinds oktober 2020 – de eerste vrouwelijke CEO is van Blokker. Van werken krijgt ze energie. Hoe druk Jeanine ook is – ‘s avonds is ze gewoon thuis en op zaterdag staat ze langs de lijn bij sportwedstrijden van haar kinderen en geniet ze van werken in haar moestuin. Tijd is volgens haar een kwestie van prioriteiten stellen.

Jeanine Holscher pleit voor kwetsbaarheid op het werk. “Als je écht jezelf bent, kun je eigenlijk niets fout doen’.

– bron Het Parool

Qeaux Qeaux Joanes

De hoofdgast wordt altijd begeleid door een betoverend goede muzikant. 

Voor deze avond zal Qeaux Qeaux Joanes aanwezig zijn een Nederlandse zangeres met mooie poëtische muziek. De zangeres omschrijft haar muziek als alternatieve rhythm and blues.

voor een impressie van haar muziek klik hier.

geïnteresseerd om aanwezig te zijn?

Graag nodigen we deelnemers van de Leadership Circle uit om aanwezig te zijn deze avond. We vragen je om een relatie met een vergelijkbaar profiel en interesse mee te nemen. Vanwege het beperkte aantal plekken kun je je aanmelden via Barbara.

Ik wil me aanmelden voor de LUNAR Community of Free Minds

Ben je nog niet aangesloten bij onze LUNAR Community of Free Minds maar zou je je willen aansluiten om ook in contact te komen met mensen met een vergelijkbaar profiel? Kijk hier voor meer info of meld je direct aan voor onze LUNAR Community of Free Minds.

Inschrijfformulier Community of Free Minds

Gerelateerd

Meer items
1 Jan 24

Gilde Programma 2024

Het LUNAR Gilde Programma is een bewustwordingsprogramma dat gaat over het werkelijk zijn van een leider. Je doet nieuwe perspectieven op en krijgt kraakhelder in beeld waar je voor wil staan en wie je als leider bent. Je leert van ‘oude meesters’: topbestuurders, directeuren en experts die hun ervaringen en persoonlijke dilemma’s met je delen.

Lees meer

27 Nov 23

De battle for talent vanuit het perspectief van de (veranderende) tijdgeest

Event voor de Community of Free Minds. Een jaarlijkse blik op de mentale mindset in de maatschappij.

Lees meer

12 Oct 23

Ethiek en moraliteit: van standpunten naar uitgangspunten

Event voor de Community of Free Minds. Over de moeilijke worsteling rondom de thema’s ethiek en moraliteit.

Lees meer