LUNAR Free Minds Dinner – Juni 2024

19 jun 24

18.30-22.30 uur

LOCATIE: Fresh Forward
Larenseweg 279, 1222 HJ
Hilversum


PRIJS: Kosteloos voor deelnemers van de Leadership Circle

LUNAR Free Minds Dinner – Juni 2024

LUNAR Free Minds Dinner

LUNAR Society – 250 jaar geleden organiseerde de Lunar Society maandelijks in Birmingham (Groot Brittannië) inspirerende diners tijdens de volle maan. Vrije geesten uit de werelden van kunst, wetenschap en bedrijfsleven kwamen bij elkaar. Denk aan Darwin, Wedgwood of James Watt. Hun nieuwe gedachten en oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen vormden al snel de basis voor de industriële revolutie.

LUNAR Institute pakt deze traditie weer op. Want ook nu is het belangrijk dat denkers en doeners, vanuit alle disciplines en denkrichtingen, oplossingen bedenken voor de meest prangende uitdagingen. LUNAR Free Minds Dinners zijn inspirerende diners waarbij vrije geesten uit de werelden van bedrijfsleven, kunst en

Met open geest ontwikkelen we antwoorden voor de uitdagingen van die tijd. En dat is ook nu weer nodig: antwoorden, innovatie en open geest.

Tijdens het diner is er uitgebreid ruimte om met de hoofdgast in gesprek te gaan over leiderschap, social impact, de veranderende wereld en duurzaamheid. Vanuit rust en ruimte om dieper met elkaar in gesprek te gaan en de echte vragen te stellen. Met heerlijk eten en bijzondere muziek.

 

De gast van de avond

Verheugd zijn we om aan te mogen kondigen dat Henk Jan Beltman (Impact Entrepreneur) onze speciale gast zal zijn deze avond.

Henk-Jan Beltman

Henk Jan Beltman is een bevlogen impact ondernemer. Hij was tot anderhalf jaar geleden Chief Chocolate Officer en (12 jaar) mede-eigenaar van Tony’s Chocolonely. Hij heeft laten zien dat een stevige purpose – de chocolade industrie slaafvrij maken – en commercieel succes goed kunnen samengaan. Ondertussen zit Henk Jan niet stil en zet hij zich in voor andere impact-initiatieven zoals de Sheltersuit Foundation en Nohousewine. Hij gaat met ons in gesprek over zijn avontuurlijke en bevlogen journey, inclusief de hobbels en uitdagingen.

Henk Jan Beltman

“De schommelstoeltest zou het leidende criterium moeten zijn voor iedere keuze die je ooit maakt. Zeg vaak nee, en overtref verwachtingen als je ergens voor gaat. Definieer wedstrijd(jes) en win ze samen! Geniet; If it aint fun, why do it. Jouw persoonlijke drijfveren dienen overeen te komen met die van de organisatie/ het team waar je onderdeel van uitmaakt. Mijn persoonlijke drijfveer is ZORGEN VOOR, mijn ambitie is dat ik TROTS wil kunnen zijn. Een dagelijkse motivatie als ik in de spiegel kijk.

De term ‘social enterprise’ is een pleonasme – bedrijven MOETEN de wereld een mooiere plek maken. Bedrijven die geen invloed hebben op de status van planeet noch maatschappij zijn stilstaand water. De uitputting van onze prachtige planeet is onze verantwoordelijkheid, en economische groei helpt daar echt niet bij!

Hoe het denken in procenten de grondoorzaak van financiële ongelijkheid is. Van maatschappelijke ongelijkheid. Rijkdom en hoog opgeleid zijn komt met een enorme verantwoordelijkheid. Als we allemaal een stapje in de goede richting zetten kunnen wij het tij keren, maar dat hangt af van deelnemers en niet van waarnemers. Wie ben jij?”

GEÏNTERESSEERD OM AANWEZIG TE ZIJN?

Graag nodigen we deelnemers van de Leadership Circle uit om aanwezig te zijn bij dit diner. Het enige wat we van je vragen is om een relatie met een vergelijkbaar profiel en interesse mee te nemen.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wil je erbij zijn? Wacht dan niet te lang met aanmelden. Neem hiervoor contact op met Barbara. Zodra je je hebt aangemeld, ontvang je een bevestiging van deelname met alle details.

Gerelateerd

Meer items
4 Nov 24

Leadership Circle – november 2024

Het Community event voor CEO’s, directeuren en bestuurders

Lees meer

15 Oct 24

Community Event voor HR directeuren – Oktober 2024

Het community event voor HR-directeuren.

Lees meer

30 Sep 24

LUNAR Free Minds Dinner – September 2024

Een bijzonder diner. Vanuit rust en ruimte gaan we met Johan van der Zanden in gesprek over urgente leiderschapsthema’s.

Lees meer