LUNAR Free Minds Dinner | februari

16 feb 22

18.30-21.30 uur

LOCATIE: Herberg het Mandelahuisje
Sixhavenweg 27, 1021 HG
Amsterdam


PRIJS: Kosteloos voor deelnemers van de Leadership Circle

LUNAR FREE MINDS DINNER

LUNAR Society – 250 jaar geleden organiseerde de Lunar Society maandelijks in Birmingham (Groot Brittannië) inspirerende diners tijdens de volle maan. Vrije geesten uit de werelden van kunst, wetenschap en bedrijfsleven kwamen bij elkaar. Denk aan Darwin, Wedgwood of James Watt. Hun nieuwe gedachten en oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen vormden al snel de basis voor de industriële revolutie.

LUNAR Institute pakt deze traditie weer op. Want ook nu is het belangrijk dat denkers en doeners, vanuit alle disciplines en denkrichtingen, oplossingen bedenken voor de meest prangende uitdagingen. LUNAR Free Minds Dinners zijn inspirerende diners tijdens de volle maan waarbij vrije geesten uit de werelden van bedrijfsleven, kunst en wetenschap bij elkaar aan een tafel komen.

En boven het glazen plafond hangt de volle maan. Net zoals dat 250 jaar geleden was bij de voorgangers van het LUNAR Institute om met open geest antwoorden te ontwikkelen voor de uitdagingen van die tijd. En dat is ook nu weer nodig: antwoorden, innovatie en open geest.

Tijdens het diner is er uitgebreid ruimte om met de hoofdgast in gesprek te gaan over leiderschap, social impact, de veranderende wereld en duurzaamheid. Vanuit rust en ruimte om dieper met elkaar in gesprek te gaan en de echte vragen te stellen. Met supergoed eten, goede wijnen en bijzondere muziek. En dat alles op één van de allermooiste locaties: de glazen serre van Herberg Het Mandelahuisje aan het IJ in hartje Amsterdam.

 

De gast van de avond

Verheugd zijn we om aan te mogen kondigen dat Michel Baars van New Horizon onze speciale gast zal worden deze avond.

Michel Baars

Michel Baars is oprichter en directeur van New Horizon Urban Mining. Het bedrijf ‘oogst’ gebouwen en zet de materialen opnieuw in. Het bedrijf bestaat uit drie onderdelen: een sloopbedrijf, een materialenleverancier en een onderdeel dat focust op sociale impact.

New Horizon gelooft in circulaire economie als het nieuwe economische model. Zij werken op een ondernemende manier aan de transitie naar dit nieuwe model. Dat doen ze met overtuiging en lef! Ze laten zien dat circulair ondernemen beter is door het te doen. Risicodragend en met passie.

New Horizon Urban Mining werkt samen met bedrijven als Stiho, Rexel, Elektroned, Knauf en Tetris. Hier lees je meer informatie over New Horizon.

Lodewijk van Gorp

De hoofdgast wordt altijd begeleid door een betoverend goede muzikant.

Voor deze avond zal Lodewijk van Gorp aanwezig zijn. Lodewijk is onder andere onderdeel van DRI3MAN. DRI3MAN bestaat uit de vrienden Ferry van LeeuwenNick Bult en Lodewijk van Gorp. Bij toeval ontdekten zij dat hun drie stemmen, wanneer zij samen zingen, buitengewoon goed bij elkaar ‘kleuren’.

voor een impressie van hun muziek klik hier.

GEÏNTERESSEERD OM AANWEZIG TE ZIJN?

Graag nodigen we deelnemers van de Leadership Circle uit om aanwezig te zijn bij dit diner. We vragen je om een relatie met een vergelijkbaar profiel en interesse mee te nemen. Vanwege het beperkte aantal plekken loopt de aanmelding via Barbara.

Direct aanmelden voor onze comnunity?

 

De community is exclusief toegankelijk voor professionals uit organisaties. Zzp’ers en consultants kunnen helaas niet deelnemen.

Gerelateerd

Meer items
23 May 23

Free Minds in business – de kracht van magie en wijsheid

Onverwachte ontmoetingen en ervaringen met mensen en onderwerpen waarvan je van tevoren niet wist dat dit je verder ging brengen. Via de rauwe randjes van de samenleving, ontmoetingen met bijzondere mensen (zoals bijzondere musici, kunstenaars en ondernemers), gaan we op zoek naar de magische aspecten van leiderschap.

Lees meer

23 Jan 23

Humanification of business and organisation

In deze module gaan we op zoek naar de toekomst en betekenis van werk en organisaties. We verkennen nieuwe invalshoeken zoals het belang van rituelen, flow, vitaliteit en wellbeing. Na deze module weet je hoe de systeem- en de mensdynamiek elkaar kunnen versterken.

Lees meer

21 Sep 22

Sharpen the Saw

Sharpen the saw. Over het behouden, verfijnen en verrijken van je grootste leiderschapsbron: jijzelf. Je (her-) ontdekt wat jouw drijfveren en waarden zijn, en hoe je je als leider mentaal en gedragsmatig verder kunt ontwikkelen.

Lees meer