LUNAR Free Minds Dinner | 10 oktober 2023

10 okt 23

18.30 - 22.30 uur

LOCATIE: Mandelahuisje
Sixhavenweg 27, 1021 HG
Amsterdam


PRIJS: Kosteloos voor deelnemers van de Community of Free Minds

LUNAR FREE MINDS DINNER

LUNAR Society – 250 jaar geleden organiseerde de Lunar Society maandelijks in Birmingham (Groot Brittannië) inspirerende diners tijdens de volle maan. Vrije geesten uit de werelden van kunst, wetenschap en bedrijfsleven kwamen bij elkaar. Denk aan Darwin, Wedgwood of James Watt. Hun nieuwe gedachten en oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen vormden al snel de basis voor de industriële revolutie.

LUNAR Institute pakt deze traditie weer op. Want ook nu is het belangrijk dat denkers en doeners, vanuit alle disciplines en denkrichtingen, oplossingen bedenken voor de meest prangende uitdagingen. LUNAR Free Minds Dinners zijn inspirerende diners tijdens de volle maan waarbij vrije geesten uit de werelden van bedrijfsleven, kunst en wetenschap bij elkaar aan een tafel komen.

En boven het glazen plafond hangt de volle maan. Net zoals dat 250 jaar geleden was bij de voorgangers van het LUNAR Institute om met open geest antwoorden te ontwikkelen voor de uitdagingen van die tijd. En dat is ook nu weer nodig: antwoorden, innovatie en open geest.

Tijdens het diner is er uitgebreid ruimte om met de hoofdgast in gesprek te gaan over leiderschap, social impact, de veranderende wereld en duurzaamheid. Vanuit rust en ruimte om dieper met elkaar in gesprek te gaan en de echte vragen te stellen. Met supergoed eten, goede wijnen en bijzondere muziek. En dat alles op een verrassende locatie.

 

De gast van de avond

Voor deze avond mogen wij Timo Hoogeboom verwelkomen.

Timo Hoogeboom

Timo Hoogeboom wist HAK succesvol om te bouwen van een traditioneel groenteconservenbedrijf in de Benelux dat groente verkocht voor de maaltijd met ‘aardappelen, groenten en vlees’, naar een moderne Europese speler die ook groenten in stazak en koelverse producten verkoopt. Een bedrijf dat een voortrekkersrol vervult in plantaardige voeding en duurzame lokale teelt. Timo heeft onlangs het stokje overgedragen als CEO maar wist HAK met een langetermijnstrategie gericht op duurzaamheid, waardecreatie en differentiatie naar een volgend niveau te brengen.

Timo gaat graag met jullie in gesprek over duurzaamheid, het toevoegen van waarde en het belang van een langetermijnstrategie.

Berenice van Leer

De hoofdgast wordt altijd begeleid door een betoverend goede muzikant. Deze avond luisteren we naar Berenice van Leer. Samen met gitarist Pascal Voorbraak brengt ze in een intieme setting een mix van eigen werk en liedjes van andere artiesten die haar inspireren. Haar doorleefde stem neemt je mee op reis door haar rijke muzikale wereld. Om een sfeer te creëren waarin Sade, Joni Mitchell en Sharon Jones prachtig samensmelten. Hier is meer informatie te lezen.

artwork “From Silence”

GEÏNTERESSEERD OM AANWEZIG TE ZIJN?

Graag nodigen we deelnemers van de Community of Free Minds uit om aanwezig te zijn bij dit diner. We vragen je om een relatie met een vergelijkbaar profiel en interesse mee te nemen. Vanwege het beperkte aantal plekken loopt de aanmelding via Barbara.

Direct aanmelden voor onze community?

Inschrijfformulier Community of Free Minds

 

De community is exclusief toegankelijk voor professionals uit organisaties. Zzp’ers en consultants kunnen helaas niet deelnemen.

Gerelateerd

Meer items
1 Jan 24

Gilde Programma 2024

Het LUNAR Gilde Programma is een bewustwordingsprogramma dat gaat over het werkelijk zijn van een leider. Je doet nieuwe perspectieven op en krijgt kraakhelder in beeld waar je voor wil staan en wie je als leider bent. Je leert van ‘oude meesters’: topbestuurders, directeuren en experts die hun ervaringen en persoonlijke dilemma’s met je delen.

Lees meer

27 Nov 23

Toekomstbestendige organisaties: jaarlijkse blik op mentale mindset in de maatschappij

Event voor de Community of Free Minds. Een jaarlijkse blik op de mentale mindset in de maatschappij.

Lees meer

12 Oct 23

Ethiek en moraliteit: van standpunten naar uitgangspunten

Event voor de Community of Free Minds. Over de moeilijke worsteling rondom de thema’s ethiek en moraliteit.

Lees meer