LUNAR Free Minds Dinner | september

12 sep 22

18.30 - 22.30 uur

LOCATIE: Herberg het Mandelahuisje
Sixhavenweg 27, 1021 HG
Amsterdam


PRIJS: kosteloos voor deelnemers van de Leadership Circle

LUNAR FREE MINDS DINNER

LUNAR Society – 250 jaar geleden organiseerde de Lunar Society maandelijks in Birmingham (Groot Brittannië) inspirerende diners tijdens de volle maan. Vrije geesten uit de werelden van kunst, wetenschap en bedrijfsleven kwamen bij elkaar. Denk aan Darwin, Wedgwood of James Watt. Hun nieuwe gedachten en oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen vormden al snel de basis voor de industriële revolutie.

LUNAR Institute pakt deze traditie weer op. Want ook nu is het belangrijk dat denkers en doeners, vanuit alle disciplines en denkrichtingen, oplossingen bedenken voor de meest prangende uitdagingen. LUNAR Free Minds Dinners zijn inspirerende diners tijdens de volle maan waarbij vrije geesten uit de werelden van bedrijfsleven, kunst en wetenschap bij elkaar aan een tafel komen.

En boven het glazen plafond hangt de volle maan. Net zoals dat 250 jaar geleden was bij de voorgangers van het LUNAR Institute om met open geest antwoorden te ontwikkelen voor de uitdagingen van die tijd. En dat is ook nu weer nodig: antwoorden, innovatie en open geest.

Tijdens het diner is er uitgebreid ruimte om met de hoofdgast in gesprek te gaan over leiderschap, social impact, de veranderende wereld en duurzaamheid. Vanuit rust en ruimte om dieper met elkaar in gesprek te gaan en de echte vragen te stellen. Met supergoed eten, goede wijnen, bijzondere muziek. En dat alles op één van de allermooiste locaties: de glazen serre van Herberg Het Mandelahuisje aan het IJ in hartje Amsterdam.

 

De gast van de avond

Verheugd zijn we om aan te mogen kondigen dat Marnix Geus, auteur en oprichter van The Present onze speciale gast zal zijn deze avond.

Marnix Geus

Marnix Geus is auteur van het ‘Het Idealenboek‘ – de opvolger van ‘Het Idealenboekje’ – en ‘MensenHandel‘.

Daarnaast is hij oprichter van The Present – een beweging die ondernemers verbindt met maatschappelijke initiatieven, waaronder projecten voor vluchtelingen, nieuwkomers en daklozen.

Marnix geeft vaak lezingen over zijn boeken, waarbij het in Het Idealenboek gaat om hoe je je idealen omzet in actie en Mensenhandel gaat over ondernemerschap en een pleidooi is voor ‘de mens centraal’. Daarnaast is hij mentor bij NLGroeit, een incubatorprogramma van de overheid dat de top-5% van Nederlandse ondernemers helpt om hun bedrijf op te schalen.

Tenslotte maakt Marnix deel uit van Blyde Benelux (B-Corp) , het nummer één pr-bureau in De BeNeLux voor duurzame merken & sociale ondernemingen.

https://www.marnixgeus.nl/

 

Julya Lo'ko

De hoofdgast wordt altijd begeleid door een betoverend goede muzikant.

Tijdens deze avond zal Julya Lo’ko de muzikale begeleiding doen. Julya Lo’ko is een Nederlandse zangeres van Moluks-Indonesische afkomst, bekend van de funkgroep Cheyenne. Julya Lo’ko heeft meerdere singles uitgebracht, in een musical gespeeld en ze staat regelmatig op de podia van Nederlandse theaters.

Maak hier alvast kennis met Julya Lo’ko

 

GEÏNTERESSEERD OM AANWEZIG TE ZIJN?

Graag nodigen we deelnemers van de Leadership Circle uit om aanwezig te zijn bij dit diner. We vragen je om een relatie met een vergelijkbaar profiel en interesse mee te nemen. Vanwege het beperkte aantal plekken loopt de aanmelding via Barbara.

Direct aanmelden voor onze community?

 

De community is exclusief toegankelijk voor professionals uit organisaties. Zzp’ers en consultants kunnen helaas niet deelnemen.

Gerelateerd

Meer items
23 May 23

Free Minds in business – de kracht van magie en wijsheid

Onverwachte ontmoetingen en ervaringen met mensen en onderwerpen waarvan je van tevoren niet wist dat dit je verder ging brengen. Via de rauwe randjes van de samenleving, ontmoetingen met bijzondere mensen (zoals bijzondere musici, kunstenaars en ondernemers), gaan we op zoek naar de magische aspecten van leiderschap.

Lees meer

23 Jan 23

Humanification of business and organisation

In deze module gaan we op zoek naar de toekomst en betekenis van werk en organisaties. We verkennen nieuwe invalshoeken zoals het belang van rituelen, flow, vitaliteit en wellbeing. Na deze module weet je hoe de systeem- en de mensdynamiek elkaar kunnen versterken.

Lees meer

21 Sep 22

Sharpen the Saw

Sharpen the saw. Over het behouden, verfijnen en verrijken van je grootste leiderschapsbron: jijzelf. Je (her-) ontdekt wat jouw drijfveren en waarden zijn, en hoe je je als leider mentaal en gedragsmatig verder kunt ontwikkelen.

Lees meer